To jest dla jakiś absurd, żeby naszych dwóch najlepszych strzelców ubiegłego sezonu i Alex siedzieli na ławce(ba, jeden z nich był na trybunach), tylko dlatego, że o Turynu przyszedł teoretycznie lepszy napastnik.
Mówcie co chcecie, ale ja od przyszłego meczu chce widzieć Del Piero w podstawowej jedenastce. W ciągu 20min. zrobił więcej niż Vucinic w 90min.
Niemożliwe jest wygrac meczu, w którym nie stwarza się żadnej sytuacji brankowej. Myślę że po przerwie na reprezentację lepiej byłoby grać z jakąś drużyną z czołówki
Za przegraną trzeba winić najpierw Conte za zły dobór taktyki ,a potem piłkarzy którzy przeszli obok meczu
Jedyne co cieszy to ,to że mamy nadal pierwsze miejsce
Już dawno pisałem że gra jednym napastnikiem jest bezcelowa. Po prostu nasi skrzydłowi nie są na tyle skuteczni a pomocnicy nie na tyle kreatywni aby pozwolić sobie na ten luksus. Czas sięgnąć po Quagliarellę panie Conte.
Lypsky pisze:Ten wynik to zasługa Conte. W drugiej połowie zszedł bezbarwny Krasić, wszedł drugi napastnik i coś zaczęło się dziać....
Dokładnie. Dla mnie Bez Komentarza ;/.
Jedyne co mogę powiedzieć to to że od początku powinno wyjść DWÓCH Napastników kreatywnych i mogących coś wnieść..Alex powinien wejść dużo wcześniej eh...
Ja myślałem Ze Vucinic to czerwoną kartę dostał na początku drugiej połowy, jak ja byłem w kuchni... Takiego wyniku można było się spodziewać. Werona nie jest wcale łatwym terenem. Tragedii nie ma bo i rywale punkty pogubili. Liczę, że w sobotę u siebie pokarzemy skuteczniejszą grę
szkoda tego sie bałem, u siebie trza grac z takimi przeciwnikami 2 napstnikami zwłaszcza ze mamy dobry napastników , skrzydła dzis beznadzieja obrona ładnie zaczeła grac w tym ustawieniu , ta gra oparta na skrzydłach sie nie sprawdza szkoda meczu
no i wychodzi cały czas brak wygrywania z teoretycznie słabszymi drużynami, i tak na prawdę nie mieliśmy klarownych sytuacji, remis jak najbardziej sprawiedliwy niestety, na dzień dzisiejszy walka o podium w lidze będzie dla nas ciężka, Conte się upierał grą 442 teraz z niej zrezygnował i jak się okazuję nie jest to dla nas najlepsze rozwiązanie
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....