Pytanie do mężczyzn i nie tylko...

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 11:21

Co myślicie o dziewczynach- kibicach? Od lat koledzy na moje stwierdzenie, że jestm fanem piłki nożnej reagują tak samo: no to który Ci się najlepiej podoba? Chciałabym wiedzieć, czy jest to tendencja dominujaca :?
A do dziwczyn na forum mam inne pytanie - czy też macie problem z tym, że mężczyźni nie biorą pod uwagę, że jest to zainteresowanie piłką nożną a nie piłkarzami?

agata

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 12:15

no tak, to jest powszechny problem dla nas- kibicow dziewczyn, choc wydaje mi sie ze nie jest wcale mało i zupełnie nie rozumiem czemu facetów tak dziwi kiedy okazuje sie ze oglądając mecz faktycznie wiemy i nawet rozumiemy co dzieje sie na boisku :wink:
a co zainteresowania piłkazami, owszem mam swoich ulubieńcow ale bynajmniej nie są nimi ze względu na wygląd!!!!!!! :!:

Hotbe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 12:23

Szczerze się przyznam, że również reaguje pytaniem: "Który Ci się podoba". Wzięło się to stąd, że moja siostra <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bardzo lubi Kluiverta i Nestę, mimo że nie ma zielonego pojęcia i piłce nożnej. Moja ukochana też na początku kierowała się urodą piłkarzy ale teraz może pochwalić się większą wiedzą o piłce niż niektórzy faceci. Moja szkoła:]

We play together, we die together. Juventus for life.
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 12:36

U mnie w klasie zawsze dziewczyny oglądały "Pilke Nożną" i zachwycały sie Nestą I Del Piero. Szczerze mówiąc czasami spotykam sie z PSEUDOzainteresowaniem piłką nożną. Np. czasem pytają mnie koleżanki..KTO WYGRAŁ WE WCZORAJSZYM MECZU ? Myśle sobie...po co sie pytasz, jakby Cie to interesowało to byś oglądała :D Osobiście nie znam jakiejś wielkiej fanki PN która by wiedziała wszystko o klubie i interesowała sie nim bardzo. Ale widze na forum że jednak to jest możliwe i bardzo sie ciesze z tego powodu. Bardzo bym chciał aby moja przyszła żona troche sie interesowała meczami, a nie zasypiała na nich jak moja koleżanka na FINALE MŚ OSTATNIO !! Oglądałem go w towarzystwie 7 dziewczyn :D wszystkie oglądały, a ta jedna zasnęła....alesz mnie to denerwuje :evil: Ale cóż.... :wink:

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 12:40

[quote="BIGGI"]U mnie w klasie zawsze dziewczyny oglądały "Pilke Nożną" i zachwycały sie Nestą I Del Piero. Szczerze mówiąc czasami spotykam sie z PSEUDOzainteresowaniem piłką nożną. Np. czasem pytają mnie koleżanki..KTO WYGRAŁ WE WCZORAJSZYM MECZU ? Myśle sobie...po co sie pytasz, jakby Cie to interesowało to byś oglądała :D

Ja Ci powiem o co im chodzi - nie są zainteresowane meczem, tylko Tobą :lol:

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 13:25

Osobiście to z poważnymi "kibickami" piłki nożnej się nie spotkałem (oprócz forum), w mojej klasie była jedna, która ciągle się zachwycała Raulem i Kluivertem, co nie wyklucza faktu że mogą takie osoby być, chociaż na pewno należą do żadkości.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 13:35

Heh...u mnie w klasie jest jedna laska co interesuje sie pilka na tyle zeby powiedziec ze Wisla wygrala 3-3 8)

Ps.Znam jeszcze goscia co nie wie w jakiej lidze gra Manchester U. 8)
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2003, 13:48 przez ToMeK, łącznie zmieniany 1 raz.

Forza_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 13:36

Tu nie chodzi tylko o dziewczyny - znam wielu facetóe którzy nie wiedzą kto to np. ten głupi Beckham, ale chyba utarło się że to dziewczyny nie są zainteresowane piłką nożną tak jak faceci jazdą figurową na łyżwach

Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 14:00

jeszcze fajnie sie ogląda tenis Kobiet :)

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 14:04

No cóż widziałem tylko raz dziewczyne w szaliku Juve.......moją siostre 8)
Przekonałem ją że gramy ważny mecz i że w Juve gra Davids 8)

Wogule u mnie w klasie jest mało ludzi co by sie piłką interesowali..chyba z 4......a kibiców jakiegoś klubu? Jest tylko jeden: Ja 8)
Dziewczyny interesujące sie piłką znam tylko z forum

non mollare mai
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 16:26

Forza_Juve pisze:Tu nie chodzi tylko o dziewczyny - znam wielu facetóe którzy nie wiedzą kto to np. ten głupi Beckham, ale chyba utarło się że to dziewczyny nie są zainteresowane piłką nożną tak jak faceci jazdą figurową na łyżwach
Co Ty masz do jazdy na łyżwach? Fajne panny sie tam przewijaja 8) . A co do tematu, to niespotkalem jeszcze prawdziwej fanki futbolu. Ale świat idzie do przodu.... :D

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 16:49

mam jedengo kolege, co jak słyszy że sie jakaś kobieta interesuje sie futbolem, to musi być....brzydka :shock: ja tak nie uważam :D patrząc na "Nasze Kobiety" na Naszym forum nie mógłbym tak stwierdzić :D

Sadam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 17:02

tak bywa chłopcy obserwóją kariere Kurnikovej na kortach (i nie tylko...) a panie Nesty czy innego Inzaghiego :D A tak na poważnie to nieznam chyba żadnej prawdziwej fanki piłki norznej, znam takie jedynie co interesują sie pojedynczymi playerami :twisted: pozdrawiam

by SADAM
BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 17:03

mi sie podoba Kohler i przynajmniej sie do tego nie wstydze przyznac :wink:

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:34

ja kiedys dowiedzialem sie, ze moja kolezanka kibicuje Interowi, ale kiedy zapytalem sie czemu to doczekalem sie takiej odpowiedzi - "bo tam gra Coco, a on jest takiiiiiiii słodkiiiiiii" :wink: jesli dziewczyny interesuja sie futbolem - to bardzo dobrze, jednak sadze, ze zawsze beda traktowane z lekkim przymruzeniem oka, ja np. g**no wiem o tenisie, ale jak gra pani Anna K. to obowiazkowo zasiadam przed TV :D

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
ODPOWIEDZ