Jak radzą sobie byli Juventini

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2011, 15:31

Dosyć niespodziewana wiadomość nadeszła z ZEA:
http://www.eurofutbol.pl/news/379209-Tr ... -kontrakt/
Kłopoty zdrowotne :think:
Czyżby to już definitywny koniec kariery Treze :płaczę:

Zawsze był moim idolem :dance:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
TifoOosi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2011, 09:14

Pierwszym jego atutem jest jego wiek. Wiadomo, ze nie wroci do Juve po jednym dobrym sezonie. Niech się chłopak ogra w serie a. Bo szczerze mowiac, to Conte na chwilę obecna chyba nie widziałby miejsca dla niego. Nie ma co narzekac na atak, ale za kilka latek z checia bym go u nas zobaczył.

# JUVENTUS 4 EVER #

"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
aroninho11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2011, 00:55

francois pisze:Dosyć niespodziewana wiadomość nadeszła z ZEA:
http://www.eurofutbol.pl/news/379209-Tr ... -kontrakt/
Kłopoty zdrowotne :think:
Czyżby to już definitywny koniec kariery Treze :płaczę:

Zawsze był moim idolem :dance:
też to zauważyłem. Przykro mi z tego powodu. Zawsze chciałem żeby Trezeguet cieszył się grą w piłkę bardzo długo i żeby strzelał bramki na wysokim poziomie do końca kariery, a teraz taki nie wypadł z ZEA. Szkoda bo w Hiszpanii radził sobie bardzo dobrze.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 30 listopada 2011, 23:57

Iago Falque zagrał dzis w meczu Kogutów z PAOK i dostał dobrą ocenkę 6.5.

Czyżby wyrastała z niego gwiazda? Może Conte go sciagnie z powrotem?

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2011, 06:47

@up : Nie wiem czy powinieneś mówić po jednym meczy ,że jest gwiazdą, albo ,że na nią wyrasta ...

Tharp

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2011, 12:32

Qrczak pisze:@up : Nie wiem czy powinieneś mówić po jednym meczy ,że jest gwiazdą, albo ,że na nią wyrasta ...
Standardowa logika tego goscia, przyzwyczajaj sie powoli ;p

Giovinco zagral 90 minut z Novara w sobote, oraz wszedl z lawki na ostatnie 20 minut, w meczu coppa italia we wtorek. Bez bramek ani asyst. O dziwo!

trollface.jpg Mysle, ze jeszcze w tym sezonie cos ustrzeli.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2011, 12:37

Qrczak pisze:@up : Nie wiem czy powinieneś mówić po jednym meczy ,że jest gwiazdą, albo ,że na nią wyrasta ...
A gdzie Ja to stwierdziłem logiczny Qrczaku poparty przez Logicznego Tharpa?

Nie dość że nie potrafisz poprawnie pisać, to jeszcze starasz się komentować wypowiedzi których nie rozumiesz.

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2011, 12:52

@up:
iltalismano pisze: Czyżby wyrastała z niego gwiazda? Może Conte go sciagnie z powrotem?
Nie mam zamiaru się z tobą kłucić ,ale chyba się zgodzisz ,iż w tej wypowiedzi można zrozumieć ,że to sugerujesz .

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2011, 13:36

iltalismano pisze:Iago Falque zagrał dzis w meczu Kogutów z PAOK i dostał dobrą ocenkę 6.5.

A teraz mi powiedz, ile razy wystąpił w lidze? Ile tam strzelił bramek/ ma asyst? To, że zagrał jeden dobry mecz absolutnie nic nie znaczy. Jakby miał taką średnią przez całą rundę, albo chociaż grał jakieś znaczące ilości minut w Tottenhamie...

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2011, 13:40

A jaka jest jego sytuacja, jest wypożyczony, czy pół karty sprzedane? Wiadomo, jeden mecz to jeszcze za mało by coś więcej o jego przyszłości powiedzieć.

Żeby nie było że nic nie wniosłem, warta odnotowania jest sytuacja w lidze francuskiej, gdzie jak się wydawało niepodzielnie panować będzie w tym roku PSG. Okazuje się że nie, najpierw przegrali 0:1 u siebie bodajże z Niceą, a w miniony weekend w klasyku wreszcie dobry mecz Marsylii Deschampsa, która rozpykała Paryżan 3:0... No może będzie to przełomowy moment dla Olympique które do tej pory dołowało.
Swoją drogą marzyłem o powrocie Didiera a Conte traktowałem jako wersję B, a tu tak się sezony obu panów różnie toczą...
Mam nadzieję, że zbytnio nie odbiegłem od tematu :) Aha Sissoko pyka póki co w PSG chyba bez większej kontuzji...

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2011, 15:33

Skibil pisze:
iltalismano pisze:Iago Falque zagrał dzis w meczu Kogutów z PAOK i dostał dobrą ocenkę 6.5.

A teraz mi powiedz, ile razy wystąpił w lidze? Ile tam strzelił bramek/ ma asyst? To, że zagrał jeden dobry mecz absolutnie nic nie znaczy. Jakby miał taką średnią przez całą rundę, albo chociaż grał jakieś znaczące ilości minut w Tottenhamie...
Dokładnie. Falque w tym sezonie nie zagrał chyba nawet minuty w Premier League, ale za to ma na koncie cztery występy w Lidze Europejskiej.

Obrazek
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2011, 15:58

@D@$ pisze:A jaka jest jego sytuacja, jest wypożyczony, czy pół karty sprzedane? Wiadomo, jeden mecz to jeszcze za mało by coś więcej o jego przyszłości powiedzieć.
Zabawa w połówki kart jest tylko we Włoszech. Nasz mały Hiszpan jest wypożyczony. ;)

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2011, 22:52

Koguty stawiaja na lige i tam graja najmocniejszym skladem, w LE graja bardziej rezerwy wiec i gra Falque.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 21:42

Próbuję właśnie oglądać Parma-Palermo - próbuję, bo kibice tak nadymi, że dopiero od 30 minuty cokolwiek dało się dostrzec. Giovinco z tego co udało mi się zobaczyć, raz fajnie wszedł między dwóch obrońców i z 16 metra uderzał trafiając w słupek oraz ciekawie wykonywał rzut wolny w ostatniej minucie połowy. Wszyscy spodziewali się wrzutki, on tymczasem sprytnie uderzył obok muru i niewiele brakowało a Benussi nie zdążyłby z interwencją.

Tak więc, zapraszam do oglądania drugiej połowy.

ObrazekObrazek
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 21:45

De Rossi pisze:Próbuję właśnie oglądać Parma-Palermo - próbuję, bo kibice tak nadymi, że dopiero od 30 minuty cokolwiek dało się dostrzec. .
To nie kibice tylko mgla.

Ogolnie to Giovinco bardzo ladnie gra, mial 3 strzaly na bramke, z czego jeden w slupek. Pare ladnych kombinacjii, wrzutek i nawet prawie bramke glowka strzelil. Mam nadzieje ze Seba wroci.

ODPOWIEDZ