Modena - JUVENTUS F.C (Serie A)
- juve21
- Juventino
Wszystko przemawia za Juve.Skład , kibice ,pieniądze...ale nie od dziś wiadomo że same nazwiska nie grają.W serie A nie ma kelnerów a jak przyjeżdża Juventus to każdy się mobilizuje podwójnie.Dlatego będe zadowolony jak wygramy nieważne czy 4:0 czy 5:4.chce tylko aby 3 pkt. pojechały do Turynu.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- adinockm
- Juventino
W ostatnim sezonie Juventus się bardzo meczył z Modeną, wręcz moge powiedzieć, że oni mogli by wygrać ten mecz gdyby nie szczęscie obrony Juve, ale Juve okazał się lepszy, U siebie wygrali już wyrzej gdzie przeiekną bramke strzelił Nedved który lewą nogą w samo okienko bramki zaskoczył bramkarza Modeny. W tym sezonie może być podobnie, ale nie musi. Juventus kroczy od zwyciestwa do zwycięstwa i niech tak pozostanie
:-D :-D :-D

- darel
- Juventino
Mecz wcale nie musi byc taki łatwy. Najważniejsze sa 3 punkty i na tym sie trzeba skupić. Oczywiście fajnie byłoby, gdybysmu wygrali ze 3:0, lecz cieszyc bedzie każde zwycięstwo. Mam tylko jedno życzenie, chciałbym aby Alex zdobył bramke i zamknął usta wszystkim krytykom.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- kouba
- Qualità Juventino
pewnie będzie 1-2 albo 0-2, ja stawiam na ten drugi wynik. Myśle że Del piero strzeli sobie 2 brameczki :DNapewno to nie będzie łatwy mecz, trzebą będzie powalczyć, ale jednocześnie oszczędzać sie na reszte tych trudnym meczy z serii "3 trudne mecze" 

- bblackk
- Juventino
No mam nadzieje że będzie to mecz bez straconego gola (oczywiście Juve ;) i przydałby się jakis festiwal strzelecki (oczywiście Juve ;). Fajnie by było tak z 3-0. Gole 1 Del Piero, a pozostałe 2 Di Vaio.
- Dionizos
- Juventino
Jezeli uda nam sie ten mecz wygrac do zera to bede caly w skorwronkach ( kanarkach? 8) ). Modena poki co dobrze sobie radzi, ale i tak bylaby kicha gdybysmy z nimi przegrali. Oby tylko Lippi postawil na Di Vaio.
- DeeJay
- Juventino
Modena to bardzo dobra i dobrze funkcjonująca drużyna. Obecnie zajmuje wysokie 8 miejsce w tabeli. Jednak właściwie większość punktów Modena nabiła bijąc słabszych przeciwników jak Empoli, Lecce oraz drużyny z troche wyższej pułki: Bolognę i Perugię. Nie sprostała ani Interowi, ani Parmie. Największą zaletą Modeny jest chyba atak Kamara-Amoruso. Nie ma może większych gwiazd w tej drużynie ale są zgrani.
Sędziować będzie pan Gabriele. W tym sezonie sędziował 4 razy i w tym ani razu nie sędziował w meczu wygranym przez gości. Czas to zmienić
Sędziować będzie pan Gabriele. W tym sezonie sędziował 4 razy i w tym ani razu nie sędziował w meczu wygranym przez gości. Czas to zmienić

- DeeJay
- Juventino
Dla mniej wtajemniczonych dzisiejszy mecz będzie można obejrzeć na kanale Gioco Calcio 1, który znajduje się na Hot Birdzie. Nie wiem dokładnie jak go złapać. Mój kuzyn ma Polsat Cyfrowy z satelitą. I tam ten kanał jest! Właśnie jade na mecz 

- Juverulez!
- Juventino
- RadeKas
- Juventino
Juz za moment meczyk. Nie sadze zeby Modena stawila jakis opor. Obstawiam na 2-0 dal Juve. Ale nurtuje mnie tylko jedna rzecz. Czy w koncu uda mi sie dostac jakies punkty w typuj wynik :? 8)
srali muszki będzie wiosna