tatuaże

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:35

juveluck pisze:Obrazek

Ponoć to jest oryginał.
o, jaki uszczypliwy. w zasadzie mnie to nie razi. najważniejsze, ze sam czuje się związany wyłącznie z Juventusem. nikomu nie muszę tego udowadniać :wink: .

pitrek

Juventino
Juventino
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 03 października 2011, 20:15

dzisiaj zrobiłem sobie takie cudeńko, jest jeszcze świeży ale ja jestem już zadowolony, co o tym myślicie :) ? King's Ink w Opolu Polecam!

link: http://w172.wrzuta.pl/obraz/0LwEbm41Nt0/img_0977

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " :juveflag:
Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 00:16

pitrek pisze:dzisiaj zrobiłem sobie takie cudeńko, jest jeszcze świeży ale ja jestem już zadowolony, co o tym myślicie :) ? King's Ink w Opolu Polecam!

Spoko tylko gwiazdki powinny byc zlote. Ale ogolnie dobra robota :ok:

pitrek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 08:09

miały być złote, troszke się zapędził koleś po czym wymyślił obramówke do nich złota, też fajnie mają wyglądać:)

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 09:02

Musisz machnąć jeszcze retusz. Niepełne wypełnienia ale prezencja jest zacna

pitrek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 09:59

to nie są puste miejsca tylko jest w nich biały tusz tak jak w napisie i cyferkach, zrobione tak specjalnie.

forzajuveooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 10:28

Dziary Polaków zwiazane z Juve traktuje na podobnym poziomie co wypatrzony niegdyś tatuaż Legii u pewnego Turka, rzekomo kibica :lol:
Niektórzy po 25 lat, a robią sobie tatuaże z klubem, który oglądają na żywo parenascie razy w zyciu i nie sa ultrasami :lol: Moze takie cos robi wrazenie na kumplach spod bloku, ale ja sobie nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach wyskoczyc z ręką do kogoś, majac na przedramieniu herb Juventusu, ludzie, nie wstyd wam? Moze jak dorosniecie emocjonalnie to zrozumiecie swoj dziecinny blad, z tym, ze juz bedzie za pozno :prochno:

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 11:04

forzajuveooo pisze:ja sobie nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach wyskoczyc z ręką do kogoś, majac na przedramieniu herb Juventusu, ludzie, nie wstyd wam? Moze jak dorosniecie emocjonalnie to zrozumiecie swoj dziecinny blad, z tym, ze juz bedzie za pozno :prochno:
Pozostaje się modlić, żebyśmy nigdy nie musieli się obracać w Twoich biznesowych kręgach :lol:

@ pitrek - fajna dziara, gratki :ok:

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 11:09

po co takie kategoryczne podejscie do tematu? troche dystansu, nikt tu nie krzyczy ze jest ultrasem. Ja mam tatuaże zaczerpnięte z kultury japońskiej co nie czyni mnie przecież członkiem yakuzy.

K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 11:35

Siewier pisze:
forzajuveooo pisze:ja sobie nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach wyskoczyc z ręką do kogoś, majac na przedramieniu herb Juventusu, ludzie, nie wstyd wam? Moze jak dorosniecie emocjonalnie to zrozumiecie swoj dziecinny blad, z tym, ze juz bedzie za pozno :prochno:
Pozostaje się modlić, żebyśmy nigdy nie musieli się obracać w Twoich biznesowych kręgach :lol:
Swoją drogą muszą to być iście zacne kręgi, skoro biega się tam w krótkim rękawku.
pitrek pisze:dzisiaj zrobiłem sobie takie cudeńko, jest jeszcze świeży ale ja jestem już zadowolony, co o tym myślicie :) ? King's Ink w Opolu Polecam!
Fajna, ale Wiatraka nie przebijesz. :D

Obrazek
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 12:01

K. pisze:
Siewier pisze:
Swoją drogą muszą to być iście zacne kręgi, skoro biega się tam w krótkim rękawku.
No i kariera forzajuveooo skończyła się raz dwa. :rotfl:

Co do ostatniej wrzuconej dziary to wszystko byłoby cacy ale ten byk to taki kocur wyszedł. Mimo to :ok:

Obrazek
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 12:29

forzajuveooo pisze:nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach
Lapo Elkann.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
pitrek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 12:32

forza juveooo interesów z Tobą robić nie będę na pewno :) a co do dziarki to moje ramie a nie twoje i mogę mieć na nim co mi się podoba, ide o zakład że kibicuje Juve dłużej niż Ty i widziałem ich na żywo kilkanaście razy, więc nie zarzucisz mi że nie jestem kibicem, bo jestem i to wiernym od 15 lat, dalej nie będę komentował, co do Wiatraka to nie miałem nawet takiego zamiaru jego dziara miażdży system :D chciałem coś małego i takie coś co chciałem dostałem za niewielką sumę:) pozdro dla prawdziwych, dzięki za szczere opinie co do tatoo

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 12:37

forzajuveooo pisze:Dziary Polaków zwiazane z Juve traktuje na podobnym poziomie co wypatrzony niegdyś tatuaż Legii u pewnego Turka, rzekomo kibica :lol:
Niektórzy po 25 lat, a robią sobie tatuaże z klubem, który oglądają na żywo parenascie razy w zyciu i nie sa ultrasami :lol: Moze takie cos robi wrazenie na kumplach spod bloku, ale ja sobie nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach wyskoczyc z ręką do kogoś, majac na przedramieniu herb Juventusu, ludzie, nie wstyd wam? Moze jak dorosniecie emocjonalnie to zrozumiecie swoj dziecinny blad, z tym, ze juz bedzie za pozno :prochno:
No tak bo w twoich biznesowych kręgach ludzie latają bez koszul. Jaki to biznes sprzedawanie kukurydzy na plaży?

Nevermind pisze:Przed 2 godzinami sprawiłem sobie moją pierwszą dziarę, a wybór był prosty... Juventus. Od początku wiedziałem, że będzie to wyłącznie prosty i nieco banalny napis. Z efektów jestem zadowolony :)
Obrazek
Obrazek
Albo zdjęcia są niewyraźne, albo komuś się pięknie łapka trzęsła i dziabiąc Cię wyszedł taki babol.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2011, 12:57

naskoczyliście na juveooo, a nikt nie wie, gdzie jest przedramię :lol:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
ODPOWIEDZ