Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 3-0 Roma
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Naprawdę byś go trzymał w składzie do 50tki? No litości. Zwłaszcza jeśli zainwestują grubą kasę w jakiegoś napastnika to Del Piero będzie ostatni w kolejce na boisko [nie będzie nawet powoływany].mac_12 pisze:Alex jest fenomenem ,ciekawe co jeszcze musi zrobic zeby Agnelli zmienil zdanie???
- meda11
- Juventino
No skoro Ci się nie chciało oglądać mądrze rozgrywanego spotkania w wykonaniu przeszło połowy rezerwowego składu Juve z niemal pełną Romą Enrique dla którego każda wygrana liczy się jak złoto to nie ma co z Tobą dyskutować, bo gadasz jak potłuczony troll.Castiel pisze:Ty widziałeś super mecz Juve. Mi się tego oglądać nie chciało. Nie wiem jakim cudem dotrwałem do końca. Zresztą popatrz jak Roma grała w meczu ligowym, a jak teraz?Zawidowianin pisze: A jak mogła wpaśc bramka dla Romy w meczu ligowym.
Argument pt. "popatrz jak Roma grała w meczu ligowym, a jak teraz" jest iście mistzrowski. :rotfl:
Brawo Conte, brawo piłkarze! To już bodaj 21 kolejny mecz w którym nie przegraliśmy i kolejny w którym nie straciliśmy gola.

- Arcadio Morello
- Juventino
To, że wygrywamy wysoko z Romą Ci przeszkadza? Byliśmy po prostu lepsi od Romy i tyle. Idź się lepiej napić, a nie piszesz bzdury o ustawionym meczu... i Ty się nazywasz kibicem Juve? :doh:Castiel pisze:Ostatnia bramka to już śmiech. Nawet Matri się roześmiał zanim piłka jeszcze wpadła do bramki. Mecz ustawiony albo całkowicie olany przez Romę.

- Castiel
- Juventino
To wychodzi na to, że rezerwowy skład jest lepszy od pierwszego. Tak wynika z Twojego toku myślenia. Ja nie wiem...przecież aż w oczy bije to, że coś tu nie gra.meda11 pisze: No skoro Ci się nie chciało oglądać mądrze rozgrywanego spotkania w wykonaniu przeszło połowy rezerwowego składu Juve z niemal pełną Romą Enrique dla którego każda wygrana liczy się jak złoto to nie ma co z Tobą dyskutować, bo gadasz jak potłuczony troll.
Argument pt. "popatrz jak Roma grała w meczu ligowym, a jak teraz" jest iście mistzrowski. :rotfl:
Świetny był moment jak Lichy podawał do Matriego, a reszta obrony Romy truchta zaczynając przed polem karnym...tak grają obrońcy...byleby tylko nie zdążyć.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012, 23:12 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wszystko w temacie.Zawidowianin pisze: A jak mogła wpaśc bramka dla Romy w meczu ligowym.
Pirlo to geniusz i raz kolejny się o tym przekonuję.

My zachowaliśmy spokój i koncentrację przed meczem, gracze Romy byli pewni zwycięstwa - różnica klas.
- @Maras@
- Juventino
mati888 pisze:awans mamy JUŻ pewny - dwumecz będzie tylko w półfinale@Maras@ pisze:3:0Super wynik. Za tydzień (bo bodajże wtedy będzie rewanż) wystarczy już tylko postawić kropkę nad I, bo awans do 1/2 finału Pucharu Włoch mamy już "prawie" pewny
szkoda poprzeczki naszego Zorro. A Marrone - nono, ładnie, bardzo ładnie, oby tak dalej
Tak się "podjarałem" tym zwycięstwem, że coś mi się widocznie "pokićkało"... Sorki, My Badpablo1503 pisze:A rewanże nie są bodajże tylko w półfinale?@Maras@ pisze:Za tydzień (bo bodajże wtedy będzie rewanż) wystarczy już tylko postawić kropkę nad I, bo awans do 1/2 finału Pucharu Włoch mamy już "prawie" pewny

- Molek big fun juve
- Juventino
Mecz bardzo ładnie zakończony
Wszyscy dzisiaj zasłużyli na pochwały
Boriello jaki ładny aplauz dostał :-D , bramka Alexa jak za starych pięknych lat , cud miód i malina ;D
Ekhm dzisiaj do mnie, w czasie meczu, dotarło, że niedługo Panowie zapomnimy o oglądaniu Juve przez neta
Nie wiem czy zauważyliście brak linków z ustream chociażby? Trafiłem na 3 linki także, które po 5 minutaach zostały wyłączone przez "Naruszenie praw autorskich". Ehhh świat schodzi na psy ;/

