Modena - JUVENTUS F.C (Serie A)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No tak, mecz już niebawem a my raczej zastanawiamy sie nad ,,3 trudnymi meczmai''
Modena to nie rywa lod tak sobie. Potrafią stawić opór nawet najlepszym. Szczególnie dla słabych klubów motywacją jest to, że grają z mistrzem kraju :twisted:
W poprzednim sezonie na wyjeździe pokonaliśmy ich zaledwie...1-0, gola w 74 min. strzelił Del Piero. W Turynie było już lepiej, konert gry nedveda i wszystko poszło gładko.
Zależy mi na pogromienu Modeny :twisted: Prznajmniej 3-0, 4-0, dlatego, że... mają mniej straconych goli od nas.... :roll:
Uważam, że wszsytko powinno póść gładko, wkońcu piłkarze długo odpoczywali. Liczą się tylko 3pkt!
Ciekawe jaki skład wystawi Mr.Lippi. Czy da odpocząć zawodnikom, którzy grali baraże lub mecze towarzyskie? Ciekawe na kogo postawi w ataku?
Forza JUVENTUS :!:

Modena to nie rywa lod tak sobie. Potrafią stawić opór nawet najlepszym. Szczególnie dla słabych klubów motywacją jest to, że grają z mistrzem kraju :twisted:
W poprzednim sezonie na wyjeździe pokonaliśmy ich zaledwie...1-0, gola w 74 min. strzelił Del Piero. W Turynie było już lepiej, konert gry nedveda i wszystko poszło gładko.
Zależy mi na pogromienu Modeny :twisted: Prznajmniej 3-0, 4-0, dlatego, że... mają mniej straconych goli od nas.... :roll:
Uważam, że wszsytko powinno póść gładko, wkońcu piłkarze długo odpoczywali. Liczą się tylko 3pkt!
Ciekawe jaki skład wystawi Mr.Lippi. Czy da odpocząć zawodnikom, którzy grali baraże lub mecze towarzyskie? Ciekawe na kogo postawi w ataku?

Forza JUVENTUS :!:

- Yari
- Juventino
oj moim zdaniem będzie ciężko. Śmiem mówić że nawet bardzo ciężko. Modena jest teraz 8 w Serie A. Na dodatek grają u siebie. To ich może bardzo zmotywować. Jednak mają jeden z gorszych ataków ( jak narazie) , strzelili 10 bramek. Mam nadzieje że wygramy i przedewszystkim nie możemy sobie pozwolić na strate bramki. Liderowi i przyszłemu mistrzowi kraju to nieprzystoi

- RuTeK
- Juventino
Potrzebne to im jest na pewno ale moim zdaniem zywciestwo przyjdziem im gladko . Obstawialem 3;1
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- MoreLL_FTL
- Juventino
No ja tez obstawiam wygraną i chciałbym do zera (ostatnio nam to nie wychodzi) ale wiem że łatwo nie bedzie. I chcialbym żeby Alex zagrał ładnie... także obstawiam ... 3:0... 2 bramki Alexa
No 3mam kciuki.

- x_men_1988
- Juventino
Moim zdaniem Juve wygra 3-0 ( '11, '34 Di Vaio, '63 Del Piero)
- Hotbe
- Juventino
Pamiętam ten mecz 3:0 na Delle Alpi, oglądałem go na C+. Wcale nie było tak różowo. W pierwszej połowie Juve w ogóle nie istniało, cały czas przeważała Modena. W drugiej natomiast sędzia nie uznał słusznej bramki dla Modeny a Buffona dwa razy ratowała poprzeczka. Dopiero wtedy Nedved jakby podrażniony zaczął wyczyniać cuda. Sam praktycznie wygrał nieciekawie układający się mecz. Dlatego może byc bardzo ciężko zważywszy na to, że Modena w tym sezonie spisuje sią bardzo dobrze. Stawiam na 2:0 (Miccoli, Nedved).
We play together, we die together. Juventus for life.
- Olszan
- Juventino
Myśle ze wygramy dosyć pewnie 2-0 i chciałbym aby koniecznei zagrał od pierwszej minuty Di Vaio z całej sympatii którą daże Del Piero myśle że nei zasłużył sobei na miejsce w pierwszej jedenastce a i tak to jest mało wazny mecz więc myśel że Lippi powinien sie zdecudować na Di Vaio 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- rdk
- Juventino
Chłopaki mobilizujcie się, musimy to wygrać, trzeba by wygrać tak około 2-0, lub coś takiego...Mam szczerą nadzieję, że mój kochany ALEX zdobędzie chociaż jedną brameczkę :? , ale nie martwmy się, tylko bądzmy dobrej myśli :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja myślę że bedzie 2-0 i mam nadzieję że Alex strzeli jedną z bramek.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Stanik13
- Juventino
Myślę że Juventus pokarze klase i nie zlekcewarzy rywala chociarz jest na niższej pozycji!!Dlatego więc obstawiam zwycięstwo Juve!!Mam nadzieje że Nedved w końcu strzeli jakąś brameczke!!Dawno juz nie strzelał!!!Ale możemy tylko czekać!!! :lol: [/i]
Stanik