Polityka
- Vimes
- Juventino
- dav3d
- Juventino
- Lypsky
- Juventino
Proponuję wybrać kogoś z grupy - transwestyta, koleś, który trzy razy walił innego kolesia po łbie bejsbolem, bądź pana geja/panią lesbijkę. Jeśli mieszkacie w Garwolinie to tylko Piotruś Tylkowski. Niesamowicie "interesujące" i "kompetentne" postaci u Palikota.dav3d pisze: Wyszło mi bardzo podobniei też mam identyczny pomysł na zagłosowanie
![]()
Rozumiem, że ludzie mają serdecznie dość wojenki w wykonaniu PoPisu, a od Napieralskiego robi się niedobrze, ale żeby głosować na bandę palikotów? :doh:
Pozdrawiam serdecznie wyborców PO.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- deszczowy
- Juventino
Ja pierdziele, masakraLypsky pisze:Proponuję wybrać kogoś z grupy - transwestyta, koleś, który trzy razy walił innego kolesia po łbie bejsbolem, bądź pana geja/panią lesbijkę. Jeśli mieszkacie w Garwolinie to tylko Piotruś Tylkowski. Niesamowicie "interesujące" i "kompetentne" postaci u Palikota.dav3d pisze: Wyszło mi bardzo podobniei też mam identyczny pomysł na zagłosowanie
![]()

Palikot to taki sam populista, jak Korwin. Tylko w lewo.
- mateo369
- Juventino
na bandę palikotów to jeszcze pół biedy, przynajmniej byłoby zabawnie. Ale na bandę chłoptasiów trzymających się za ręce o barwie głosu przypominającego zarzynanego kota?Lypsky pisze:Rozumiem, że ludzie mają serdecznie dość wojenki w wykonaniu PoPisu, a od Napieralskiego robi się niedobrze, ale żeby głosować na bandę palikotów? :doh:

Ja w tych wyborach głosuje na ludzi, którzy mogą coś zrobić dla mojego regionu. Guzik mnie (podobnie zresztą jak ich) obchodzi z jakiej są partii.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Piotr Juvefan
- Juventino
Głosuję na PIS,jedyną partię która może wygrać z tym POpapranym rządem...dość z ich cudami.
- Vimes
- Juventino
Udało Ci się takich znaleźć?mateo369 pisze:Ja w tych wyborach głosuje na ludzi, którzy mogą coś zrobić dla mojego regionu. Guzik mnie (podobnie zresztą jak ich) obchodzi z jakiej są partii.
Ja zagłosuję na losowo wybraną osobę z listy Korwina, a na senatora na panią z Prawicy RP. W poprzednich wyborach nie dość, że zagłosowałem na Platformę, to jeszcze namówiłem na to rodzinę, czego się do dzisiaj wstydzę :oops:. Pocieszam się tym, że człowiek uczy się na błędach.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Z całym szacunkiem co daje ci głosowanie na partię,która nawet do sejmu nie wejdzie?? Lepiej głosować na kogoś kto się liczy w zwycięstwie i jest ci najbliższy, wstydzisz się,że głosowałeś za PO(ja wtedy nie miałem prawa wyborczego),więc aby im dokopać zagłosuj na PIS prosteVimes pisze:
Ja zagłosuję na losowo wybraną osobę z listy Korwina, a na senatora na panią z Prawicy RP. W poprzednich wyborach nie dość, że zagłosowałem na Platformę, to jeszcze namówiłem na to rodzinę, czego się do dzisiaj wstydzę :oops:. Pocieszam się tym, że człowiek uczy się na błędach.

PS: Jestem kibicem i ciesze się,że ta grupa ma w tyłku Donka i jego PO

- qwerty1337
- Juventino
A za 4 lata, żeby dokopać PiSowi, trzeba zagłosować na SLDPiotr Juvefan pisze: Z całym szacunkiem co daje ci głosowanie na partię,która nawet do sejmu nie wejdzie??,lepiej głosować na kogoś kto się liczy w zwycięstwie i jest ci najbliższy, wstydzisz się,że głosowałeś za PO(ja wtedy nie miałem prawa wyborczego),więc aby im dokopać zagłosuj na PIS proste![]()

*inny synonim "kupy" mi cenzuruje

- Pan Mietek
- Juventino
Nie chodzi tylko o realną wartość głosu. Dla mnie liczy się gest. Nie trawię Kaczyńskiego, od jakiegoś czasu szczerze nienawidzę Donka a Palikot to oszołom i kompletnie nie rozumiem jak można na niego głosować. Jestem ciekawy jaki jest jego elektorat?Piotr Juvefan pisze:Z całym szacunkiem co daje ci głosowanie na partię,która nawet do sejmu nie wejdzie?? Lepiej głosować na kogoś kto się liczy w zwycięstwie i jest ci najbliższy, wstydzisz się,że głosowałeś za PO(ja wtedy nie miałem prawa wyborczego),więc aby im dokopać zagłosuj na PIS proste![]()
PS: Jestem kibicem i ciesze się,że ta grupa ma w tyłku Donka i jego POale to nie jest jedyny powód dla którego zagłosuje na Jarka.