Ekhm dzisiaj do mnie, w czasie meczu, dotarło, że niedługo Panowie zapomnimy o oglądaniu Juve przez neta

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- white_wolv
- Juventino
Castiel puknij sie w leb..mecz byl ustawiony? ty wez pogadaj z morattim chyba znajdziecie wspolne tematy..
wygrywamy gladko cwiercfinal z Roma a jeszcze znajdzie sie jakis malkotent...to ostatnio moja ulubiona rozrywka - wchodzic na forum po wygranych meczach i brechtac z tych ##### marud :lol:
wygrywamy gladko cwiercfinal z Roma a jeszcze znajdzie sie jakis malkotent...to ostatnio moja ulubiona rozrywka - wchodzic na forum po wygranych meczach i brechtac z tych ##### marud :lol:
- Paulo
- Juventino
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
To jest kpina dziennikarzy Onetu...gol Del Piero po rykoszecie
To jest kpina dziennikarzy Onetu...gol Del Piero po rykoszecie

- SKAr7
- Juventino
Słyszałeś kiedyś "gra się tak, jak przeciwnik pozwala"? W lidze szybko straciliśmy głupiego gola i wpadliśmy w panikę. Dodatkowo świetnie wytrącał nas z rytmu De Rossi.Castiel pisze:To wychodzi na to, że rezerwowy skład jest lepszy od pierwszego. Tak wynika z Twojego toku myślenia. Ja nie wiem...przecież aż w oczy bije to, że coś tu nie gra.meda11 pisze: No skoro Ci się nie chciało oglądać mądrze rozgrywanego spotkania w wykonaniu przeszło połowy rezerwowego składu Juve z niemal pełną Romą Enrique dla którego każda wygrana liczy się jak złoto to nie ma co z Tobą dyskutować, bo gadasz jak potłuczony troll.
Dziś nie straciliśmy tego głupiego gola, graliśmy konsekwentnie taktycznie solidnie.
Zgodnie z Twoją logika Roma w meczu A= zawsze Roma w meczu B. A Juventus zawsze w meczu A taki sam, jak w meczu B. Co z tego, że dziś mieliśmy na boisku nieco gorszych piłkarzy, niż wtedy? Chievo ma tak samo dobry skład, dlatego z nami zremisowali?
Po czerwonej dla Lameli było wiadome, że Roma ten mecz przegra. Juventus im nie dał miejsca do przeprowadzenia składnej akcji w 11, to nie da również, kiedy będą w 10.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012, 23:17 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- zippo01
- Juventino
Catsiel nie pisz więcej bo się pogrążasz każdym postem coraz bardziej. Nie wiem idź wytrzeźwiej, przewietrz się, idź spać, co kolwiek tylko nie pisz !!Castiel pisze:To wychodzi na to, że rezerwowy skład jest lepszy od pierwszego. Tak wynika z Twojego toku myślenia. Ja nie wiem...przecież aż w oczy bije to, że coś tu nie gra.
Świetny był moment jak Lichy podawał do Matriego, a reszta obrony Romy truchta zaczynając przed polem karnym...tak grają obrońcy...byleby tylko nie zdążyć.

- Lypsky
- Juventino
Mecz był sprzedany, wszystko w temacie.Castiel pisze:To wychodzi na to, że rezerwowy skład jest lepszy od pierwszego. Tak wynika z Twojego toku myślenia. Ja nie wiem...przecież aż w oczy bije to, że coś tu nie gra.meda11 pisze: No skoro Ci się nie chciało oglądać mądrze rozgrywanego spotkania w wykonaniu przeszło połowy rezerwowego składu Juve z niemal pełną Romą Enrique dla którego każda wygrana liczy się jak złoto to nie ma co z Tobą dyskutować, bo gadasz jak potłuczony troll.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Romanista111
- Juventino
Czy graliśmy podstawowym ? Jezeli uważacie, że Osvaldo, De Rossi, Burdisso, Rosi,Juan to rezerwowi to gratuluję. Gdy są zdrowi to oni mają pewne miejsce w podstawowym składzie. A Gdzie Totti kogos uderzy ł czy opluł lub popchnął? Bo tylko lekko podciął Bonucciego i to juz chamstwo ? Tak to już jest, Totti trochę wyrobił sobie opinie chama i co by nie zrobił to jest prostakiem. Pragnąłbym zauważyć, że kontakt miedzy Tottim a Bonucim był minimalny. Nie kwestionuje wygranej Juve bo przede wszystkim róznica polega na tym, że Juve nie bawi sie w rozgrywanie tak jak Roma tylko szybko atakuje a my sobie kopiemy ta piłke i nie ma żadnego elementu zaskoczenia.