Serie A (14): JUVENTUS 2-0 Cesena

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 15:49

Matri to dzisiaj ma zeza. Mial dwie swietne pilki i w obu przypadkach skiksowal okrutnie. Powinnismy cos strzelic, mam nadzieje, ze uda sie to zrobic w drugiej polowie i wygramy.

Pazienza rzucil jedna fajna pilke, Vidal gra bardzo dobrze, pod nieobecnosc Pirlo. Za to dzisiaj Marchisio slabiej. Pepe takze sie niczym nie wyroznil, Vucinic kombinuje, ale czasem przesadza a tymi dryblingami.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 15:49

Masakra... Po pierwszych 45min powinniśmy nastrzelać kilka bramek Cesenie... Niestety dziś Matri kopie piłkę sękami. Mam nadzieję, że Fabio wejdzie od razu po przerwie(wiem, wiem... z Conte to raczej nie możliwe :prochno: ) bo Matri za dużo marnuje.

Pazienza fajnie na początku. Kilka świetnych długich piłek, potem trochę przygasł...

Filip

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 15:50

Nedved4life pisze:Da ktoś dobry link? Z góry dzięki.
http://www.rojadirecta.me/goto/cl12.ucoz.es/

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

ale kaszana. gramy słabo. Matri w piłkę nie może trafić :( coś czuje , że bedzie nerwówka z niekoniecznie szczęśliwym zakończeniem. Conte musi im przemówienie teraz zrobić :) oby to wygrali

Kiss

Juventino
Juventino

jak to możliwe, że jeszcze nie wygrywamy ?
Jednym slowem: Matri.
On ma problemy z trafieniem noga w pilke, nie mowiac o trafieniu w bramke lub w jej okolice. Tragiczna forma. Komentatorzy sie nawet z niego nabijaja. Znajac Conte, Matri nie zejdzie do 80 i bedziemy sie martwic o wynik do ostatniej minuty.

IGI

Juventino
Juventino

pumex pisze:Ten mecz denerwuje mnie jak żaden inny. Dokładniej rzecz ujmując, denerwują mnie w szczególności: Matri, Vucinic i Pepe. Miras, co w tym meczu mnie nie dziwi, nie przyszedł grać w piłkę, tylko przyszedł na piknik, pochwalić się nowymi trickami i pokopać z kolegami piłkę. Piętki, krzyżaczki, podrzutki, podcinki, angielki... rzygam tym. Śmierdzi mi remisem, bo zamiast walki o wbicie jak największej liczby goli widzę zabawę ze słabym przeciwnikiem, wszystko jakby pod publiczkę. Do roboty gwiazdorzy!
Mirko jako jedyny z tej trojki cos gra. Plaskie dosrodkowania Pepe do nikogo i drewniana gra Matriego. Obydwaj do zmiany, chociaz Matri zawsze grozny wiec w drugiej kolejnosci.

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 15:51

Ale anty futbol w wykonaniu przyjezdnych :| Trójka sędziowska też robi "swoje", mam nadzieje, że zostaną zawieszenie za cyrki, które odstawiają. W 30 minucie Vidal po raz kolejny został kopnięty, w sytuacji, w której nie miał piłki przy sobie. Skandal :/ Nie mówię już o oczywistej "11", niech sędzie więcej żelu na łeb sobie wsadzi to jego mózg będzie totalnie pozbawiony tlenu, a nie tylko częściowo. Przydałby się zmiany w 60 minucie spotkania.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2011, 15:52 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Gra dobra, brak tylko skutecznosci. Jesli w drugiej polowie padnie szybko dla nas bramka to worek powinien sie rozwiazac.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
drewnaldinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jak na razie walimy głową w mur. Na skrzydłach potrzebne są zmiany , brakuje tez wykończenia.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Decydowana dominacja w pierwszej połowie - 70% posiadania piłki. Nie gramy porywająco. Jam można było się spodziewać, Cesena przyjechała barykadować pole karne.

Świetnie Chiellini i Barzagli. Nieźle Lichy i Mirko (choć jak zawsze z kilkoma stratami).

Słabo cała linia pomocy i przede wszystkim: najsłabszy mecz Matriego odkąd przybył do Turynu. Wybitnie mu siedzi dzisiaj piła.

Winiar1989JuveForever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

nieporadność naszych napastników sięgnęła chyba zenitu. Vucinic jest straszliwie słaby , 80% naszych akcji konczylo sie na jego stracie , i te przekombinowane podania :/ , mam nadzieje że ostatni strzał przed gwizdkiem nie zmieni decyzji Conte o jego zmianie, Matri tez jest dzisiaj słaby ale ona ma już troche bramek nastrzelane wiec bardziej po nim mozna oczekiwać gola, najlepiej odrazu po przerwie Alexx za Mirko ale pewnie pierwszy Fabio wejdzie

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Matri do zmiany. Ale wstawiłbym bym za niego... Del Piero. Pamiętacie jak na początku sezonu ładnie klepali z Vuciniciem ? Myślę, że to jest teraz właśnie potrzebne Juve.

Vucinić - :ok:

mambooocha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

narazie jest totalny piach, nawet nie ma co tego komentować. Trzeba usiąść na nich wysoko bo Cesena to nawet z połowy trzema zawodnikami nie chce wychodzić. Quaglia za Pazienzę i przechodzimy na 4-4-2 bo to po prostu trzeba wygrać, z gorszymi ogórkami to jeszcze w tym sezonie nie graliśmy

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
djj

Juventino
Juventino

No Matri dzisiaj słabo. W sumie Olek by się przydał. W sumie i z wolnego i z dystansu. Mógłby dzisiaj coś ustrzelić.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 15:52

pumex pisze:Miras, co w tym meczu mnie nie dziwi, nie przyszedł grać w piłkę, tylko przyszedł na piknik, pochwalić się nowymi trickami i pokopać z kolegami piłkę. Piętki, krzyżaczki, podrzutki, podcinki, angielki... rzygam tym. !
:doh: Taki ma styl. Teraz to zauważyłeś? Poza tym jak dla mnie Vucinic robi całą grę. Dobry mecz w jego wykonaniu. Napędza każdą akcję.:ok:
Beznadziejna natomiast gra Matriego i Pepe.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2011, 15:52 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Zablokowany