Wszystko o AS Roma
- pawełek89
- Romanista
francois pisze:Roma robi nam konkurencje w sprawie Guarina:
http://www.eurofutbol.pl/news/407425-Fr ... o-AS-Roma/
Ile chce to Porto :shock:
Może to jest jakaś klauzula - jeśli tyle chce Porto to odpuśćmy go sobie i w lecie bierem De Rossiego :-D
Porto chce 12mln.
O De Rossim mozesz zapomniec 8)

- Dante93
- Juventino
Co by nie mówić, to Porto puszcza drogo i zazwyczaj w dobrym momencie
Ale 30 mln za Guarina to śmiech na sali jakiś jest
Grajek dobry ale max 10-12. Vidala na pewno nie przebija. Ale do Romy, tak jak i do Nas, by pasował 

- pumex
- Juventino
Oglądał ktoś wczoraj mecz Coppa Italia Roma-Fiorentina? Ja oglądałem pierwszą połowę. Jak dziś zobaczyłem wynik końcowy, mało nie spadłem z krzesła. Nie wiem, jak Roma grała w drugiej odsłonie, ale w pierwszej wyraźnie lepsza była Fiorentina i to oni mogli wygrywać, nawet 3:0, bo klarownych sytuacji mieli mnóstwo. Od razu przypomniał mi się mecz Napoli-Roma, gdzie Rzymianie mieli szczęścia od groma.
PS. Dobry jest ten Lamela i wcale nie chodzi mi tutaj o strzelone przez niego bramki.
PS. Dobry jest ten Lamela i wcale nie chodzi mi tutaj o strzelone przez niego bramki.

- agape82
- Juventino
oglądałam, druga połowa była trochę lepsza w wykonaniu Romy, ale bramki padały po błędach bramkarza: przy drugiej źle wykopał piłkę, Borini wygarnął ją obrońcy, dwa podania i gol, a potem sam założył siatę bramkarzowi. także grają lepiej niż na początku sezony, potrafią dobrze się ustawić i grają agresywnie ale mieli wczoraj trochę szczęścia.
Kjaer jest gorszy niż Bonnuci a Lamela niebezpieczny ale popełnia głupie faule, także jakby był dobrze kryty to pewnie nie wytrzyma i nie będzie grał całego meczu. Heinze będzie bardzo mocno komplikował życie naszym napastnikom
Kjaer jest gorszy niż Bonnuci a Lamela niebezpieczny ale popełnia głupie faule, także jakby był dobrze kryty to pewnie nie wytrzyma i nie będzie grał całego meczu. Heinze będzie bardzo mocno komplikował życie naszym napastnikom

- pumex
- Juventino
No, czyli było wypisz, wymaluj tak, jak w meczu z Napoli. Formę oczywiście mają dużo lepszą niż na początku sezonu, ale szczęścia im nie brakuje.agape82 pisze:oglądałam, druga połowa była trochę lepsza w wykonaniu Romy, ale bramki padały po błędach bramkarza: przy drugiej źle wykopał piłkę, Borini wygarnął ją obrońcy, dwa podania i gol, a potem sam założył siatę bramkarzowi. także grają lepiej niż na początku sezony, potrafią dobrze się ustawić i grają agresywnie ale mieli wczoraj trochę szczęścia

- Donnie
- Juventino
Tak sobie oglądam właśnie mecz Rzymian z Catanią i trzeba powiedzieć, że jak na razie to gospodarze sprawiają dużo lepsze wrażenie. Trochę więcej zimnej krwi pod bramką Romy i mogłoby być juz dwubramkowe prowadzenie. Zabójcze kontry przeprowadzają Sycylijczycy.
W Romie bardzo zawodzą Bojan (tradycyjnie) i Lamela, który jest tak niewidoczny, że zastanawiam się w tym momencie czy w ogóle gra (zaraz musze to sprawdzić
).
Mecz bardzo żywy, jak ktoś nie ma co robić, to polecam sobie go odpalić.
A i bramkę dla Catanii strzelił Legro. To już jego trzecia w tym sezonie.
W Romie bardzo zawodzą Bojan (tradycyjnie) i Lamela, który jest tak niewidoczny, że zastanawiam się w tym momencie czy w ogóle gra (zaraz musze to sprawdzić

- LordRahl
- Juventino
Również oglądam i także polecam :-DDonnie pisze:Tak sobie oglądam właśnie mecz Rzymian z Catanią i trzeba powiedzieć, że jak na razie to gospodarze sprawiają dużo lepsze wrażenie. Trochę więcej zimnej krwi pod bramką Romy i mogłoby być juz dwubramkowe prowadzenie. Zabójcze kontry przeprowadzają Sycylijczycy.
W Romie bardzo zawodzą Bojan (tradycyjnie) i Lamela, który jest tak niewidoczny, że zastanawiam się w tym momencie czy w ogóle gra (zaraz musze to sprawdzić).
Współpraca w Catanii i te szybkie wymianu doprawdy imponujące , ale boisko niestety pozostawia wiele do życzenia, miejmy nadzieję na stratę pkt przez Romę.
- annihilator1988
- Juventino
Mecz na wodzie, może i dobrze, że sędzie przerwał ten mecz, bo są fatalne warunki do tego, aby padł sprawiedliwy wynik
- Donnie
- Juventino
Za parę minut ma zapaść ostateczna decyzja, na razie spotkanie jest przerwane tylko chwilowo. Aczkolwiek chyba nikt się nie łudzi, że zostanie dzisiaj dokończone.Dragon pisze:Dawno nie było podobnej sytuacji, aczkolwiek decyzja słuszna.
Co teraz? Będzie dokańczane spotkanie?