Co wy chcecie od Moggiego?
- Hybryd
- Juventino
Moggi może i prowadzi bardzo dobrą politykę transferową dzięki której odnosimy sukcesy ale jednego w niej nie rozumiem. W zeszłym sezonie bardzo dużo mówiło sie o odejściu Ronaldinho i że Juventus jest pierwszy w kolejce a jak przyszło co do czego to tylko Barcelona i MU o nie go walczyły a o Juve nie było najmniejszej wzmianki. Tego nie rozumiem a to świetny gracz. Jest wiele takich sytuacji kiedy Juve się kimś interesuje i później następnym i w końcu nikt do nas nie przychodzi.
- Gofer
- Juventino
moggi to skończony idoita! Sprzedaje najlepszych piłkarzy teraz sprzeda Davidsa, Thurama, Buffona i innych
Jak tylko zobaczy kasę to już ich nie ma ten gość leci na kasę! :evil:
Co z tego że kupuje młodych dobrze zapowiadających się piłkarzy, onie nie będą grać narazie w podstawowej 11, mogą być zmiennikami a on jak już ma dwóch dobrych piłkarzy na jedną pozycję to jednego sprzedaje! :evil:
A jak ten drugi złapie kontuzję to nie ma kto grać!
Najlepszym tego przykładem jest Appiah, może być zmiennikiem Davidsa, a jeśli jeden z nich złapie kontuzję to nie ma kto grać na tej pozycji!
moggi precz!
Jak tylko zobaczy kasę to już ich nie ma ten gość leci na kasę! :evil:
Co z tego że kupuje młodych dobrze zapowiadających się piłkarzy, onie nie będą grać narazie w podstawowej 11, mogą być zmiennikami a on jak już ma dwóch dobrych piłkarzy na jedną pozycję to jednego sprzedaje! :evil:
A jak ten drugi złapie kontuzję to nie ma kto grać!
Najlepszym tego przykładem jest Appiah, może być zmiennikiem Davidsa, a jeśli jeden z nich złapie kontuzję to nie ma kto grać na tej pozycji!
moggi precz!
.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- Gofer
- Juventino
on nie wie co robiNoodels pisze:Ja Też NieJestem Za Sprzedarzą Thurama Ale Mam Nadzieje Ze Moggi Wie Co Robi

każdy normalny manager chciałby mieć najlepszego obrońce w składzie a ten <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> chce się go pozbyć!
- Gofer
- Juventino
zapamiętaj jedną rzecz moggi zawsze mówi że jest zainteresowany i to pierwszy, a jak trzeba wyłożyć kase, to ostatni!Hybryd pisze:Moggi może i prowadzi bardzo dobrą politykę transferową dzięki której odnosimy sukcesy ale jednego w niej nie rozumiem. W zeszłym sezonie bardzo dużo mówiło sie o odejściu Ronaldinho i że Juventus jest pierwszy w kolejce a jak przyszło co do czego to tylko Barcelona i MU o nie go walczyły a o Juve nie było najmniejszej wzmianki. Tego nie rozumiem a to świetny gracz. Jest wiele takich sytuacji kiedy Juve się kimś interesuje i później następnym i w końcu nikt do nas nie przychodzi.
- Reggie
- Juventino
Czasem denerwują mnie wypowiedzi Moggiego typu "sprzedamy Thurama" :evil: , ale w końcu mamy dzięki niem Lippiego, Nedveda, Buffona... Ale i straciliśmy Zizou (którego bynajmniej nie żałuje) i powoli tracimy Davidsa. A jednak Juve znowu odzyskuje swoją potęgę.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Tarnos15
- Juventino
Chciałbym nadmienić, że juve nie straciło potęgi i nigdy nie straci a co do Moggiego to jestem tak pół na pół. Ale jeśli prawdą jest to, że ma zamiar sprzedać Thurama i sprzeda jeszcze Buffona i Davidsa to go znienawidzeRysiek pisze:Czasem denerwują mnie wypowiedzi Moggiego typu "sprzedamy Thurama" :evil: , ale w końcu mamy dzięki niem Lippiego, Nedveda, Buffona... Ale i straciliśmy Zizou (którego bynajmniej nie żałuje) i powoli tracimy Davidsa. A jednak Juve znowu odzyskuje swoją potęgę.
- RuTeK
- Juventino
Jak na razie nie mozna na niego narzekac!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Risk
- Juventino
sprzedac Thurama??? czemu nie. koles juz ma pare lat, a w jego miejsce moznaby kupic kogos utalentowanego, np Bonere (czy jakos tak) z Parmy. on mmoze grac i na prawej pomocy. Pamietjcie, ze mamay caly czas Birindelliego, Pessotto, Tudora - oni tez sobie z prawej strony poradza. Co sie tyczy Davidsa, to szkoda mi chlpoa...faktycznie lubie jego gre, ale on tez nie jest niezastapiony i nie ma sie co pienic, ze go chca sprzedac, pok jeszcze moga. w jego miejsce moze grac Appiah (w zasadzie juz gra), wciaz niepokonany Antonio C., rowniez Tudor, Maresca, od przyszlego sezonu (chyba) Brighi. Nie jest tak tragicznie, jak to niektorzy przedstawiaja, mom zdaniem Moggi jest naprawde wybitnym specjalista. A co sie tyczy sprzedarzy Zidana, to powiedzcie mi, czy wolelibyscie dostac 60 mln$, czy sezon pozniej puscic go za free i gowno z calego binesu miec? przestancie tez czasami potrzec na wszystko przez pryzmat emocji.... uzyjcie swojego ratio!
It's diesel power!