Wyjazd na mecz do Bergamo...
- olga.
- Juventino
Tylko że na włoską KK nierzadko się czeka ok pół roku (wysyłają pocztą). Ale głównie jest ona chyba potrzebna po to, żeby wejść na trybunę gości na wyjazdach. W Turynie nie jest obowiązkowa, żeby wejść na nowy stadion. Problemem może być nieposiadanie Codice Fiscale (taki jakby włoski pesel), bo na ostatnie mecze trzeba było go okazać, żeby móc kupić bilet... Delikatna przesada:/
- Arcadio Morello
- Juventino
Na początku sezonu jak chciałem kupić bilet na mecz Wisły Kraków w el. do LM to kartę kibica wyrobiłem na miejscu, w ciągu kilku minut i płaciłem 10 zł... Czyżby w Juve było trudniej? Chyba klub powinien być jak najbardziej przyjazny kibicowi i nie utrudniać mu życia...

- Alexxxxx
- Juventino
Ośmieszasz się w tym momencie. Karta kibica w Polsce i za granicą to zupełnie co innego. Do tego na mecze we Włoszech potrzebna jest tylko na mecze wyjazdowe.
Na mecze domowe mistrzu 2/3 to karnety i Ultrasi. Resztę maja do dyspozycji w ramach pierwszeństwa DOC i posiadacze JuventusMember, do kas czyli otwartej sprzedaży trafia znikoma ilość biletów lub nie trafiają w ogole, bo sa wysprzedane.
Dostanie biletu w kasie jest bardzooo trudne. Jedyne zrodlo bez posiadania zadnego czlonkowstwa to koniki.
Na mecze domowe mistrzu 2/3 to karnety i Ultrasi. Resztę maja do dyspozycji w ramach pierwszeństwa DOC i posiadacze JuventusMember, do kas czyli otwartej sprzedaży trafia znikoma ilość biletów lub nie trafiają w ogole, bo sa wysprzedane.
Dostanie biletu w kasie jest bardzooo trudne. Jedyne zrodlo bez posiadania zadnego czlonkowstwa to koniki.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Arcadio Morello
- Juventino
Ja tam nie wiem jak odbywa się sprawa z biletami w Turynie chcąc iść na mecz Juve. Nigdy jeszcze nie byłem na meczu, a z chęcią bym się wybrał.
W czym się ośmieszam?
Może byś napisał co to takiego DOC? JuventusMember? Żeby zostać członkiem DOC albo JuvenstuMember co trzeba zrobić? Jakieś linki? Bo widzę, że jesteś obeznany w temacie. Także proszę Cię o pomoc
.
W czym się ośmieszam?
Może byś napisał co to takiego DOC? JuventusMember? Żeby zostać członkiem DOC albo JuvenstuMember co trzeba zrobić? Jakieś linki? Bo widzę, że jesteś obeznany w temacie. Także proszę Cię o pomoc