Serie A (12): JUVENTUS 3-0 Palermo
- bendzamin
- Redaktor
:lol:Silvanoshei pisze: Powiem tak, jestem wdzięczny za to co robi Vidal dla Juve, ale nie opuściłem ani jednego meczu od początku sezonu, no i po prostu nie podoba mi się jego postawa
Nie podoba Ci sie, jak zawodnik przez calutki mecz zapieprza jak glupi, notuje wazne odbiory i jest wszedzie? Dobrze, ze Conte ma inne kryteria przy wybieraniu skladu

- kaczy19FJ
- Juventino
Cieszę się tak samo jak Ty, że nasz kolega nie zasiaduje na ławce trenerskiej.beka pisze::lol:Silvanoshei pisze: Powiem tak, jestem wdzięczny za to co robi Vidal dla Juve, ale nie opuściłem ani jednego meczu od początku sezonu, no i po prostu nie podoba mi się jego postawa
Nie podoba Ci sie, jak zawodnik przez calutki mecz zapieprza jak glupi, notuje wazne odbiory i jest wszedzie? Dobrze, ze Conte ma inne kryteria przy wybieraniu skladu
- Silvanoshei
- Juventino
Dobra, dajcie żyć ludzie, każdy może mieć własne zdanie, ja już mówiłem co mi się podoba w jego postawie, a co nie, więc nie będę się powtarzał...
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak, możesz mieć swoje zdanie, ale jest one pozbawione logiki. Co do meczu to super! Kolejne 3 punkty, zdobyte w świetnym stylu. Co robi Marchisio to jest cud, miód i orzeszki do tego fenomenalni Lichy i GiGi. Reszta zagrała bardzo dobrze, trzeba dalej kontynuować passę zwycięstw.
- Azazel
- Juventino
2-3 mecz przeze mnie nie obejrzany w tym sezonie a tu taki fajny wynik
. Ogromnie się cieszę z tego zwycięstwa, które wywindowało nas na pierwsze miejsce mimo iż mamy jedne mecz rozegrany mniej. Po za samym faktem zwycięstwa, cieszy jego rozmiar, wskazuje na naszą pewną grę i dominację. I wreszcie nie odpuszczamy gdy prowadzimy, aż w człowieku coś się dzieje
.

- Gość
Matri dzisiaj nie błyszczał, ale miał swój udział przy 2 brameczkach. W tej przez siebie strzelonej zachował się jak profesor, niczym Trezegol a przy bramce marchisio też swoje zrobił, chociaż podanie Vicinica to mistrzostwo swiata!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wreszcie Buffon pokazał się jak za starych dobrych czasów. Oczywiście szkoda, że obrona pozwoliła mu się wykazać (Bonucci miał kilka kretyńskich strat), ale mecz skończył się na zero z tyłu, nic tylko się cieszyć. Nie ma co wychwalać pojedynczych zawodników, każdy przyczynił się do tego zwycięstwa. Zdominowaliśmy Palermo i wygraliśmy zasłużenie. Forza Juve!
- Łukasz
- Juventino
Swoją drogą, Vidal, z jego motoryką i agresją kogoś mi zaczyna przypominać...

- stahoo
- Juventino
Miał tez fryz jak za starych czasów (dłuższe z tyłu i twórczy nieład z przodu a nie ulizane na żel)szczypek pisze:Wreszcie Buffon pokazał się jak za starych dobrych czasów.
Żeby nie było za słodko: jego wyjście do piłki kiedy Ilicić wychodził na sam na sam, było błędne. Napastnik Palermo pierwszy dopadł do piłki, tylko fatalnie ją próbował uderzyć. Gdyby zrobił to lepiej, mówilibyśmy o błędzie Gigiego. Ale pierwsza interwencja

- pan Zambrotta
- Juventino
A ja chcę zobaczyć takie Juve na meczu z Lazio. sorry chłopaki, ale zbyt czesto kiedyś było pięknie, a wychodziła potem kupa
chcę zobaczyć Juventus na wyjeździe z silnym rywalem, gdzie będziemy jednak faworytami (tj. Napoli, Udinese, Lazio).
Nie chodzi tam o wynik, ale o styl, jaki zaprezentujemy. Wtedy naprawdę uwierzę, że coś się dzieje z nami in plus.
Strach pomyśleć co będzie, gdy Lichy złapie jakiś uraz.

