Serie A (12): JUVENTUS 3-0 Palermo
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Na plus wg mnie: Buffon, Lichtsteiner, Marchisio i Pirlo. Na minus: Vucinić (gościu ponowny mecz statysty gra) i Bonucci (który to sprowokował sam na sam swoim głupim błędem). Liczę na to, że wejdzie gdzieś koło 70. minuty Alex za Mirko, bo Conte pewnie szybciej go nie zdejmie.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- De Rossi
- Juventino
Nie, to wynik błędu Bonucciego, który podał głową piłkę do graczy Palermo.annihilator1988 pisze:Nie jestem pewny czy sytuacja, w której Gigi musiał interweniować na 16 metrze nie jest wynikiem błędu Pirlo, który niemal stracił piłkę w środkowej strefie boiska
A to natomiast nie wiem czy nie wynik uprzedzeń. Widziałem biegającego Mirko. Widziałem go nawet na naszej połowie, jak biegł za przeciwnikiem i wykopał mu piłkę.Antichrist pisze:Na plus wg mnie: Buffon, Lichtsteiner, Marchisio i Pirlo. Na minus: Vucinić (gościu ponowny mecz statysty gra)
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2011, 16:03 przez De Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
Czemu nikt nie zauważa słabej gry Matriego? Moim zdaniem wcale nie gra gorzej od Vucinicia(ten to w ogóle :roll:) To, że jest kryty, nie powinno mu przeszkadzać w schodzeniu niżej, niż tylko trzymanie się szpicy.Antichrist pisze:Na plus wg mnie: Buffon, Lichtsteiner, Marchisio i Pirlo. Na minus: Vucinić (gościu ponowny mecz statysty gra) i Bonucci (który to sprowokował sam na sam swoim głupim błędem). Liczę na to, że wejdzie gdzieś koło 70. minuty Alex za Mirko, bo Conte pewnie szybciej go nie zdejmie.

- jarmel
- Redaktor
Coś czuję , że Vidala nie zobaczymy w meczu z Lazio, wydaje się że tylko kwestia czasu jak dostanie dzisiaj żółtko. Oby reszta zagrożonych wykluczeniem za kartki się pilnowała.
Wow, ale jesteś zabawny :roll:Bartek88 pisze:Wytlumaczy mi ktos dlaczego Sorensen nie jest w ogole powolywany a Bonucci, ktorego chyba tylek boli po nocce ze swoim ojcem biega po boisku? :?
#AllegriOut
- pumex
- Juventino
Najcudowniejsze, powtarzam: najcudowniejsze jest to, że w tym momencie Juventus jest uosobieniem nowoczesnego futbolu, co podkreślali komentatorzy C+. Zespół gra pięknie, mądrze, walczy do upadłego, ale nie jest to tylko gra siłowa. Chiellini - GENIALNY MECZ, Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Brazgali, Buffon - szacunek dla nich i największe wyrazy uznania. Vidal - walczak jakich mało, również szacunek. Matri zdobył gola, nawet Vucinica pochwalę za drugą połowę.
Niech mi ktoś powie, że jakiś mizerny Cerci jest lepszy niż Pepe, pozabijam
Nawet średni występ Bonucciego zostaje w cieniu całego Juve.
FORZA JUVENTUS!!!
Niech mi ktoś powie, że jakiś mizerny Cerci jest lepszy niż Pepe, pozabijam

FORZA JUVENTUS!!!

- Łukasz
- Juventino
Dobry mecz, robota wykonana w 100%. Pirlo chyba wraca do siebie po lekkiej zadyszce, Vucinić asystuje, Matri znowu strzela, Marchisio strzelać nie przestaje (box to box to pozycja stworzona dla niego). Piękne zachowanie kibiców przy wejściach Q (całkiem przyzwoicie) i Capitano. Czego chcieć więcej?
- juventini22
- Juventino
Takie Juve az dziwnie sie ogląda hehe, przyzwyczajony kibic Juve byl zawsze do 1-0 gora 2-0 a tu 3-0 po pieknym meczu. Znakomicie Marchisio Pirlo i chielini, zagrali, pozostali rowniez bardzo dobry mecz, cóz teraz trudny wyjazd do lazio
- Bartek88
- Juventino
To byla moja obiektywna ocena. Biegal jak caly czas musial trzymac zwarte zwieracze...Nedved4life pisze:ty, no bez przesady, można zawodnika nie lubić ale obrażać zaraz? niskie...Bartek88 pisze:ktorego chyba tylek boli po nocce ze swoim ojcem biega po boisku?
A tak sie co poniektórzy chcieliscie pozbyc Marchisio

Ciekawe kiedy Elia sie przebije do skladu...
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2011, 16:53 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- binio
- Juventino
Przyznam, że tak pięknie i mądrze grającego Juventusu wyczekiwałem od czasów Lippiego. Choć wydaje mi się, że teraz gramy ładniej, a wtedy skuteczniej.
Świetny mecz, oby tak dalej. Brawa dla całego Juve za ten mecz!
Świetny mecz, oby tak dalej. Brawa dla całego Juve za ten mecz!

- pablo1503
- Juventino
Śmiało po tym meczu stwierdzam, że IDZIEMY po SCUDETTO! Nie wierze w nagłe załamanie formy i kilka porażek pod rząd. Fajna pierwsza połowa, jeszcze lepsza druga, czego chcieć więcej?
Pirlo, Buffon, Marchisio, Lichsteiner, Chiellini
Szkoda, że dopiero w drugiej połowie Vucinic i Matri się obudzili(
za bramkę, nie łatwo zdobyć ją z takiej pozycji). Te zejścia Vucincia genialne.
PS. Jak zobaczyłem Quagliarelle, który wchodzi w 67min, to nie mogłem uwierzy. :-D
Pirlo, Buffon, Marchisio, Lichsteiner, Chiellini

Szkoda, że dopiero w drugiej połowie Vucinic i Matri się obudzili(

PS. Jak zobaczyłem Quagliarelle, który wchodzi w 67min, to nie mogłem uwierzy. :-D

- ARM
- Juventino
Brawo za zwycięstwo w wielkim stylu
Pozwolę sobie zacytować z samego siebie
Jeszcze raz brawo i dzięki Juve za dorby nastrój do końca dnia

Pozwolę sobie zacytować z samego siebie
Quag, Pazienza i Alex. Kiedy nadarzyła się okazja zagrała cała trójka. Podstawowa jedenastka jest w tym momencie najlepsza, chociaż po dzisiejszym meczy rosną szanse Q na rywalizację z Pepe. Zdecydowanie wszyscy na plus z wyjątkiem Bonnu. Absolutnie nie zgodzę się z opinią, że Mirko przeszedł obok meczu. Grał bardzo dobrą piłkę i jeśli ktoś tego nie widzi to niech odwiedzi okulistę, albo pozbędzie się uprzedzeń.ARM pisze: Jestem przekonany, że gdyby Juve wygrywało najbliższy mecz kilkoma bramkami to szansę gry dostaliby mniej grający zawodnicy. Ale w ostatnim czasie bardziej dla nas się liczy wynik i dotrzymanie prowadzenia do końca - Conte stawia na pewniaków, bo przecież za wyniki będzie rozliczany.
Jeszcze raz brawo i dzięki Juve za dorby nastrój do końca dnia
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2011, 16:59 przez ARM, łącznie zmieniany 1 raz.
- juventini22
- Juventino
Elia sie nigdy nie przebije bo jest za slaby, ja licze na Estigaribie chlopak ma kunszt