Serie A (14): JUVENTUS 2-0 Cesena
- jakku1
- Juventino
Matri to dzisiaj ma zeza. Mial dwie swietne pilki i w obu przypadkach skiksowal okrutnie. Powinnismy cos strzelic, mam nadzieje, ze uda sie to zrobic w drugiej polowie i wygramy.
Pazienza rzucil jedna fajna pilke, Vidal gra bardzo dobrze, pod nieobecnosc Pirlo. Za to dzisiaj Marchisio slabiej. Pepe takze sie niczym nie wyroznil, Vucinic kombinuje, ale czasem przesadza a tymi dryblingami.
Pazienza rzucil jedna fajna pilke, Vidal gra bardzo dobrze, pod nieobecnosc Pirlo. Za to dzisiaj Marchisio slabiej. Pepe takze sie niczym nie wyroznil, Vucinic kombinuje, ale czasem przesadza a tymi dryblingami.
- Kubba
- Juventino
Masakra... Po pierwszych 45min powinniśmy nastrzelać kilka bramek Cesenie... Niestety dziś Matri kopie piłkę sękami. Mam nadzieję, że Fabio wejdzie od razu po przerwie(wiem, wiem... z Conte to raczej nie możliwe
) bo Matri za dużo marnuje.
Pazienza fajnie na początku. Kilka świetnych długich piłek, potem trochę przygasł...

Pazienza fajnie na początku. Kilka świetnych długich piłek, potem trochę przygasł...
- Filip
- Juventino
Jednym slowem: Matri.jak to możliwe, że jeszcze nie wygrywamy ?
On ma problemy z trafieniem noga w pilke, nie mowiac o trafieniu w bramke lub w jej okolice. Tragiczna forma. Komentatorzy sie nawet z niego nabijaja. Znajac Conte, Matri nie zejdzie do 80 i bedziemy sie martwic o wynik do ostatniej minuty.
- IGI
- Juventino
Mirko jako jedyny z tej trojki cos gra. Plaskie dosrodkowania Pepe do nikogo i drewniana gra Matriego. Obydwaj do zmiany, chociaz Matri zawsze grozny wiec w drugiej kolejnosci.pumex pisze:Ten mecz denerwuje mnie jak żaden inny. Dokładniej rzecz ujmując, denerwują mnie w szczególności: Matri, Vucinic i Pepe. Miras, co w tym meczu mnie nie dziwi, nie przyszedł grać w piłkę, tylko przyszedł na piknik, pochwalić się nowymi trickami i pokopać z kolegami piłkę. Piętki, krzyżaczki, podrzutki, podcinki, angielki... rzygam tym. Śmierdzi mi remisem, bo zamiast walki o wbicie jak największej liczby goli widzę zabawę ze słabym przeciwnikiem, wszystko jakby pod publiczkę. Do roboty gwiazdorzy!

- annihilator1988
- Juventino
Ale anty futbol w wykonaniu przyjezdnych
Trójka sędziowska też robi "swoje", mam nadzieje, że zostaną zawieszenie za cyrki, które odstawiają. W 30 minucie Vidal po raz kolejny został kopnięty, w sytuacji, w której nie miał piłki przy sobie. Skandal
Nie mówię już o oczywistej "11", niech sędzie więcej żelu na łeb sobie wsadzi to jego mózg będzie totalnie pozbawiony tlenu, a nie tylko częściowo. Przydałby się zmiany w 60 minucie spotkania.

Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2011, 15:52 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- kosciu88
- Juventino
Gra dobra, brak tylko skutecznosci. Jesli w drugiej polowie padnie szybko dla nas bramka to worek powinien sie rozwiazac.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- drewnaldinio
- Juventino
Jak na razie walimy głową w mur. Na skrzydłach potrzebne są zmiany , brakuje tez wykończenia.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Decydowana dominacja w pierwszej połowie - 70% posiadania piłki. Nie gramy porywająco. Jam można było się spodziewać, Cesena przyjechała barykadować pole karne.
Świetnie Chiellini i Barzagli. Nieźle Lichy i Mirko (choć jak zawsze z kilkoma stratami).
Słabo cała linia pomocy i przede wszystkim: najsłabszy mecz Matriego odkąd przybył do Turynu. Wybitnie mu siedzi dzisiaj piła.
Świetnie Chiellini i Barzagli. Nieźle Lichy i Mirko (choć jak zawsze z kilkoma stratami).
Słabo cała linia pomocy i przede wszystkim: najsłabszy mecz Matriego odkąd przybył do Turynu. Wybitnie mu siedzi dzisiaj piła.
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
nieporadność naszych napastników sięgnęła chyba zenitu. Vucinic jest straszliwie słaby , 80% naszych akcji konczylo sie na jego stracie , i te przekombinowane podania
, mam nadzieje że ostatni strzał przed gwizdkiem nie zmieni decyzji Conte o jego zmianie, Matri tez jest dzisiaj słaby ale ona ma już troche bramek nastrzelane wiec bardziej po nim mozna oczekiwać gola, najlepiej odrazu po przerwie Alexx za Mirko ale pewnie pierwszy Fabio wejdzie

- mambooocha
- Juventino
narazie jest totalny piach, nawet nie ma co tego komentować. Trzeba usiąść na nich wysoko bo Cesena to nawet z połowy trzema zawodnikami nie chce wychodzić. Quaglia za Pazienzę i przechodzimy na 4-4-2 bo to po prostu trzeba wygrać, z gorszymi ogórkami to jeszcze w tym sezonie nie graliśmy
fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- Corcky
- Juventino
:doh: Taki ma styl. Teraz to zauważyłeś? Poza tym jak dla mnie Vucinic robi całą grę. Dobry mecz w jego wykonaniu. Napędza każdą akcję.pumex pisze:Miras, co w tym meczu mnie nie dziwi, nie przyszedł grać w piłkę, tylko przyszedł na piknik, pochwalić się nowymi trickami i pokopać z kolegami piłkę. Piętki, krzyżaczki, podrzutki, podcinki, angielki... rzygam tym. !

Beznadziejna natomiast gra Matriego i Pepe.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2011, 15:52 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.

Alessandro Del Piero ole!