Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest............
- lukas24
- Juventino
Jestem fanem Legii. Nie żeby jakimś zagożałym, ale kibicuje im w każdym meczu. Tak sobie dzisiaj pomyślałem że ewentualne mistrzostwo dla Legii w tym sezonie byłoby katasrofą. Wszyscy wiemy że do dzisiaj Legia nie wypłaciła premii piłkarzom za poprzednie mistrzostwo. Co wy o tym sądzicie i o samej sytuacji finansowej Legii? Może jest wśród was człowiek bardzo bogaty który mógłby zainwestować w Legie?
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
- juve21
- Juventino
Ja też jestem wiernym kibicem Legii.Gdybym mial tyle kasy co ten Abramowicz to zbudowałbym tu potęge w Warszawie z najnowocześniejszym stadionem na świecie. A co do mistrzostwa ,to Legia go raczej nie zdobędzie ,chyba że przełamią sie u jej zawodnikow bariery psychologiczne i zaczną poważnie grać ze słabymi zespołami a nie mobilizować się tylko n aWisłę Kraków.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- PABLO
- Juventino
niech zbankrutuja !!!!!!!!!!! tego im rzycze !!!!!!!!!!lukas24 pisze:Jestem fanem Legii. Nie żeby jakimś zagożałym, ale kibicuje im w każdym meczu. Tak sobie dzisiaj pomyślałem że ewentualne mistrzostwo dla Legii w tym sezonie byłoby katasrofą. Wszyscy wiemy że do dzisiaj Legia nie wypłaciła premii piłkarzom za poprzednie mistrzostwo. Co wy o tym sądzicie i o samej sytuacji finansowej Legii? Może jest wśród was człowiek bardzo bogaty który mógłby zainwestować w Legie?
- Peja48
- Juventino
jak to przeczytałem to mnie ciarki przeszły.I bardzo dobrze że niema kasy jestem kibicem Wisły lepiej dla Królowej bo Legia kiedyś zbankrutuje
P.S Niebój się o to bo Wisełka w tym sezonie zgarnie Mistrzostwo Polski
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda!
P.S Niebój się o to bo Wisełka w tym sezonie zgarnie Mistrzostwo Polski
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda!
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Rybeq
- Juventino
Bankructwo Legii ? Właściwie nie widzę przeszkód
Legia sama jest sobie winna. Gorszą od niej politykę transferową prowadził chyba tylko Widzew. A sponsora nie znajdą. Mają zbyt wielu wrogów w kraju
Np. spożycie piwa "Królewskie" ostatnimi czasy u mnie w mieście zmalało 

Legia sama jest sobie winna. Gorszą od niej politykę transferową prowadził chyba tylko Widzew. A sponsora nie znajdą. Mają zbyt wielu wrogów w kraju

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jestem kibicem Legii i uwarzam że takie kluby jak Legia nie powinny upadać i nie mówię tak dlatego że jestem za Legią tylko tak powinno być. Naprzykład Manchesteru Utd, Widzewa i Lazio też nie lubię ale uwarzam że to wielki kluby i one nie powinny nigdy upaść.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Johnny777
- Juventino
Do Grodziska?? Do Chorzowa?? Nie no - to forum piłkarskie a nie science- fiction... :twisted: Groclin jakoś niewyraźny ostatnio w lidze, a Ruch? Cóż, a utrzyma się w II lidze?? :twisted:Seiru pisze:Nie musisz się obawiać![]()
Mistrzostwo w tym roku jedzie do Grodziska Wielkopolskiego, az w przyszłym sezonie po raz 15 do ChorzowaNo więc mają jeszcze dwa lata:)
- RuTeK
- Juventino
A nich puszki po wypitym piwie zbbieraja. Moze splaca dlug!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- kibic_juve
- Juventino
Ludzie co was Bóg opuścił??????? Jesteście za legią ???????? Nie no niemożliwe !!!!!!!!!!!!!! legia pany w biciu śmietany hahaha sorry ale ja legi nielubie 

- ToMeK
- Juventino
Niektorzy 8)kibic_juve pisze:Ludzie co was Bóg opuścił??????? Jesteście za legią ???????? Nie no niemożliwe !!!!!!!!!!!!!! legia pany w biciu śmietany hahaha sorry ale ja legi nielubie
Ja na szczescie nie jestem
Tak jak napisal ktos wyzej jestem z nimi tylko w pucharach
- Ironek
- Juventino
LEGIA to jest najlepszy klub w Polsce i zdobędzie mistrzostwo, ale nie mam zamiaru się kłócić z niektórymi tutaj, tak więc niewchodzę w ten temat więcej.
Co do tematu to LEGIA tak jak prawie każdy Polski klub ma problemy finansowe, ale teraz będzie już spoko, bo pozyskała sponsorów.
Co do tematu to LEGIA tak jak prawie każdy Polski klub ma problemy finansowe, ale teraz będzie już spoko, bo pozyskała sponsorów.