Nie chodzi tam o wynik, ale o styl, jaki zaprezentujemy. Wtedy naprawdę uwierzę, że coś się dzieje z nami in plus.
Strach pomyśleć co będzie, gdy Lichy złapie jakiś uraz.
- Amarillo
- Juventino
No cóż po prostu wybiegnie nasza tajna broń czyli maestro Marco, który zaczaruje nas wszystkich swoim kunsztem gry na prawej stronie obrony. Niech Pan ma nas w swojej opiece, by do tego nie doszłopan Zambrotta pisze: Strach pomyśleć co będzie, gdy Lichy złapie jakiś uraz.

Sapere Aude!
- deszczowy
- Juventino
Lassanę Diarrę?Łukasz pisze:Swoją drogą, Vidal, z jego motoryką i agresją kogoś mi zaczyna przypominać...

Fajny mecz. Pewny (momentami nawet trochę arogancki) Buffon, dobra, zazębiająca się gra z przodu, aktywny Vucinić, fajna asysta Lichta, który chyba aspiruje do miana najlepszego transferu mercato... no i gol Marchisio. Kolejny. A także Alex i Quag w końcu na boisku <3
Aha - Bonucci :doh:
Podobało mi się, że w tym meczu wszyscy wiedzieli, co mają robić na boisku. Powoli powoli Conte zaczyna mnie przekonywać. Potrafi zmotywować drużynę i dał radę ogarnąć te strzępy, które zostały z Juve po poprzednim sezonie. Good one

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Odpukuję za Pana Zambrottę; puk,puk, puk.
Radość ze zwycięstwa? Jest. Radość z lidera? Jest. Radość ze stylu gry? Jest. Radość ze zmian Conte? Jest. Pod tym względem 10/10.
Z kogo jestem szczególnie zadowolony:
- Kielon i jego najlepszy wg. mnie mecz na LO; asysta, te 2 wślizgi w odstępie paru sekund, gra na wyprzedzenie (ta sytuacja z Iliciciem - bajka) czego nie mógłby robić na środku
- Marchisio i jego panowanie nad piłką :shock:; cóż za dryblingi, czyżby bycie ninja mu się znudziło?
- Buffon i jego dobra forma; miło było zakrzyknąć Forza Gigi, po świetnych interwencjach
- Conte i jego zmiany; nie wiem czy zauważyliście, ale szansę na grę dostali zawodnicy, o których pisano (w 3 tyg. przerwie), że mogą opuścić Turyn
Na koniec napiszę, że irytuje mnie Vucinic, ale zrehabilitował się asystą, a Bonucci dostaje minusa i 'jest u pani'.
Radość ze zwycięstwa? Jest. Radość z lidera? Jest. Radość ze stylu gry? Jest. Radość ze zmian Conte? Jest. Pod tym względem 10/10.
Z kogo jestem szczególnie zadowolony:
- Kielon i jego najlepszy wg. mnie mecz na LO; asysta, te 2 wślizgi w odstępie paru sekund, gra na wyprzedzenie (ta sytuacja z Iliciciem - bajka) czego nie mógłby robić na środku
- Marchisio i jego panowanie nad piłką :shock:; cóż za dryblingi, czyżby bycie ninja mu się znudziło?
- Buffon i jego dobra forma; miło było zakrzyknąć Forza Gigi, po świetnych interwencjach
- Conte i jego zmiany; nie wiem czy zauważyliście, ale szansę na grę dostali zawodnicy, o których pisano (w 3 tyg. przerwie), że mogą opuścić Turyn
Na koniec napiszę, że irytuje mnie Vucinic, ale zrehabilitował się asystą, a Bonucci dostaje minusa i 'jest u pani'.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2011, 18:19 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- bajbek17
- Juventino
Chyba wiem o kogo Ci chodzi. W sumie dwa nazwiska przychodza mi do głowy, ale ze względu na pozycje to chyba raczej wiem o kim piszesz.Łukasz pisze:Swoją drogą, Vidal, z jego motoryką i agresją kogoś mi zaczyna przypominać...
Edit: chyba nawet sam Vidal mówił, że juz słyszał porównania do Davidsa bo o nim mowa nie?