Wyjazd na mecz do Bergamo...

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Domin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2011, 10:49

Witam,
Nie pisałem na forum chyba 7 lat...a o wyjezdzie na mecz Juve nie wspominam, mysle o tym juz kilkunastu lat..
Jest promocja na Ryanair'rze. Koszt przelotu w dwie strony Wrocław (Katowice chyba tez) - Bergamo wyjdzie z oplatami jakos 100zł. Wylot w piatek 20 stycznia o 17, powrot w poniedzialek 23ego o 10.
Niestety noclegi sa strasznie drogie. Ma ktos z Was moze znajomych albo namiar na tani nocleg? Moze jak wiecej nas sie uzbiera to uda sie obizyc cene w jakims guesthousie?
Jak ktos jest chetny na wypad, prosze pisac na priv.
Pozdrawiam.

Domin
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2011, 13:19

Może warto pomyśleć o couchsurfingu jako opcję noclegu?

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2011, 13:54

po pierwsze nie ten pokój, po drugie bilety są załatwiane przez Drughi Polska, a nie przez Juvepoland. Aby móc pojechać trzeba być ich członkiem.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2011, 13:57

W którym fragmencie on pisze o tym, żeby JP załatwiło bilety? Ba, w którym fragmencie pisze cokolwiek o biletach? :>

Filip

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2011, 14:22

Ciekawa opcja, też bym się przejechał na taki mecz, ale właśnie nie wiem jak tam jest z biletami :)

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2011, 16:25

a jak ktoś jedzie do Włoch na mecz Juve np. do Turynu to nie kupi biletu w kasie, na miejscu?

Obrazek
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2011, 18:26

stasiu pisze:W którym fragmencie on pisze o tym, żeby JP załatwiło bilety? Ba, w którym fragmencie pisze cokolwiek o biletach? :>
no chyba w ciemno lecieć nie będą, za zwyczaj bilety (na mecze) ogarnia się przed wyjazdem.

może moj poprzedni post wydał się arogancki ale na pewno nie miałem zamiaru kogoś pojechać. także dzifki, koks, tajski boks i peace!
Arcadio Morello pisze:a jak ktoś jedzie do Włoch na mecz Juve np. do Turynu to nie kupi biletu w kasie, na miejscu?
Ile razy można przeczytać, iż bilety w kasach zostały wyprzedane. Tak jak napisałem wyzej, w ciemno nie opłaca się jechać, lepiej zapisać się do DPL

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2011, 19:41

Łyko pisze:
Arcadio Morello pisze:a jak ktoś jedzie do Włoch na mecz Juve np. do Turynu to nie kupi biletu w kasie, na miejscu?
Ile razy można przeczytać, iż bilety w kasach zostały wyprzedane. Tak jak napisałem wyzej, w ciemno nie opłaca się jechać, lepiej zapisać się do DPL
Za taką promocję to przy okazji następnego wyjazdu, Poli wejdzie na jakąś inną fontannę specjalnie dla Ciebie :P

ObrazekObrazekObrazek
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2011, 13:59

Łyko pisze:
stasiu pisze:W którym fragmencie on pisze o tym, żeby JP załatwiło bilety? Ba, w którym fragmencie pisze cokolwiek o biletach? :>
no chyba w ciemno lecieć nie będą, za zwyczaj bilety (na mecze) ogarnia się przed wyjazdem.

może moj poprzedni post wydał się arogancki ale na pewno nie miałem zamiaru kogoś pojechać. także dzifki, koks, tajski boks i peace!
Możesz podać stronę tego DPL?

Czyli bilety na rewanżowe mecze z Interem i AS Romą też są wyprzedane?

Obrazek
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2011, 14:12

Arcadio Morello pisze: Możesz podać stronę tego DPL?
jakoś specjalnie daleko nie trzeba tej strony szukać. Wystarczy na stronie głównej JuvePoland wcisnąć odnośni do JuvePoland Club, który znajduje się po prawej stronie...

http://www.drughipolska.juvepoland.com/

ObrazekObrazekObrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2011, 15:58

Arcadio Morello pisze:
Łyko pisze:

Możesz podać stronę tego DPL?

Czyli bilety na rewanżowe mecze z Interem i AS Romą też są wyprzedane?
Jak łatwo zauważyć na nowym stadionie praktycznie zawsze są komplety lub mało brakuje do pełnego stadionu. Jako że te mecze to dodatkowa motywacja tak więc na bank będzie komplet, a do wolnej sprzedaży trafia chyba 3000 biletów. Więc jeśli ktoś nie kupi ci biletu wcześniej( na co też jest mała szansa) to na bank pod stadionem go nie kupisz.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2011, 18:34

Kupić to może i kupi ale od "koników" czyli ze 2-3 razy drożej.

FORZA JUVE
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2011, 20:10

Jak się wybiorę osobiście do Turynu po bilet w ten sam dzień od kiedy będzie w sprzedaży w kasach to go kupię? Nie?

Obrazek
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2011, 20:29

Arcadio Morello pisze:Jak się wybiorę osobiście do Turynu po bilet w ten sam dzień od kiedy będzie w sprzedaży w kasach to go kupię? Nie?
I będziesz siedział przez tydzień (lub dłużej) we Włoszech czekając na mecz ??
PS. Nie wiem czy przypadkiem do zakupu biletów nie jest potrzebna karta kibica :D

ObrazekObrazekObrazek
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2011, 20:59

@Maras@ pisze:
Arcadio Morello pisze:Jak się wybiorę osobiście do Turynu po bilet w ten sam dzień od kiedy będzie w sprzedaży w kasach to go kupię? Nie?
I będziesz siedział przez tydzień (lub dłużej) we Włoszech czekając na mecz ??
PS. Nie wiem czy przypadkiem do zakupu biletów nie jest potrzebna karta kibica :D
Nie będę siedział we Włoszech tylko w Austrii. Ponad 400 km do Turynu, a nie ponad 1400 km jak teraz ze Skawiny :).
To sobie wyrobię kartę jak trzeba będzie :).

Obrazek
ODPOWIEDZ