Ja na Korwina oddam głos.
- Piotr Juvefan
- Juventino
mogłeś zacytować moje PS nie oto tylko mi chodzi:Pqwerty1337 pisze:A za 4 lata, żeby dokopać PiSowi, trzeba zagłosować na SLDPiotr Juvefan pisze: Z całym szacunkiem co daje ci głosowanie na partię,która nawet do sejmu nie wejdzie??,lepiej głosować na kogoś kto się liczy w zwycięstwie i jest ci najbliższy, wstydzisz się,że głosowałeś za PO(ja wtedy nie miałem prawa wyborczego),więc aby im dokopać zagłosuj na PIS proste![]()
Z takim podejściem to utoniemy w POPiSowym stolcu* do końca świata
*inny synonim "kupy" mi cenzuruje
Dla mnie głos na PJN,Prawicę RP czy Korwina to strata głosu, na Palikota to głupota, na SLD to już niech lewicowcy głosują, ponownie na PO to nieumiejętność wyciągania wniosków. Więc zostaje mi PIS:)Mietson pisze:Nie chodzi tylko o realną wartość głosu. Dla mnie liczy się gest. Nie trawię Kaczyńskiego, od jakiegoś czasu szczerze nienawidzę Donka a Palikot to oszołom i kompletnie nie rozumiem jak można na niego głosować. Jestem ciekawy jaki jest jego elektorat?Piotr Juvefan pisze:Z całym szacunkiem co daje ci głosowanie na partię,która nawet do sejmu nie wejdzie?? Lepiej głosować na kogoś kto się liczy w zwycięstwie i jest ci najbliższy, wstydzisz się,że głosowałeś za PO(ja wtedy nie miałem prawa wyborczego),więc aby im dokopać zagłosuj na PIS proste![]()
PS: Jestem kibicem i ciesze się,że ta grupa ma w tyłku Donka i jego POale to nie jest jedyny powód dla którego zagłosuje na Jarka.
![]()
Ja na Korwina oddam głos.
- Azazel
- Juventino
Jak dla mnie Palikot mówi całkiem sensownie, nie posiada on jednak sensownego zaplecza. Dla tego głosowanie na niego wydaje mi się nie do końca rozważne i po części głupie
. PO znowuż serwuje nam podobne obietnice co ostatnio i podobne nadzieje na ich spełnienie, a jak powiedział kiedyś Francis Bacon "Nadzieja jest dobrym śniadaniem, lecz kiepską wieczerzą", tak też powinno być z rządem. Ta sam partia nie powinna serwować tych samych propozycji co przed objęciem rządów.

- Vimes
- Juventino
Liczę, że partia Korwina dostanie 3% głosów i mając dotacje na działaność będzie mogła dotrzeć ze swoimi propozycjami do szerszego kręgu wyborców. Poza tym, trudniej będzie ich pomijać w mediach. Niczego więcej nie oczekuję.Piotr Juvefan pisze:Z całym szacunkiem co daje ci głosowanie na partię,która nawet do sejmu nie wejdzie??
Nie zagłosuję na PiS, bo nie lubię etatyzmu charakterystycznego dla tej partii.Piotr Juvefan pisze:Lepiej głosować na kogoś kto się liczy w zwycięstwie i jest ci najbliższy, wstydzisz się,że głosowałeś za PO(ja wtedy nie miałem prawa wyborczego),więc aby im dokopać zagłosuj na PIS proste
- Alfa i Omega
- Juventino
A ja pusty głos oddam, niestety. Bo kandydaci są straszni.
Tak czy inaczej, chyba wolałbym nosić przez tydzień przyklejony herb Interu do czoła, niż głosować na Mikkego. A przez dwa tygodnie, zamiast na SLD lub PiS.
Pierwszy to niepoważny populista, który grozi więzieniem na prawo i lewo, SLD "kocham" od małego, a z liderem takim jak Napieralski to już totalnie.
A PiS?
http://files.gadu-gadu.pl/adam-hofman-d ... 6c75e5.jpg
http://bangladeszcz.pl/wp-content/uploa ... szczak.jpg
http://i2.pinger.pl/pgr179/667871710000 ... 89776X.jpg
i nade wszystko: http://www.gover.pl/userfiles/publikacj ... -large.jpg
W tym kraju nie ma partii dla liberałów z odchyłami na prawo, jak ja :<
(Boże, wygraliśmy z Milanem 2:0, a ja tu o jakichś Macierewiczach nawijam)
Tak czy inaczej, chyba wolałbym nosić przez tydzień przyklejony herb Interu do czoła, niż głosować na Mikkego. A przez dwa tygodnie, zamiast na SLD lub PiS.
Pierwszy to niepoważny populista, który grozi więzieniem na prawo i lewo, SLD "kocham" od małego, a z liderem takim jak Napieralski to już totalnie.
A PiS?
http://files.gadu-gadu.pl/adam-hofman-d ... 6c75e5.jpg
http://bangladeszcz.pl/wp-content/uploa ... szczak.jpg
http://i2.pinger.pl/pgr179/667871710000 ... 89776X.jpg
i nade wszystko: http://www.gover.pl/userfiles/publikacj ... -large.jpg
W tym kraju nie ma partii dla liberałów z odchyłami na prawo, jak ja :<
(Boże, wygraliśmy z Milanem 2:0, a ja tu o jakichś Macierewiczach nawijam)