Serie A (6): JUVENTUS 2-0 Milan
- annihilator1988
- Juventino
Aż dziw bierze, że jeszcze nie odnotowano żadnej kontuzji kluczowego gracza "Starej Damy" (odpukuje... puk,puk,puk) To co wyrabiał Lichy na prawej stronie obrony ... poezja
Zobaczymy na jakie ustawienie zdecyduje się Conte w kolejnym spotkaniu, bo na ławce marnują się napastnicy . Może czas odkurzyć Fabio, Matriego i Alexa? Oczywiście nie na raz, liczę na inwencję twórczą Conte

- bastek13
- Juventino
Chyba po raz pierwszy od kilku dobrych lat można patrzeć na dalszą część sezonu z pewnym optymizmem. Radość Conte po meczu pokazuje jak bardzo utożsamia się z klubem i ile mu poświęca.
Co do samego spotkania - co prawda wygranych nie powinno się oceniać, ale nie ma też co udawać że mamy ligę w kieszeni. Milos 'mistrz jednego dryblingu' Krasic zdaje się pracować sobie powoli na bilet z Turynu. Co do reszty nie mam większych zastrzeżeń, choć Vidal mógłby nieco popracować nad celnością
Co do samego spotkania - co prawda wygranych nie powinno się oceniać, ale nie ma też co udawać że mamy ligę w kieszeni. Milos 'mistrz jednego dryblingu' Krasic zdaje się pracować sobie powoli na bilet z Turynu. Co do reszty nie mam większych zastrzeżeń, choć Vidal mógłby nieco popracować nad celnością

- Mate.G
- Juventino
Nie można mieć wszystkiego
Mecz mi się bardzo podobał, Krasić nie radzi sobie giac grał lepiej...
Milos fajnie się zapowiadał ale zgubił gdzieś tą formę

Mecz mi się bardzo podobał, Krasić nie radzi sobie giac grał lepiej...
Milos fajnie się zapowiadał ale zgubił gdzieś tą formę

- annihilator1988
- Juventino
Ehhhhh...2 długie tygodnie bez Juve :roll: Już nie mogę doczekać się stycznia i zimowego okienka. Montolivio, Srna, Wiese, wszyscy do wyjęcia za darmo, idealni piłkarze by zasilić Juve przed przyszłoroczna edycją LM
Wiem jestem optymistą, ale nie mogę nim nie być widząc wolę walki prezentowaną w dotychczasowych meczach.

- pumex
- Juventino
Dokładnie! Zwycięstwo cieszy, ale obecnie jest mało ważne. Nabierze siły, jeśli będą zwycięstwa w kolejnych meczach. W ostatnich czasach po efektownych zwycięstwach przychodziły wielkie rozczarowania. Jeśli ten trend zostanie przełamany, to możemy spodziewać się lepszych czasówzoff pisze:To zwycięstwo nabierze smaku po ewentualnych wiktoriach z Chievo i Genoą. Na które też liczę, po tak obiecującej grze z Milanem

