Serie A (7): Chievo 0-0 JUVENTUS
- ketraB
- Juventino
wybaczcie, ale ja się złych podań naliczyłem więcej... do tego dochodzi tragiczna gra głową...zippo01 pisze:Tez mnie to zastanawia dlaczego niektórzy narzekaj na Bonucciego w tym meczu ??Franek1897 pisze:No wlasnie... zgadzam sie i rozniez pytam co Bonucci takiego zrobil? Raz zle podal, ale to nie byla jedyna strata Juve w tym meczu. Mam wrazenie, ze niektorzy forumowicze upatrzyli sobie 3-4 zawodnikow, ktorych na sile chce wyrzucic z Juve mimo, ze Ci graja przyzwoicie na poczatku tego sezonu. Jest to dla mnie bardzo dziwne, no ale co kto lubi:)Nedved4life pisze: A co konkretnie Bonucci zmaścił? Bo ja tam nic nie widziałem.
- liqu!d
- Juventino
Szkoda, że nie wyszliśmy w ustawieniu 4-4-2. Brakuje tego jedengo napastnika z przodu. Alex powininen wejść, a jeżeli dalej będzie kiepsko szło to Matri. 4-5-1 z Vuciniciem na szpicy ma sens, ale nie przy skrzydłach Pepe - Krasić, bo obaj nic nie wnoszą do gry. Jeżeli Conte nie zdecyduje się na zmiany to możemy mieć kłopoty i nerwową końcówkę. Trzeba też zwrócić uwagę na to, że Chievo dobrze broni i zagęszcza środek, dlatego też akcje idące środkiem są mało efektywne i kończą się stratami.
- Lypsky
- Juventino
Ten wynik to zasługa Conte. W drugiej połowie zszedł bezbarwny Krasić, wszedł drugi napastnik i coś zaczęło się dziać. Na dzień dzisiejszy ten trener i ta drużyna nie są materiałem na scudetto, niestety.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- ReggaeMan
- Juventino
I po meczu :płaczę:
Była szansa na zwycięstwo, ale niestety jest to samo co rok temu, po zwycięstwie z kimś z czołówki przychodzi blamaż ze średniakiem.
Była szansa na zwycięstwo, ale niestety jest to samo co rok temu, po zwycięstwie z kimś z czołówki przychodzi blamaż ze średniakiem.
Być piłkarzem Juventusu to należeć do jednej z nielicznych prawdziwych legend sportu.
Michel Platini
Michel Platini
- Vojtimar
- Juventino
6 meczów, 3 remisy, po prostu żałosne
Jeszcze jak pod koniec Chievo nas zamkneło na kilka minut zamiasty my ich to był szczyt wszystkiego :!: Co z tego że 2 połowa troche lepsza jak ciągle zamiast 16 punktów mamy 12? :evil:

Z Juve na dobre i złe!
- jakku1
- Juventino
Szkoda remisu. Bylo pare okazji, ale Chievo tez moglo strzelilc gola po tym zamieszaniu podbramkowym po roznym. Znow glupio tracimy cenne punkty.
Najsmieszniejsze jest to, ze prawie wszystkie mecze dzisiejszego dnia skonczyly sie wynikiem 0:0 i w zwiazu z tym dalej mamy lidera
Najsmieszniejsze jest to, ze prawie wszystkie mecze dzisiejszego dnia skonczyly sie wynikiem 0:0 i w zwiazu z tym dalej mamy lidera