Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest............
- white_wolv
- Juventino
Zlamanego grosza bym niedal....z Krakowa jestem :-D ,po co Legii dawac pieniadze???Zeby sobie wybudowali stadion a potem go spalili???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Mistrzem Polski>>>>Tylko Wisla
Mistrzem Polski>>>>Tylko Wisla
- x_men_1988
- Juventino
Legia najlepsza jest ! Na,nanananana !
Co do długu Legi to słyszałem od kolegi że wiszą duży cash jakiemuś gościowi(biznesmenowi ) .
Co do długu Legi to słyszałem od kolegi że wiszą duży cash jakiemuś gościowi(biznesmenowi ) .
- Rybeq
- Juventino
Wierzysz że przyjdzie ktoś kto pokryje wasze ogromne długi ? Że znajdzie się jakiś polski "wesoły Romek" ?Marcin-IRONEK pisze:Co do tematu to LEGIA tak jak prawie każdy Polski klub ma problemy finansowe, ale teraz będzie już spoko, bo pozyskała sponsorów.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- RuTeK
- Juventino
WKS
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Korot
- Juventino
naucz sie najpierw pisac.PABLO pisze:niech zbankrutuja !!!!!!!!!!! tego im rzycze !!!!!!!!!!lukas24 pisze:Jestem fanem Legii. Nie żeby jakimś zagożałym, ale kibicuje im w każdym meczu. Tak sobie dzisiaj pomyślałem że ewentualne mistrzostwo dla Legii w tym sezonie byłoby katasrofą. Wszyscy wiemy że do dzisiaj Legia nie wypłaciła premii piłkarzom za poprzednie mistrzostwo. Co wy o tym sądzicie i o samej sytuacji finansowej Legii? Może jest wśród was człowiek bardzo bogaty który mógłby zainwestować w Legie?
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- Korot
- Juventino
rzygać sie chce jak sie czyta wasze posty. jestem kibicem legii od bardzo dawna (juve tez), mam swoje sympatie i antypatie, ale nigdy nie zyczylbym bankructwa zadnemu klubowi z ktorym legia rywalizuje . nigdy nie znizam sie do waszego poziomu i nie lże innych klubow za to ze nie sa z mojego miasta. wiem, przerozne gnojki maja swoje wytlumaczenie - to co im kuzyn powiedzial kiedys w kolejce po mieso - ze legia kiedys tam kogos z wojska brala do druzyny, ze pzpn zawsze z legia (bzdura...) itd. ze nienawidza legii, bo warszawiacy to swinie. ja to znosze cierpliwie, bo w wiekszosci autorzy tych tekstów nie umieją nawet pisać, więc po co sie kopac z koniem. ale tu - na forum juve, gdzie kazdy kibicuje jednemu klubowi, moglibyscie sobie darowac ten cały jad.
-poprosze pire ze smalcem
- swiergot
- Juventino
Już się nie mogę doczekać kiedy ITI wyłoży kasę. Aby jakiś polski klub osiągał sukcesy poza krajem, musi znaleźć się bogaty i chojny sponsor. Niestety, musimy się wstydzić za taką Wisłę czy Groclin, które rozsprzedają swoich najlepszych zawodników. Wierzę, że Jurek Engel nie popełni tego błędu.

- Johnny777
- Juventino
http://pilka.interia.pl/news?inf=458939swiergot pisze:Już się nie mogę doczekać kiedy ITI wyłoży kasę. Aby jakiś polski klub osiągał sukcesy poza krajem, musi znaleźć się bogaty i chojny sponsor. Niestety, musimy się wstydzić za taką Wisłę czy Groclin, które rozsprzedają swoich najlepszych zawodników. Wierzę, że Jurek Engel nie popełni tego błędu.
...no cóż...życzę szczęścia..oby Ci kciuki nie odpadły od trzymania..bo z tym sponsorem coś czarno to widzę... :?