OLSZTYN || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
cygano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 08:17

Jak będę w Olsztynie to chętnie

Toma$z_V1nce

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2011, 03:55

co powiecie na grilla w ten czwartek lub piątek na plazy kortowskiej? inni znajomi też mogą być milo widziani;-)

centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 15:09

elo elo

mam njusa, w bronxie (po prawej od siuoxa) na starowce obczailem dresiki juventusu w jakiejs ogarnietej cenie ktorej nie pamietam ale taniej niz na necie. Nie powiem wam jaki sezon bo sam nie ogarniam. Także jakby ktoś był zainteresowany to wiecie gdzie uderzac.

pozdro

Obrazek
Jarek Jaro

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 września 2011, 19:36

Siema, jest jakis skladzik Olsztynskich kibicow Juve, bo ja rowniez z Oln i chetnie dolacze jezeli takowy jest : ) jakby co 6833603. Pozdrawiam

baziowaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2011, 12:24

uderzam na studia do Olsztyna wiec od października jestem chętny na jakieś meczywo

fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2011, 22:07

Za informację o dresach serdecznie dziękuję, ale nie skuszę się ;)

Bardzo miło widzieć na forum nowe nicki, a jeszcze milej będzie spotkać Was na żywo! Następny mecz gramy z Milanem (niedziela, 2 października, 20:45) - cudowna okazja do wypicia razem kilku piw :C Nie ma nas zbyt wielu, ale mamy nadzieję, że z Waszą pomocą uda nam się rozszerzyć "działalność" ;)
Dobrze byłoby również rozeznać się w ogólnym składzie - BOOM i BOCIU, co teraz porabiacie?

Fajnie byłoby znać wstępną listę obecności :P

Informacja dla świerzaków - spotykamy sie zwykle w powszechnie znanej Olsztyńskiej mordowni, Ence.

Obrazek
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2011, 22:58

Tradycyjnie liczę (jak co roku) że Olsztyński skład się powiększy... niestety ja oficjalnie skończyłem przygodę z UWM-em - dlatego już nie pojawię się na wspólnych wypadach... no chyba że dostanę w Olku jakąś robotę, ale to jest mało prawdopodobne. Aktualnie BOOM został przetransferowany do Warszawskiego oddziału 8)

Pozdro i dzięki za te 5 lat oglądania Juve! Parę spotkań pozostanie w pamięci :twisted:

Obrazek
speisi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2011, 08:24

Boom, tak piszę, bo nie mogę uwierzyć, że skończyłeś studia. Skończyłeś w sensie że masz jakiś tytuł, czy tak jak od zawsze podejrzewałem wyrzucili Cię? :D

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2011, 12:04

Zadziwiające jak sprawy potrafią się potoczyć czasami :lol:
Mgr inż. bez kiblowania... co zrobić, no ale nie zostawałem na doktoracie - żeby nie kpić już zbytnio z polskiego systemu nauczania :prochno:

Obrazek
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2011, 12:06

Ja do października będę w Warszawie, więc mam nadzieje, że znajdzie się ktoś, kto nas tam zastąpi. No i fajnie, że Stachu też w stolicy, może wreszcie uda się ruszyć dupę na Legię ; ).
Pozdro, powodzenia i do następnego!

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
cygano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2011, 12:23

To dużo nas będzie :D Tomek ma jeszcze przyjść.

fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2011, 12:52

Cholernie szkoda, że wybraliście ten wielki i paskudny betonowy twór, zamiast dalej wieść spokojne i beztroskie życie w Naszym pięknym i zielonym Olsztynie... szczególnie, że we dwóch chyba najbardziej przykładaliście się do przychodzenia na mecze (nigdy nie zapomnę tej śnieżycy kiedy tylko ja i BOOM odważyliśmy się ruszyć dupska na Lech - Juve :) ). Mam nadzieję, że jednak czasem będziecie odwiedzali Nasze miasto i że wpadniecie jeszcze na niejedno spotkanie ;) Zawsze miło będę Was wspominał. Dziękuję za wszystko i powodzenia w dalszej drodze!
Pozostaje mi, razem z Cygano i Tomkiem, wyprowadzić jakoś Vince'a na ludzi i zmusić do systematyczności :smile:
Na prawdę wiążę spore nadzieję z nowym sezonem - baziowaty, Jaro Jaro i inni, którzy tylko czytają - nie bójcie się przychodzić na mecze, my na prawdę nie gryziemy :C

Obrazek
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2011, 12:59

fruwajacy pisze:(nigdy nie zapomnę tej śnieżycy kiedy tylko ja i BOOM odważyliśmy się ruszyć dupska na Lech - Juve :) ). Mam nadzieję, że jednak czasem będziecie odwiedzali Nasze miasto i że wpadniecie jeszcze na niejedno spotkanie ;)
Ja też nigdy nie zapomnę tej śnieżycy cwaniaki - w Poznaniu ;].
Myślę, że to kwestia czasu, bo w końcu trochę znajomych tam osierocamy ;).

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
baziowaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2011, 16:25

no ja będę można powiedzieć na 90 % :)

ile piwko kosztuje ? :D

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2011, 08:48

Do Olsztyna na bank kiedyś tam zawitam, jeśli się to pokryje z meczem to oczywiście że wpadnę.
Co do tej śnieżycy... no jak do akademca wracałem to pierwszy raz autentycznie bałem się, że zamarznę... No ale chociaż fajny, gęsty dymek za klubem był :whistle:
P.S no to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że Ty Bociu do Wawy... na bank się na Legie wybierzemy w takim wypadku... telefoniki są także jesteśmy in touch :prochno:

Obrazek
ODPOWIEDZ