Pytanie do mężczyzn i nie tylko...
- Medi
- Qualità Juventino
A wiesz, ze to wcale nie jest takie glupie: brzydka dziewczyna zainteresuje sie futboolem i od razu ma mase adoratorowkouba pisze:mam jedengo kolege, co jak słyszy że sie jakaś kobieta interesuje sie futbolem, to musi być....brzydka :shock:

A tak na powaznie, to juz sie tak utarlo, ze jak sie dziewczyna interesuje pilka to od razu dlatego, ze ktostam jej sie podoba. I pewnie tak czesto jest, tyle, ze w takim wypadku nie mozna mowic o zainteresowaniu tym sportem, bo footbal jest takim samym sportem jak kazdy inny.
To tak jak np z siatkowka , wielu facetow interesujacych sie tym sportem oglada siatkowke zarowno mezczyzn jak i kobiet.........a potem leca od razu topiki na forum "Najladniejsza siatkarka" :twisted: i jakos nikt nie ma do nich o to pretensji.

To samo jest z kobietami interesujacymi sie footbalem, mamy ta przewage nad facetami, ze mozemy laczyc "przyjemne z pozytecznym"

- Johnny777
- Juventino
Wiesz...ja nie mogę powiedzieć że nie znam żadnej prawdziwej Kibicki (Boshe....jak to brzmi....) a dlaczego to mi się już nie chce pisać bo i tak wszyscy wiedzą... A co do interesowania się piłką ze względu na urodę graczy...no cóż ...od czegoś trzeba zacząć
A kończy się na wyjazdach na mecz i kibicowaniu w "młynie" więc to na pewno jest pełne zainteresowanie połączone ze sporą wiedzą teoretyczną. A co do urody...no cóż...zdjęcie gdzieś krążyło między forumowiczami...sami oceńcie 
PS. tenisa nie oglądam...nawet kobiet....zbyt szybko mnie to usypia...za to siatkówka pań...no to co innego... te "obszerne" spodenki... :twisted: ....miodzio...
PS. tenisa nie oglądam...nawet kobiet....zbyt szybko mnie to usypia...za to siatkówka pań...no to co innego... te "obszerne" spodenki... :twisted: ....miodzio...
- kouba
- Qualità Juventino
tak jest :!: w niektórych przypadkachMedi pisze:A tak na powaznie, to juz sie tak utarlo, ze jak sie dziewczyna interesuje pilka to od razu dlatego, ze ktostam jej sie podobakouba pisze:mam jedengo kolege, co jak słyszy że sie jakaś kobieta interesuje sie futbolem, to musi być....brzydka :shock:

I Ona mówiła, że Ją futbol interesuje....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe dobre :lol:Medi pisze: mamy ta przewage nad facetami, ze mozemy laczyc "przyjemne z pozytecznym"![]()
Jesli chodzi o moją sytuację dotyczącą tematu to, ja akurat jak znam dziewczynę co lubie,interesuje się piłką to zawsze pytam jaki klub najbardziej lubisz? Oczekując odpowiedzi: JUVENTUS 8) , jeśli mówi co innego to zadaję pytanie, jaki piłkarz najbardziej Ci się podoba

Prawdziwe fanki to my mamy na forum

- Juve The Best
- Juventino
Moja Panna interesuje sie nogą nawet chodziła ze mną na Górnik (dobrze że już nie chodzi bo nie chciała siadać w młynie tylko na krytej) ale jak kidyś dostałem w gliwicach od piastoli to zrezygnowała. I Jest wielce obrażona jak ja ide. Stwierdziła "lepiej byś mnie wzioł na pizze niż wydawał kase na bilety" :twisted:

- Yari
- Juventino
ja nie znam osobiście żadnej kobiety/dziewczyny interesującej sie piłką nożna. Takie zainteresowanie można porównać do komputerów. Ze świecą można szukać dziewczyn interesyjących sie komputerami ( dogłębniej , a nie tylko posłughiwać sie netem:) , ale oczywiście napewno są i takie które wiedzą dużo więcej od niejednego faceta:):). Świat jest poprostu tak skonstruowany:), my lubimy to a One tamto
( taka przenośnia:))

- cybul
- Tifoso ManU
hahaha no dobra....udalo ci sie .....obronilas wasza raseMedi pisze:A wiesz, ze to wcale nie jest takie glupie: brzydka dziewczyna zainteresuje sie futboolem i od razu ma mase adoratorowkouba pisze:mam jedengo kolege, co jak słyszy że sie jakaś kobieta interesuje sie futbolem, to musi być....brzydka :shock:![]()
![]()
A tak na powaznie, to juz sie tak utarlo, ze jak sie dziewczyna interesuje pilka to od razu dlatego, ze ktostam jej sie podoba. I pewnie tak czesto jest, tyle, ze w takim wypadku nie mozna mowic o zainteresowaniu tym sportem, bo footbal jest takim samym sportem jak kazdy inny.
To tak jak np z siatkowka , wielu facetow interesujacych sie tym sportem oglada siatkowke zarowno mezczyzn jak i kobiet.........a potem leca od razu topiki na forum "Najladniejsza siatkarka" :twisted: i jakos nikt nie ma do nich o to pretensji.![]()
To samo jest z kobietami interesujacymi sie footbalem, mamy ta przewage nad facetami, ze mozemy laczyc "przyjemne z pozytecznym"![]()

- Peja48
- Juventino
Mój kumpel z klasy twierdzi że jest kibicem Juve zawsze chodzi po budzie i szpanuje do młodszych że Juve najlepsze no to ja do niego podchodzę i mu mówie wymień 5 piłkarzy to mówi :Del Piero,Davids,Trezeguet,Totti,Anelka

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Wojtom
- Juventino
a mojej mamie najbardziej podoba sie Del Piero !!! kiedys jak ogladalem mecz a ona chciala" Panorame "obejrzec to chwile ogladala mecz i poweidziala , ze najbardziej podoba sie jej Alex Del Piero i Gigi Buffon !!
8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.