Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 3-0 Roma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2012, 23:07

mac_12 pisze:Alex jest fenomenem ,ciekawe co jeszcze musi zrobic zeby Agnelli zmienil zdanie???
Naprawdę byś go trzymał w składzie do 50tki? No litości. Zwłaszcza jeśli zainwestują grubą kasę w jakiegoś napastnika to Del Piero będzie ostatni w kolejce na boisko [nie będzie nawet powoływany].

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Castiel pisze:
Zawidowianin pisze: A jak mogła wpaśc bramka dla Romy w meczu ligowym.
Ty widziałeś super mecz Juve. Mi się tego oglądać nie chciało. Nie wiem jakim cudem dotrwałem do końca. Zresztą popatrz jak Roma grała w meczu ligowym, a jak teraz?
No skoro Ci się nie chciało oglądać mądrze rozgrywanego spotkania w wykonaniu przeszło połowy rezerwowego składu Juve z niemal pełną Romą Enrique dla którego każda wygrana liczy się jak złoto to nie ma co z Tobą dyskutować, bo gadasz jak potłuczony troll.

Argument pt. "popatrz jak Roma grała w meczu ligowym, a jak teraz" jest iście mistzrowski. :rotfl:

Brawo Conte, brawo piłkarze! To już bodaj 21 kolejny mecz w którym nie przegraliśmy i kolejny w którym nie straciliśmy gola. :dance:

Obrazek
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Castiel pisze:Ostatnia bramka to już śmiech. Nawet Matri się roześmiał zanim piłka jeszcze wpadła do bramki. Mecz ustawiony albo całkowicie olany przez Romę.
To, że wygrywamy wysoko z Romą Ci przeszkadza? Byliśmy po prostu lepsi od Romy i tyle. Idź się lepiej napić, a nie piszesz bzdury o ustawionym meczu... i Ty się nazywasz kibicem Juve? :doh:

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2012, 23:08

Już przestańcie, Castiel przesadził dziś z narkotykami i stało się.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2012, 23:10

meda11 pisze: No skoro Ci się nie chciało oglądać mądrze rozgrywanego spotkania w wykonaniu przeszło połowy rezerwowego składu Juve z niemal pełną Romą Enrique dla którego każda wygrana liczy się jak złoto to nie ma co z Tobą dyskutować, bo gadasz jak potłuczony troll.

Argument pt. "popatrz jak Roma grała w meczu ligowym, a jak teraz" jest iście mistzrowski. :rotfl:
To wychodzi na to, że rezerwowy skład jest lepszy od pierwszego. Tak wynika z Twojego toku myślenia. Ja nie wiem...przecież aż w oczy bije to, że coś tu nie gra.
Świetny był moment jak Lichy podawał do Matriego, a reszta obrony Romy truchta zaczynając przed polem karnym...tak grają obrońcy...byleby tylko nie zdążyć.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012, 23:12 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2012, 23:11

Zawidowianin pisze: A jak mogła wpaśc bramka dla Romy w meczu ligowym.
Wszystko w temacie.

Pirlo to geniusz i raz kolejny się o tym przekonuję. :bravo: Te podania za obronę są cudowne, rywal nie wie, co się dzieje na boisku. Cieszy mnie, że mamy mnóstwo pomysłów na rozegranie akcji - to się ceni. Połowa składu rezerwa (Roma prawie cały zespół pierwsza "11"), a mimo to robiliśmy z nimi praktycznie wszystko, co chcieliśmy.

My zachowaliśmy spokój i koncentrację przed meczem, gracze Romy byli pewni zwycięstwa - różnica klas.

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2012, 23:12

mati888 pisze:
@Maras@ pisze:3:0 :bravo: Super wynik. Za tydzień (bo bodajże wtedy będzie rewanż) wystarczy już tylko postawić kropkę nad I, bo awans do 1/2 finału Pucharu Włoch mamy już "prawie" pewny :D
awans mamy JUŻ pewny - dwumecz będzie tylko w półfinale ;)

szkoda poprzeczki naszego Zorro. A Marrone - nono, ładnie, bardzo ładnie, oby tak dalej
pablo1503 pisze:
@Maras@ pisze:Za tydzień (bo bodajże wtedy będzie rewanż) wystarczy już tylko postawić kropkę nad I, bo awans do 1/2 finału Pucharu Włoch mamy już "prawie" pewny :D
A rewanże nie są bodajże tylko w półfinale? :think:
Tak się "podjarałem" tym zwycięstwem, że coś mi się widocznie "pokićkało"... Sorki, My Bad ;)

