Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2011, 14:32

30 milionów? Za tyle to niech sobie go biorą :roll: Zresztą Marotta i tak nie da nawet 20.

pawełek89

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2011, 20:39

francois pisze:Roma robi nam konkurencje w sprawie Guarina:
http://www.eurofutbol.pl/news/407425-Fr ... o-AS-Roma/
Ile chce to Porto :shock:
Może to jest jakaś klauzula - jeśli tyle chce Porto to odpuśćmy go sobie i w lecie bierem De Rossiego :-D

Porto chce 12mln.

O De Rossim mozesz zapomniec 8)

Obrazek
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2011, 21:59

Co by nie mówić, to Porto puszcza drogo i zazwyczaj w dobrym momencie :wink: Ale 30 mln za Guarina to śmiech na sali jakiś jest :smile: Grajek dobry ale max 10-12. Vidala na pewno nie przebija. Ale do Romy, tak jak i do Nas, by pasował :)

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2012, 09:28

Oglądał ktoś wczoraj mecz Coppa Italia Roma-Fiorentina? Ja oglądałem pierwszą połowę. Jak dziś zobaczyłem wynik końcowy, mało nie spadłem z krzesła. Nie wiem, jak Roma grała w drugiej odsłonie, ale w pierwszej wyraźnie lepsza była Fiorentina i to oni mogli wygrywać, nawet 3:0, bo klarownych sytuacji mieli mnóstwo. Od razu przypomniał mi się mecz Napoli-Roma, gdzie Rzymianie mieli szczęścia od groma.

PS. Dobry jest ten Lamela i wcale nie chodzi mi tutaj o strzelone przez niego bramki.

Obrazek
agape82

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2012, 09:55

oglądałam, druga połowa była trochę lepsza w wykonaniu Romy, ale bramki padały po błędach bramkarza: przy drugiej źle wykopał piłkę, Borini wygarnął ją obrońcy, dwa podania i gol, a potem sam założył siatę bramkarzowi. także grają lepiej niż na początku sezony, potrafią dobrze się ustawić i grają agresywnie ale mieli wczoraj trochę szczęścia.
Kjaer jest gorszy niż Bonnuci a Lamela niebezpieczny ale popełnia głupie faule, także jakby był dobrze kryty to pewnie nie wytrzyma i nie będzie grał całego meczu. Heinze będzie bardzo mocno komplikował życie naszym napastnikom

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2012, 11:10

agape82 pisze:oglądałam, druga połowa była trochę lepsza w wykonaniu Romy, ale bramki padały po błędach bramkarza: przy drugiej źle wykopał piłkę, Borini wygarnął ją obrońcy, dwa podania i gol, a potem sam założył siatę bramkarzowi. także grają lepiej niż na początku sezony, potrafią dobrze się ustawić i grają agresywnie ale mieli wczoraj trochę szczęścia
No, czyli było wypisz, wymaluj tak, jak w meczu z Napoli. Formę oczywiście mają dużo lepszą niż na początku sezonu, ale szczęścia im nie brakuje.

Obrazek
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2012, 21:47

Tak sobie oglądam właśnie mecz Rzymian z Catanią i trzeba powiedzieć, że jak na razie to gospodarze sprawiają dużo lepsze wrażenie. Trochę więcej zimnej krwi pod bramką Romy i mogłoby być juz dwubramkowe prowadzenie. Zabójcze kontry przeprowadzają Sycylijczycy.
W Romie bardzo zawodzą Bojan (tradycyjnie) i Lamela, który jest tak niewidoczny, że zastanawiam się w tym momencie czy w ogóle gra (zaraz musze to sprawdzić :D ).

Mecz bardzo żywy, jak ktoś nie ma co robić, to polecam sobie go odpalić.
A i bramkę dla Catanii strzelił Legro. To już jego trzecia w tym sezonie.

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2012, 22:01

Donnie pisze:Tak sobie oglądam właśnie mecz Rzymian z Catanią i trzeba powiedzieć, że jak na razie to gospodarze sprawiają dużo lepsze wrażenie. Trochę więcej zimnej krwi pod bramką Romy i mogłoby być juz dwubramkowe prowadzenie. Zabójcze kontry przeprowadzają Sycylijczycy.
W Romie bardzo zawodzą Bojan (tradycyjnie) i Lamela, który jest tak niewidoczny, że zastanawiam się w tym momencie czy w ogóle gra (zaraz musze to sprawdzić :D ).

Mecz bardzo żywy, jak ktoś nie ma co robić, to polecam sobie go odpalić.
A i bramkę dla Catanii strzelił Legro. To już jego trzecia w tym sezonie.
Również oglądam i także polecam :-D
Współpraca w Catanii i te szybkie wymianu doprawdy imponujące , ale boisko niestety pozostawia wiele do życzenia, miejmy nadzieję na stratę pkt przez Romę.

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2012, 22:03

Za to w drugiej połowie to już może być istny cyrk. Murawa już tak nasiąknięta wodą, że różne cuda się mogą dziać :D

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2012, 22:17

I mecz przerwany w 65 minucie przy wyniku 1-1.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2012, 22:18

Spotkanie przerwane, moim zdaniem slusznie. To, co sie dzialo na boisku, wraz z uplywem czasu, mialo coraz mniej wspolnego z pilka nozna.

Obrazek
Gość

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2012, 22:18

Taliavento sprawdzał czy sie odbija:D i przerwał mecz...

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2012, 22:20

Mecz na wodzie, może i dobrze, że sędzie przerwał ten mecz, bo są fatalne warunki do tego, aby padł sprawiedliwy wynik

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2012, 22:25

Dawno nie było podobnej sytuacji, aczkolwiek decyzja słuszna.
Co teraz? Będzie dokańczane spotkanie?

Obrazek
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2012, 22:26

Dragon pisze:Dawno nie było podobnej sytuacji, aczkolwiek decyzja słuszna.
Co teraz? Będzie dokańczane spotkanie?
Za parę minut ma zapaść ostateczna decyzja, na razie spotkanie jest przerwane tylko chwilowo. Aczkolwiek chyba nikt się nie łudzi, że zostanie dzisiaj dokończone.

ODPOWIEDZ