OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- Toma$z_V1nce
- Juventino
co powiecie na grilla w ten czwartek lub piątek na plazy kortowskiej? inni znajomi też mogą być milo widziani;-)
- centek
- Juventino
elo elo
mam njusa, w bronxie (po prawej od siuoxa) na starowce obczailem dresiki juventusu w jakiejs ogarnietej cenie ktorej nie pamietam ale taniej niz na necie. Nie powiem wam jaki sezon bo sam nie ogarniam. Także jakby ktoś był zainteresowany to wiecie gdzie uderzac.
pozdro
mam njusa, w bronxie (po prawej od siuoxa) na starowce obczailem dresiki juventusu w jakiejs ogarnietej cenie ktorej nie pamietam ale taniej niz na necie. Nie powiem wam jaki sezon bo sam nie ogarniam. Także jakby ktoś był zainteresowany to wiecie gdzie uderzac.
pozdro

- Jarek Jaro
- Juventino
Siema, jest jakis skladzik Olsztynskich kibicow Juve, bo ja rowniez z Oln i chetnie dolacze jezeli takowy jest : ) jakby co 6833603. Pozdrawiam
- fruwajacy
- Juventino
Za informację o dresach serdecznie dziękuję, ale nie skuszę się
Bardzo miło widzieć na forum nowe nicki, a jeszcze milej będzie spotkać Was na żywo! Następny mecz gramy z Milanem (niedziela, 2 października, 20:45) - cudowna okazja do wypicia razem kilku piw :C Nie ma nas zbyt wielu, ale mamy nadzieję, że z Waszą pomocą uda nam się rozszerzyć "działalność"
Dobrze byłoby również rozeznać się w ogólnym składzie - BOOM i BOCIU, co teraz porabiacie?
Fajnie byłoby znać wstępną listę obecności
Informacja dla świerzaków - spotykamy sie zwykle w powszechnie znanej Olsztyńskiej mordowni, Ence.

Bardzo miło widzieć na forum nowe nicki, a jeszcze milej będzie spotkać Was na żywo! Następny mecz gramy z Milanem (niedziela, 2 października, 20:45) - cudowna okazja do wypicia razem kilku piw :C Nie ma nas zbyt wielu, ale mamy nadzieję, że z Waszą pomocą uda nam się rozszerzyć "działalność"

Dobrze byłoby również rozeznać się w ogólnym składzie - BOOM i BOCIU, co teraz porabiacie?
Fajnie byłoby znać wstępną listę obecności

Informacja dla świerzaków - spotykamy sie zwykle w powszechnie znanej Olsztyńskiej mordowni, Ence.
- BOOM
- Juventino
Tradycyjnie liczę (jak co roku) że Olsztyński skład się powiększy... niestety ja oficjalnie skończyłem przygodę z UWM-em - dlatego już nie pojawię się na wspólnych wypadach... no chyba że dostanę w Olku jakąś robotę, ale to jest mało prawdopodobne. Aktualnie BOOM został przetransferowany do Warszawskiego oddziału 8)
Pozdro i dzięki za te 5 lat oglądania Juve! Parę spotkań pozostanie w pamięci :twisted:
Pozdro i dzięki za te 5 lat oglądania Juve! Parę spotkań pozostanie w pamięci :twisted:

- bociu
- Juventino
Ja do października będę w Warszawie, więc mam nadzieje, że znajdzie się ktoś, kto nas tam zastąpi. No i fajnie, że Stachu też w stolicy, może wreszcie uda się ruszyć dupę na Legię ; ).
Pozdro, powodzenia i do następnego!
Pozdro, powodzenia i do następnego!
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- fruwajacy
- Juventino
Cholernie szkoda, że wybraliście ten wielki i paskudny betonowy twór, zamiast dalej wieść spokojne i beztroskie życie w Naszym pięknym i zielonym Olsztynie... szczególnie, że we dwóch chyba najbardziej przykładaliście się do przychodzenia na mecze (nigdy nie zapomnę tej śnieżycy kiedy tylko ja i BOOM odważyliśmy się ruszyć dupska na Lech - Juve
). Mam nadzieję, że jednak czasem będziecie odwiedzali Nasze miasto i że wpadniecie jeszcze na niejedno spotkanie
Zawsze miło będę Was wspominał. Dziękuję za wszystko i powodzenia w dalszej drodze!
Pozostaje mi, razem z Cygano i Tomkiem, wyprowadzić jakoś Vince'a na ludzi i zmusić do systematyczności
Na prawdę wiążę spore nadzieję z nowym sezonem - baziowaty, Jaro Jaro i inni, którzy tylko czytają - nie bójcie się przychodzić na mecze, my na prawdę nie gryziemy :C

Pozostaje mi, razem z Cygano i Tomkiem, wyprowadzić jakoś Vince'a na ludzi i zmusić do systematyczności
Na prawdę wiążę spore nadzieję z nowym sezonem - baziowaty, Jaro Jaro i inni, którzy tylko czytają - nie bójcie się przychodzić na mecze, my na prawdę nie gryziemy :C
- bociu
- Juventino
Ja też nigdy nie zapomnę tej śnieżycy cwaniaki - w Poznaniu ;].fruwajacy pisze:(nigdy nie zapomnę tej śnieżycy kiedy tylko ja i BOOM odważyliśmy się ruszyć dupska na Lech - Juve). Mam nadzieję, że jednak czasem będziecie odwiedzali Nasze miasto i że wpadniecie jeszcze na niejedno spotkanie
![]()
Myślę, że to kwestia czasu, bo w końcu trochę znajomych tam osierocamy

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- BOOM
- Juventino
Do Olsztyna na bank kiedyś tam zawitam, jeśli się to pokryje z meczem to oczywiście że wpadnę.
Co do tej śnieżycy... no jak do akademca wracałem to pierwszy raz autentycznie bałem się, że zamarznę... No ale chociaż fajny, gęsty dymek za klubem był
P.S no to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że Ty Bociu do Wawy... na bank się na Legie wybierzemy w takim wypadku... telefoniki są także jesteśmy in touch
Co do tej śnieżycy... no jak do akademca wracałem to pierwszy raz autentycznie bałem się, że zamarznę... No ale chociaż fajny, gęsty dymek za klubem był

P.S no to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że Ty Bociu do Wawy... na bank się na Legie wybierzemy w takim wypadku... telefoniki są także jesteśmy in touch