ObrazekObrazekObrazek
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mecz bardzo ładnie zakończony :) Wszyscy dzisiaj zasłużyli na pochwały :) Boriello jaki ładny aplauz dostał :-D , bramka Alexa jak za starych pięknych lat , cud miód i malina ;D

Ekhm dzisiaj do mnie, w czasie meczu, dotarło, że niedługo Panowie zapomnimy o oglądaniu Juve przez neta :/ Nie wiem czy zauważyliście brak linków z ustream chociażby? Trafiłem na 3 linki także, które po 5 minutaach zostały wyłączone przez "Naruszenie praw autorskich". Ehhh świat schodzi na psy ;/

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Castiel puknij sie w leb..mecz byl ustawiony? ty wez pogadaj z morattim chyba znajdziecie wspolne tematy..

wygrywamy gladko cwiercfinal z Roma a jeszcze znajdzie sie jakis malkotent...to ostatnio moja ulubiona rozrywka - wchodzic na forum po wygranych meczach i brechtac z tych ##### marud :lol:

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2012, 23:15

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html

To jest kpina dziennikarzy Onetu...gol Del Piero po rykoszecie :/

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Castiel pisze:
meda11 pisze: No skoro Ci się nie chciało oglądać mądrze rozgrywanego spotkania w wykonaniu przeszło połowy rezerwowego składu Juve z niemal pełną Romą Enrique dla którego każda wygrana liczy się jak złoto to nie ma co z Tobą dyskutować, bo gadasz jak potłuczony troll.

To wychodzi na to, że rezerwowy skład jest lepszy od pierwszego. Tak wynika z Twojego toku myślenia. Ja nie wiem...przecież aż w oczy bije to, że coś tu nie gra.
Słyszałeś kiedyś "gra się tak, jak przeciwnik pozwala"? W lidze szybko straciliśmy głupiego gola i wpadliśmy w panikę. Dodatkowo świetnie wytrącał nas z rytmu De Rossi.
Dziś nie straciliśmy tego głupiego gola, graliśmy konsekwentnie taktycznie solidnie.
Zgodnie z Twoją logika Roma w meczu A= zawsze Roma w meczu B. A Juventus zawsze w meczu A taki sam, jak w meczu B. Co z tego, że dziś mieliśmy na boisku nieco gorszych piłkarzy, niż wtedy? Chievo ma tak samo dobry skład, dlatego z nami zremisowali?
Po czerwonej dla Lameli było wiadome, że Roma ten mecz przegra. Juventus im nie dał miejsca do przeprowadzenia składnej akcji w 11, to nie da również, kiedy będą w 10.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012, 23:17 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Pięknie, gładko i przyjemnie.
Pirlo geniusz.
Pozbyliśmy się jednej kłody, a następną zgarnęliśmy na pół roku.

Alex... cudownie. :wink:

zippo01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Castiel pisze:To wychodzi na to, że rezerwowy skład jest lepszy od pierwszego. Tak wynika z Twojego toku myślenia. Ja nie wiem...przecież aż w oczy bije to, że coś tu nie gra.
Świetny był moment jak Lichy podawał do Matriego, a reszta obrony Romy truchta zaczynając przed polem karnym...tak grają obrońcy...byleby tylko nie zdążyć.
Catsiel nie pisz więcej bo się pogrążasz każdym postem coraz bardziej. Nie wiem idź wytrzeźwiej, przewietrz się, idź spać, co kolwiek tylko nie pisz !! :D

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2012, 23:16

Castiel pisze:

Mecz był sprzedany, wszystko w temacie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Romanista111

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2012, 23:16

Czy graliśmy podstawowym ? Jezeli uważacie, że Osvaldo, De Rossi, Burdisso, Rosi,Juan to rezerwowi to gratuluję. Gdy są zdrowi to oni mają pewne miejsce w podstawowym składzie. A Gdzie Totti kogos uderzy ł czy opluł lub popchnął? Bo tylko lekko podciął Bonucciego i to juz chamstwo ? Tak to już jest, Totti trochę wyrobił sobie opinie chama i co by nie zrobił to jest prostakiem. Pragnąłbym zauważyć, że kontakt miedzy Tottim a Bonucim był minimalny. Nie kwestionuje wygranej Juve bo przede wszystkim róznica polega na tym, że Juve nie bawi sie w rozgrywanie tak jak Roma tylko szybko atakuje a my sobie kopiemy ta piłke i nie ma żadnego elementu zaskoczenia.

Zablokowany