Sezon 2011/2012 .
- Winner
- Juventino
Napoli przegrało już wcześniej u siebie z Parmą. Wynik Lazio - Udinese dobrze się ułożył, dając nam samodzielnego lidera. Myślałem że lepsza gra Romy w ostatnim meczu to raczej przypadek a tu niespodzianka i zwycięstwo w Neapolu.Witcher pisze:Wygląda na to, że Neapol w końcu zostanie zdobyty! .
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Wygląda na to, że się przełamali. Momentami Napoli nie ogarniało ci się dzieje (była taka akcja koło 75. min).Winner pisze:Napoli przegrało już wcześniej u siebie z Parmą. Wynik Lazio - Udinese dobrze się ułożył, dając nam samodzielnego lidera. Myślałem że lepsza gra Romy w ostatnim meczu to raczej przypadek a tu niespodzianka i zwycięstwo w Neapolu.Witcher pisze:Wygląda na to, że Neapol w końcu zostanie zdobyty! .
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Winner pisze:Napoli przegrało już wcześniej u siebie z Parmą. Wynik Lazio - Udinese dobrze się ułożył, dając nam samodzielnego lidera. Myślałem że lepsza gra Romy w ostatnim meczu to raczej przypadek a tu niespodzianka i zwycięstwo w Neapolu.Witcher pisze:Wygląda na to, że Neapol w końcu zostanie zdobyty! .
heh w sumie w tym meczu tez Roma miala duzo duzo farta, 2 przypadkowe gole, a Napoli dwoiło i troiło sie i niewiele z tego wyszlo..
- annihilator1988
- Juventino
Ciekawe czy zdołają utrzymać obecną formę, czy był to też tylko tymczasowy efekt "spięcia pośladków" ? W każdym razie gratulacje dla Romy
- Dante93
- Juventino
Oj było więcej takich akcji
Ogółem szalony mecz, obfitująćy w sytuacje gdy napastnicy mieli dużo luzu, szczególnie napastnicy Romy
wyniki cieszą zarówno ten Lazio Udine jak i Napoli Roma
w końcu w tabeli mamy największą ilość pkt
Co do ROmy to na prawde ten zespół sie jeszcze rozbudzi, bo potencjal ma duży. Zobaczymy czy w końcu Kjear, Gago, Pjanic i Krkić pokażą pełnie umiejętności.A gdy już to sie stanie to bardzo fajny zespól tam będzie.

Co do ROmy to na prawde ten zespół sie jeszcze rozbudzi, bo potencjal ma duży. Zobaczymy czy w końcu Kjear, Gago, Pjanic i Krkić pokażą pełnie umiejętności.A gdy już to sie stanie to bardzo fajny zespól tam będzie.
- @Maras@
- Juventino
Bojan dzisiaj grał krótko, ale prezentował się na prawdę dobrze. Roma mogła nawet strzelić 4 bramkę, lecz po ambitnym rajdzie Bojana, sytuację wypracowaną przez niego zmarnował Osvaldo...Dante93 pisze:Oj było więcej takich akcjiOgółem szalony mecz, obfitująćy w sytuacje gdy napastnicy mieli dużo luzu, szczególnie napastnicy Romy
wyniki cieszą zarówno ten Lazio Udine jak i Napoli Roma
w końcu w tabeli mamy największą ilość pkt
![]()

- Dante93
- Juventino
Tak btw Osvaldo, to wydaje mi sie on kompletnym nieporozumieniem
niby gola strzelił, ale jego brak zaangazowania w niektórych momentach mnie porażał, wręcz rozśmieszał
taki ent, pasowalby do naszego zagajnika stadionowego.

