Jak radzą sobie byli Juventini
- francois
- Juventino
Dosyć niespodziewana wiadomość nadeszła z ZEA:
http://www.eurofutbol.pl/news/379209-Tr ... -kontrakt/
Kłopoty zdrowotne
Czyżby to już definitywny koniec kariery Treze :płaczę:
Zawsze był moim idolem
Kłopoty zdrowotne

Zawsze był moim idolem

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- TifoOosi
- Juventino
Pierwszym jego atutem jest jego wiek. Wiadomo, ze nie wroci do Juve po jednym dobrym sezonie. Niech się chłopak ogra w serie a. Bo szczerze mowiac, to Conte na chwilę obecna chyba nie widziałby miejsca dla niego. Nie ma co narzekac na atak, ale za kilka latek z checia bym go u nas zobaczył.
# JUVENTUS 4 EVER #
"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
- aroninho11
- Juventino
też to zauważyłem. Przykro mi z tego powodu. Zawsze chciałem żeby Trezeguet cieszył się grą w piłkę bardzo długo i żeby strzelał bramki na wysokim poziomie do końca kariery, a teraz taki nie wypadł z ZEA. Szkoda bo w Hiszpanii radził sobie bardzo dobrze.francois pisze:Dosyć niespodziewana wiadomość nadeszła z ZEA:
Kłopoty zdrowotne![]()
Zawsze był moim idolem
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Iago Falque zagrał dzis w meczu Kogutów z PAOK i dostał dobrą ocenkę 6.5.
Czyżby wyrastała z niego gwiazda? Może Conte go sciagnie z powrotem?
- Tharp
Standardowa logika tego goscia, przyzwyczajaj sie powoli ;pQrczak pisze:@up : Nie wiem czy powinieneś mówić po jednym meczy ,że jest gwiazdą, albo ,że na nią wyrasta ...
Giovinco zagral 90 minut z Novara w sobote, oraz wszedl z lawki na ostatnie 20 minut, w meczu coppa italia we wtorek. Bez bramek ani asyst. O dziwo!
trollface.jpg Mysle, ze jeszcze w tym sezonie cos ustrzeli.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
A gdzie Ja to stwierdziłem logiczny Qrczaku poparty przez Logicznego Tharpa?Qrczak pisze:@up : Nie wiem czy powinieneś mówić po jednym meczy ,że jest gwiazdą, albo ,że na nią wyrasta ...
Nie dość że nie potrafisz poprawnie pisać, to jeszcze starasz się komentować wypowiedzi których nie rozumiesz.
- Skibil
- Redaktor
A teraz mi powiedz, ile razy wystąpił w lidze? Ile tam strzelił bramek/ ma asyst? To, że zagrał jeden dobry mecz absolutnie nic nie znaczy. Jakby miał taką średnią przez całą rundę, albo chociaż grał jakieś znaczące ilości minut w Tottenhamie...iltalismano pisze:Iago Falque zagrał dzis w meczu Kogutów z PAOK i dostał dobrą ocenkę 6.5.
- @D@$
- Juventino
A jaka jest jego sytuacja, jest wypożyczony, czy pół karty sprzedane? Wiadomo, jeden mecz to jeszcze za mało by coś więcej o jego przyszłości powiedzieć.
Żeby nie było że nic nie wniosłem, warta odnotowania jest sytuacja w lidze francuskiej, gdzie jak się wydawało niepodzielnie panować będzie w tym roku PSG. Okazuje się że nie, najpierw przegrali 0:1 u siebie bodajże z Niceą, a w miniony weekend w klasyku wreszcie dobry mecz Marsylii Deschampsa, która rozpykała Paryżan 3:0... No może będzie to przełomowy moment dla Olympique które do tej pory dołowało.
Swoją drogą marzyłem o powrocie Didiera a Conte traktowałem jako wersję B, a tu tak się sezony obu panów różnie toczą...
Mam nadzieję, że zbytnio nie odbiegłem od tematu
Aha Sissoko pyka póki co w PSG chyba bez większej kontuzji...
Żeby nie było że nic nie wniosłem, warta odnotowania jest sytuacja w lidze francuskiej, gdzie jak się wydawało niepodzielnie panować będzie w tym roku PSG. Okazuje się że nie, najpierw przegrali 0:1 u siebie bodajże z Niceą, a w miniony weekend w klasyku wreszcie dobry mecz Marsylii Deschampsa, która rozpykała Paryżan 3:0... No może będzie to przełomowy moment dla Olympique które do tej pory dołowało.
Swoją drogą marzyłem o powrocie Didiera a Conte traktowałem jako wersję B, a tu tak się sezony obu panów różnie toczą...
Mam nadzieję, że zbytnio nie odbiegłem od tematu

- Vimes
- Juventino
Dokładnie. Falque w tym sezonie nie zagrał chyba nawet minuty w Premier League, ale za to ma na koncie cztery występy w Lidze Europejskiej.Skibil pisze:A teraz mi powiedz, ile razy wystąpił w lidze? Ile tam strzelił bramek/ ma asyst? To, że zagrał jeden dobry mecz absolutnie nic nie znaczy. Jakby miał taką średnią przez całą rundę, albo chociaż grał jakieś znaczące ilości minut w Tottenhamie...iltalismano pisze:Iago Falque zagrał dzis w meczu Kogutów z PAOK i dostał dobrą ocenkę 6.5.
- Skibil
- Redaktor
Zabawa w połówki kart jest tylko we Włoszech. Nasz mały Hiszpan jest wypożyczony.@D@$ pisze:A jaka jest jego sytuacja, jest wypożyczony, czy pół karty sprzedane? Wiadomo, jeden mecz to jeszcze za mało by coś więcej o jego przyszłości powiedzieć.

- kosciu88
- Juventino
Koguty stawiaja na lige i tam graja najmocniejszym skladem, w LE graja bardziej rezerwy wiec i gra Falque.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- De Rossi
- Juventino
Próbuję właśnie oglądać Parma-Palermo - próbuję, bo kibice tak nadymi, że dopiero od 30 minuty cokolwiek dało się dostrzec. Giovinco z tego co udało mi się zobaczyć, raz fajnie wszedł między dwóch obrońców i z 16 metra uderzał trafiając w słupek oraz ciekawie wykonywał rzut wolny w ostatniej minucie połowy. Wszyscy spodziewali się wrzutki, on tymczasem sprytnie uderzył obok muru i niewiele brakowało a Benussi nie zdążyłby z interwencją.
Tak więc, zapraszam do oglądania drugiej połowy.
Tak więc, zapraszam do oglądania drugiej połowy.

- Monte Cristo
- Juventino
To nie kibice tylko mgla.De Rossi pisze:Próbuję właśnie oglądać Parma-Palermo - próbuję, bo kibice tak nadymi, że dopiero od 30 minuty cokolwiek dało się dostrzec. .
Ogolnie to Giovinco bardzo ladnie gra, mial 3 strzaly na bramke, z czego jeden w slupek. Pare ladnych kombinacjii, wrzutek i nawet prawie bramke glowka strzelil. Mam nadzieje ze Seba wroci.