Serie A (7): Chievo 0-0 JUVENTUS
- gucio_juve
- Juventino
Mirko Vucinić klasowe wzmocnienie...
- wojczech7
- Juventino
Cesena 0 - 0 Fiorentina
Atalanta 0 - 0 Udinese
Cagliari 0 - 0 Siena
Chievo 0 - 0 Juventus
Genoa 0 - 0 Lecce
WTF?!
Szkoda słupka Del Piero, powinien był to zmieścić.
Atalanta 0 - 0 Udinese
Cagliari 0 - 0 Siena
Chievo 0 - 0 Juventus
Genoa 0 - 0 Lecce
WTF?!
Szkoda słupka Del Piero, powinien był to zmieścić.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pablo1503
- Juventino
To jest dla jakiś absurd, żeby naszych dwóch najlepszych strzelców ubiegłego sezonu i Alex siedzieli na ławce(ba, jeden z nich był na trybunach), tylko dlatego, że o Turynu przyszedł teoretycznie lepszy napastnik.
Mówcie co chcecie, ale ja od przyszłego meczu chce widzieć Del Piero w podstawowej jedenastce. W ciągu 20min. zrobił więcej niż Vucinic w 90min.
Mówcie co chcecie, ale ja od przyszłego meczu chce widzieć Del Piero w podstawowej jedenastce. W ciągu 20min. zrobił więcej niż Vucinic w 90min.

- blackadder
- Juventino
Już dawno pisałem że gra jednym napastnikiem jest bezcelowa. Po prostu nasi skrzydłowi nie są na tyle skuteczni a pomocnicy nie na tyle kreatywni aby pozwolić sobie na ten luksus. Czas sięgnąć po Quagliarellę panie Conte.

- Prusor
- Juventino
Dokładnie. Dla mnie Bez Komentarza ;/.Lypsky pisze:Ten wynik to zasługa Conte. W drugiej połowie zszedł bezbarwny Krasić, wszedł drugi napastnik i coś zaczęło się dziać....
Jedyne co mogę powiedzieć to to że od początku powinno wyjść DWÓCH Napastników kreatywnych i mogących coś wnieść..Alex powinien wejść dużo wcześniej eh...
żal.
No Del Piero No Party Noo !..
- marek.siedlce
- Juventino
Ja myślałem Ze Vucinic to czerwoną kartę dostał na początku drugiej połowy, jak ja byłem w kuchni... Takiego wyniku można było się spodziewać. Werona nie jest wcale łatwym terenem. Tragedii nie ma bo i rywale punkty pogubili. Liczę, że w sobotę u siebie pokarzemy skuteczniejszą grę
FORZA JUVE !!!
- sebastian10
- Juventino
szkoda tego sie bałem, u siebie trza grac z takimi przeciwnikami 2 napstnikami zwłaszcza ze mamy dobry napastników , skrzydła dzis beznadzieja obrona ładnie zaczeła grac w tym ustawieniu , ta gra oparta na skrzydłach sie nie sprawdza szkoda meczu
- KamilDeath
- Juventino
no i wychodzi cały czas brak wygrywania z teoretycznie słabszymi drużynami, i tak na prawdę nie mieliśmy klarownych sytuacji, remis jak najbardziej sprawiedliwy niestety, na dzień dzisiejszy walka o podium w lidze będzie dla nas ciężka, Conte się upierał grą 442 teraz z niej zrezygnował i jak się okazuję nie jest to dla nas najlepsze rozwiązanie
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....