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Napoli, które jest wychwalone pod niebiosa już ma dwa punkty straty do Interu, który nabiera wyraźnie rozpędu. Podobnie być może jest z Romą, dwa dobre mecze z rzędu z silnymi rywalami i 4 punkty. Kolejka rzeczywiście pod nas. Remis Lazio z Udine to dobra informacja. Ale będzie ona miała jakiekolwiek znaczenie wtedy kiedy wygramy z Udinese, choć na ich własnym terenie remis też złym wynikiem by nie był. Zobaczymy.
- annihilator1988
- Juventino
Pozwolę się z Tobą nie zgodzić. inter jedzie na farcie,a napastnicy Ranieriego zawodzą na całej linii. Wystarczy, by zagrali z rywalem, który potrafi wykończyć akcję, a przestaną zdobywać punkty. Skrót ostatniego spotkania podpieczonych Claudio Ranieriego: http://www.mecze24.pl/skroty-meczow/pilka-nozna/2166zoff pisze:Napoli, które jest wychwalone pod niebiosa już ma dwa punkty straty do Interu, który nabiera wyraźnie rozpędu.
- pumex
- Juventino
Pisałem w tym temacie, że preferuję mecz Lazio-Udine i właśnie ten oglądałem... przez pierwsze 5min
Jak zobaczyłem, że Roma strzeliła bramkę, przełączyłem i tak już dotrwałem do końca przy Derbach Słońca.
Do tych, którzy nie oglądali meczu: niech wynik Was nie zmyli. Napoli było nieporównywalnie lepszą drużyną niż Roma, tyle, że Rzymianie drugi mecz z rzędu mają niesamowite szczęście przy sytuacjach bramkowych. Pierwszy gol to dziecinny błąd De Sanctisa, druga bramka to katastrofalna postawa Campagnaro (chyba nawet Bonucci nie byłby zdolny do takiego zachowania), trzeci gol i znowu szczęście Romy. Do tego dochodzi podobna skuteczność Napoli jak u nas w meczu z Novarą i rezultat gotowy.
Szkoda mi Napoli, na pewno nie zasłużyli na porażkę.
Ktoś jest w stanie napisać coś więcej o meczu Lazio-Udinese?

Do tych, którzy nie oglądali meczu: niech wynik Was nie zmyli. Napoli było nieporównywalnie lepszą drużyną niż Roma, tyle, że Rzymianie drugi mecz z rzędu mają niesamowite szczęście przy sytuacjach bramkowych. Pierwszy gol to dziecinny błąd De Sanctisa, druga bramka to katastrofalna postawa Campagnaro (chyba nawet Bonucci nie byłby zdolny do takiego zachowania), trzeci gol i znowu szczęście Romy. Do tego dochodzi podobna skuteczność Napoli jak u nas w meczu z Novarą i rezultat gotowy.
Szkoda mi Napoli, na pewno nie zasłużyli na porażkę.
Ktoś jest w stanie napisać coś więcej o meczu Lazio-Udinese?

- Judzio
- Juventino
Ja już pisałem w komentarzach o Lazio - Udine, jeżeli to miał być mecz na szczycie - to spoko
Lazio z Hernanesem na ławce na luzie wjeżdżało w obronę Udinese, ci drudzy bardzo fartowne akcje z niczego i dwa gole.
Zobaczcie sobie bramkę Lulicia, to co odwaliła obrona udine to jakaś totalna amatorszczyzna :lol: Jeżeli będą popełniać takie błędy z nami to o zwycięstwo jestem spokojny. (swoją drogą my musimy poprawić skuteczność
)

Zobaczcie sobie bramkę Lulicia, to co odwaliła obrona udine to jakaś totalna amatorszczyzna :lol: Jeżeli będą popełniać takie błędy z nami to o zwycięstwo jestem spokojny. (swoją drogą my musimy poprawić skuteczność

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak, tylko że mecz meczowi jest nierówny. My co prawda jedziemy ligowe towarzystwo równo, ale pod bramką rywala nadal jest chaotycznie. Wystarczy, że Pepe sam sobie zabierze piłkę jak z Novarą, Bonucci da babola, Matri potruchta i możemy obudzić się z ręką w nocniku, bo wielu sytuacji wcale nie musimy sobie stworzyć.Judzio pisze:...
- De Rossi
- Juventino
0:30pumex pisze:druga bramka to katastrofalna postawa Campagnaro (chyba nawet Bonucci nie byłby zdolny do takiego zachowania)
1:40
etc.
Bramka oczywiście na konto Argentyńczyka, ale chcę podkreślić tylko, że Hugo to nie jest żaden leszcz. Od czasów Sampdoriańskich to bardzo solidny ligowy obrońca, czasami z przebłyskami naprawdę świetnej gry. BTW. czytałem gdzieś, że De Laurentiis po meczu z City stwierdził, że jak Napoli wyjdzie z grupy to da gotówkę na jakiegoś dobrego stopera. Nie wiem ile w tym prawdy. Pisząc o obrońcach i Napoli, nie można nie wspomnieć o graczu, który głównie przez kontuzje nie zrobił już raczej nie zrobi kariery jakiej by sobie wszyscy fani włoskiej piłki życzyli - Santacroce. On był bardzo dobry, a w meczach z największymi - Interem, Milanem, Romą, Juventusem grał rewelacyjnie. Pamiętam te jego kosy, czytanie gry, odbiory, dziś siedzi na ławce w Parmie.