tatuaże
- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
dzisiaj zrobiłem sobie takie cudeńko, jest jeszcze świeży ale ja jestem już zadowolony, co o tym myślicie
? King's Ink w Opolu Polecam!
link: http://w172.wrzuta.pl/obraz/0LwEbm41Nt0/img_0977

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- Wiatrak
- Juventino
Spoko tylko gwiazdki powinny byc zlote. Ale ogolnie dobra robotapitrek pisze:dzisiaj zrobiłem sobie takie cudeńko, jest jeszcze świeży ale ja jestem już zadowolony, co o tym myślicie? King's Ink w Opolu Polecam!

- The_Sickness
- Juventino
Musisz machnąć jeszcze retusz. Niepełne wypełnienia ale prezencja jest zacna
- forzajuveooo
- Juventino
Dziary Polaków zwiazane z Juve traktuje na podobnym poziomie co wypatrzony niegdyś tatuaż Legii u pewnego Turka, rzekomo kibica :lol:
Niektórzy po 25 lat, a robią sobie tatuaże z klubem, który oglądają na żywo parenascie razy w zyciu i nie sa ultrasami :lol: Moze takie cos robi wrazenie na kumplach spod bloku, ale ja sobie nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach wyskoczyc z ręką do kogoś, majac na przedramieniu herb Juventusu, ludzie, nie wstyd wam? Moze jak dorosniecie emocjonalnie to zrozumiecie swoj dziecinny blad, z tym, ze juz bedzie za pozno
Niektórzy po 25 lat, a robią sobie tatuaże z klubem, który oglądają na żywo parenascie razy w zyciu i nie sa ultrasami :lol: Moze takie cos robi wrazenie na kumplach spod bloku, ale ja sobie nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach wyskoczyc z ręką do kogoś, majac na przedramieniu herb Juventusu, ludzie, nie wstyd wam? Moze jak dorosniecie emocjonalnie to zrozumiecie swoj dziecinny blad, z tym, ze juz bedzie za pozno

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pozostaje się modlić, żebyśmy nigdy nie musieli się obracać w Twoich biznesowych kręgach :lol:forzajuveooo pisze:ja sobie nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach wyskoczyc z ręką do kogoś, majac na przedramieniu herb Juventusu, ludzie, nie wstyd wam? Moze jak dorosniecie emocjonalnie to zrozumiecie swoj dziecinny blad, z tym, ze juz bedzie za pozno
@ pitrek - fajna dziara, gratki

- The_Sickness
- Juventino
po co takie kategoryczne podejscie do tematu? troche dystansu, nikt tu nie krzyczy ze jest ultrasem. Ja mam tatuaże zaczerpnięte z kultury japońskiej co nie czyni mnie przecież członkiem yakuzy.
- K.
- Juventino
Swoją drogą muszą to być iście zacne kręgi, skoro biega się tam w krótkim rękawku.Siewier pisze:Pozostaje się modlić, żebyśmy nigdy nie musieli się obracać w Twoich biznesowych kręgach :lol:forzajuveooo pisze:ja sobie nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach wyskoczyc z ręką do kogoś, majac na przedramieniu herb Juventusu, ludzie, nie wstyd wam? Moze jak dorosniecie emocjonalnie to zrozumiecie swoj dziecinny blad, z tym, ze juz bedzie za pozno
Fajna, ale Wiatraka nie przebijesz.pitrek pisze:dzisiaj zrobiłem sobie takie cudeńko, jest jeszcze świeży ale ja jestem już zadowolony, co o tym myślicie? King's Ink w Opolu Polecam!

- meda11
- Juventino
No i kariera forzajuveooo skończyła się raz dwa. :rotfl:K. pisze:Swoją drogą muszą to być iście zacne kręgi, skoro biega się tam w krótkim rękawku.Siewier pisze:Pozostaje się modlić, żebyśmy nigdy nie musieli się obracać w Twoich biznesowych kręgach :lol:forzajuveooo pisze:ja sobie nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach wyskoczyc z ręką do kogoś, majac na przedramieniu herb Juventusu, ludzie, nie wstyd wam? Moze jak dorosniecie emocjonalnie to zrozumiecie swoj dziecinny blad, z tym, ze juz bedzie za pozno
Co do ostatniej wrzuconej dziary to wszystko byłoby cacy ale ten byk to taki kocur wyszedł. Mimo to

- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
forza juveooo interesów z Tobą robić nie będę na pewno
a co do dziarki to moje ramie a nie twoje i mogę mieć na nim co mi się podoba, ide o zakład że kibicuje Juve dłużej niż Ty i widziałem ich na żywo kilkanaście razy, więc nie zarzucisz mi że nie jestem kibicem, bo jestem i to wiernym od 15 lat, dalej nie będę komentował, co do Wiatraka to nie miałem nawet takiego zamiaru jego dziara miażdży system
chciałem coś małego i takie coś co chciałem dostałem za niewielką sumę:) pozdro dla prawdziwych, dzięki za szczere opinie co do tatoo

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- FalsoVero
- Juventino
No tak bo w twoich biznesowych kręgach ludzie latają bez koszul. Jaki to biznes sprzedawanie kukurydzy na plaży?forzajuveooo pisze:Dziary Polaków zwiazane z Juve traktuje na podobnym poziomie co wypatrzony niegdyś tatuaż Legii u pewnego Turka, rzekomo kibica :lol:
Albo zdjęcia są niewyraźne, albo komuś się pięknie łapka trzęsła i dziabiąc Cię wyszedł taki babol.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- pan Zambrotta
- Juventino