- matri32
- Juventino
Patrzac na to wszystko obiektywnie to w pelnie popieram, miejmy nadzieje, ze tak sie stanie! ze przelamia topumex pisze:Dokładnie! Zwycięstwo cieszy, ale obecnie jest mało ważne. Nabierze siły, jeśli będą zwycięstwa w kolejnych meczach. W ostatnich czasach po efektownych zwycięstwach przychodziły wielkie rozczarowania. Jeśli ten trend zostanie przełamany, to możemy spodziewać się lepszych czasówzoff pisze:To zwycięstwo nabierze smaku po ewentualnych wiktoriach z Chievo i Genoą. Na które też liczę, po tak obiecującej grze z Milanem
- Wojtek
- Juventino
Właśnie skończyłem oglądać mecz Juve z Milanem bo w niedziele niestety nie miałem takiej możliwości.
Pierwsza połowa dla nas, Milan praktycznie nic nie pokazywał w ataku a przez to nawet Bonucci nie notował głupich zagrań :lol: W I połowie najlepiej Marchisio i Lichtsteriner, Pirlo też dobrze. Vucinic mało może jako że jest osamotniony ale trzy dobre strzały w szczególności ten drugi. Pojedynek Krasic vs Van Bommel niewiem czy się śmiać czy płakać.
W drugiej połowie Milan nam zagroził tylko raz. Wygraliśmy w pełni zasłużenie. Gol Marchisio świetny, radość Conte to coś pięknego. Dziwi mnie tylko dlaczego on czekał z pierwszą zmianą aż do 87minuty? Czekał na dogrywke czy co
Prowadzimy 2-0, Lichtsteiner przejmuje piłke i jakby niezmordowany odzyskuje piłke i wywalcza rzut wolny
Nasze ustawienie z jednym napstnikiem powinniśmy zmienić nawet kosztem Vidala, bo jak do tej pory grając jednym napadziorem, żaden napastnik nie zdobył gola. Sama gra wygląda gorzej niż w 4-2-4 więc lepiej wróćmy do starego ustawienia.
Już nie potrafie doczekać się meczu z Chievo.
Lider, oby tak dalej.
FORZA JUVE!!!!
Pierwsza połowa dla nas, Milan praktycznie nic nie pokazywał w ataku a przez to nawet Bonucci nie notował głupich zagrań :lol: W I połowie najlepiej Marchisio i Lichtsteriner, Pirlo też dobrze. Vucinic mało może jako że jest osamotniony ale trzy dobre strzały w szczególności ten drugi. Pojedynek Krasic vs Van Bommel niewiem czy się śmiać czy płakać.
W drugiej połowie Milan nam zagroził tylko raz. Wygraliśmy w pełni zasłużenie. Gol Marchisio świetny, radość Conte to coś pięknego. Dziwi mnie tylko dlaczego on czekał z pierwszą zmianą aż do 87minuty? Czekał na dogrywke czy co

Prowadzimy 2-0, Lichtsteiner przejmuje piłke i jakby niezmordowany odzyskuje piłke i wywalcza rzut wolny

Nasze ustawienie z jednym napstnikiem powinniśmy zmienić nawet kosztem Vidala, bo jak do tej pory grając jednym napadziorem, żaden napastnik nie zdobył gola. Sama gra wygląda gorzej niż w 4-2-4 więc lepiej wróćmy do starego ustawienia.
Już nie potrafie doczekać się meczu z Chievo.
Lider, oby tak dalej.
FORZA JUVE!!!!
Ostatnio zmieniony 05 października 2011, 21:00 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
Nowego tematu nie zakładam, ale według fejsa i innych mediów Juventus wygrał dziś z drużyną Chieri w Vinovo. Strzelcy to: Del Piero 18, Pazienza 20, Quagliarella 32, Pepe 32, Quagliarella 43, Toni 59, Matri 62, Niada 78, Toni 81, Motta 88
Skrót do meczu ->
Ale ten Toni ma główki
Nasi bez ochraniaczy, Chieri mieli. Jak jutro i po Serbii nie będzie newsa o kontuzji... to wiecie
. Nie można zapeszać 
Skrót do meczu ->
Ale ten Toni ma główki

- @Maras@
- Juventino
No Toni znowu ładną brameczkę pocisnął z bańkiBrutalo pisze:Nowego tematu nie zakładam, ale według fejsa i innych mediów Juventus wygrał dziś z drużyną Chieri w Vinovo. Strzelcy to: Del Piero 18, Pazienza 20, Quagliarella 32, Pepe 32, Quagliarella 43, Toni 59, Matri 62, Niada 78, Toni 81, Motta 88
Skrót do meczu ->
Ale ten Toni ma główkiNasi bez ochraniaczy, Chieri mieli. Jak jutro i po Serbii nie będzie newsa o kontuzji... to wiecie
. Nie można zapeszać

Quag za to strzelił 2 "paprochy" ;]
PS. Dzięki za linka. Nawet nie myślałem, że jest jakaś szansa zobaczyć te bramki

- sebastian10
- Juventino
zgadzam sie granie jednym napastnikem na dłuższa mete nie da mistrzostwa mamy dobrych napastników i trza to wykozystywać kiedy trza zagescic srodek to trza kiedy trza wyjsc na wysoki presing trzeba 2 napastników