Wyjazd na mecz do Bergamo...
- Domin
- Juventino
Witam,
Nie pisałem na forum chyba 7 lat...a o wyjezdzie na mecz Juve nie wspominam, mysle o tym juz kilkunastu lat..
Jest promocja na Ryanair'rze. Koszt przelotu w dwie strony Wrocław (Katowice chyba tez) - Bergamo wyjdzie z oplatami jakos 100zł. Wylot w piatek 20 stycznia o 17, powrot w poniedzialek 23ego o 10.
Niestety noclegi sa strasznie drogie. Ma ktos z Was moze znajomych albo namiar na tani nocleg? Moze jak wiecej nas sie uzbiera to uda sie obizyc cene w jakims guesthousie?
Jak ktos jest chetny na wypad, prosze pisac na priv.
Pozdrawiam.
Nie pisałem na forum chyba 7 lat...a o wyjezdzie na mecz Juve nie wspominam, mysle o tym juz kilkunastu lat..
Jest promocja na Ryanair'rze. Koszt przelotu w dwie strony Wrocław (Katowice chyba tez) - Bergamo wyjdzie z oplatami jakos 100zł. Wylot w piatek 20 stycznia o 17, powrot w poniedzialek 23ego o 10.
Niestety noclegi sa strasznie drogie. Ma ktos z Was moze znajomych albo namiar na tani nocleg? Moze jak wiecej nas sie uzbiera to uda sie obizyc cene w jakims guesthousie?
Jak ktos jest chetny na wypad, prosze pisac na priv.
Pozdrawiam.
Domin
- Filip
Ciekawa opcja, też bym się przejechał na taki mecz, ale właśnie nie wiem jak tam jest z biletami 

- Arcadio Morello
- Juventino
a jak ktoś jedzie do Włoch na mecz Juve np. do Turynu to nie kupi biletu w kasie, na miejscu?

- Łyko
- Qualità Juventino
no chyba w ciemno lecieć nie będą, za zwyczaj bilety (na mecze) ogarnia się przed wyjazdem.stasiu pisze:W którym fragmencie on pisze o tym, żeby JP załatwiło bilety? Ba, w którym fragmencie pisze cokolwiek o biletach? :>
może moj poprzedni post wydał się arogancki ale na pewno nie miałem zamiaru kogoś pojechać. także dzifki, koks, tajski boks i peace!
Ile razy można przeczytać, iż bilety w kasach zostały wyprzedane. Tak jak napisałem wyzej, w ciemno nie opłaca się jechać, lepiej zapisać się do DPLArcadio Morello pisze:a jak ktoś jedzie do Włoch na mecz Juve np. do Turynu to nie kupi biletu w kasie, na miejscu?
- @Maras@
- Juventino
Za taką promocję to przy okazji następnego wyjazdu, Poli wejdzie na jakąś inną fontannę specjalnie dla CiebieŁyko pisze:Ile razy można przeczytać, iż bilety w kasach zostały wyprzedane. Tak jak napisałem wyzej, w ciemno nie opłaca się jechać, lepiej zapisać się do DPLArcadio Morello pisze:a jak ktoś jedzie do Włoch na mecz Juve np. do Turynu to nie kupi biletu w kasie, na miejscu?

- Arcadio Morello
- Juventino
Możesz podać stronę tego DPL?Łyko pisze:no chyba w ciemno lecieć nie będą, za zwyczaj bilety (na mecze) ogarnia się przed wyjazdem.stasiu pisze:W którym fragmencie on pisze o tym, żeby JP załatwiło bilety? Ba, w którym fragmencie pisze cokolwiek o biletach? :>
może moj poprzedni post wydał się arogancki ale na pewno nie miałem zamiaru kogoś pojechać. także dzifki, koks, tajski boks i peace!
Ile razy można przeczytać, iż bilety w kasach zostały wyprzedane. Tak jak napisałem wyzej, w ciemno nie opłaca się jechać, lepiej zapisać się do DPLArcadio Morello pisze:a jak ktoś jedzie do Włoch na mecz Juve np. do Turynu to nie kupi biletu w kasie, na miejscu?
Czyli bilety na rewanżowe mecze z Interem i AS Romą też są wyprzedane?

- @Maras@
- Juventino
jakoś specjalnie daleko nie trzeba tej strony szukać. Wystarczy na stronie głównej JuvePoland wcisnąć odnośni do JuvePoland Club, który znajduje się po prawej stronie...Arcadio Morello pisze: Możesz podać stronę tego DPL?
http://www.drughipolska.juvepoland.com/

- Winner
- Juventino
Jak łatwo zauważyć na nowym stadionie praktycznie zawsze są komplety lub mało brakuje do pełnego stadionu. Jako że te mecze to dodatkowa motywacja tak więc na bank będzie komplet, a do wolnej sprzedaży trafia chyba 3000 biletów. Więc jeśli ktoś nie kupi ci biletu wcześniej( na co też jest mała szansa) to na bank pod stadionem go nie kupisz.Arcadio Morello pisze:Możesz podać stronę tego DPL?Łyko pisze:no chyba w ciemno lecieć nie będą, za zwyczaj bilety (na mecze) ogarnia się przed wyjazdem.stasiu pisze:W którym fragmencie on pisze o tym, żeby JP załatwiło bilety? Ba, w którym fragmencie pisze cokolwiek o biletach? :>
Czyli bilety na rewanżowe mecze z Interem i AS Romą też są wyprzedane?
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Arcadio Morello
- Juventino
Jak się wybiorę osobiście do Turynu po bilet w ten sam dzień od kiedy będzie w sprzedaży w kasach to go kupię? Nie?

- @Maras@
- Juventino
I będziesz siedział przez tydzień (lub dłużej) we Włoszech czekając na mecz ??Arcadio Morello pisze:Jak się wybiorę osobiście do Turynu po bilet w ten sam dzień od kiedy będzie w sprzedaży w kasach to go kupię? Nie?
PS. Nie wiem czy przypadkiem do zakupu biletów nie jest potrzebna karta kibica

- Arcadio Morello
- Juventino
Nie będę siedział we Włoszech tylko w Austrii. Ponad 400 km do Turynu, a nie ponad 1400 km jak teraz ze Skawiny@Maras@ pisze:I będziesz siedział przez tydzień (lub dłużej) we Włoszech czekając na mecz ??Arcadio Morello pisze:Jak się wybiorę osobiście do Turynu po bilet w ten sam dzień od kiedy będzie w sprzedaży w kasach to go kupię? Nie?
PS. Nie wiem czy przypadkiem do zakupu biletów nie jest potrzebna karta kibica

To sobie wyrobię kartę jak trzeba będzie