LaLiga
- pumex
- Juventino
Nie przesadzajJunakson pisze:Ronaldo bez formy = Real bez wygranej

Real oprócz Krystyny ma cały wachlarz piłkarzy robiących różnicę i na pewno jego gra nie jest uzależniona od Ronaldo

- Pan Mietek
- Juventino
pumex pisze:Nie przesadzajJunakson pisze:Ronaldo bez formy = Real bez wygranejTo my możemy powiedzieć: Pirlo bez formy = Juve bez wygranej czy coś w ten deseń, ale i tak do końca nie będzie to prawdą

No cóż, madridista chyba wie lepiej. Poza tym, ci różnicujący gracze nie dali rady strzelić bramki w 2 kolejnych spotkaniach ligowych z wcale nie tak wymagającymi rywalami więc coś w tym jest.pumex pisze:Real oprócz Krystyny ma cały wachlarz piłkarzy robiących różnicę i na pewno jego gra nie jest uzależniona od Ronaldo
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wyluzuj. To były dopiero 4 kolejki, Real ma 1 punkt straty do najgroźniejszego rywala w wyścigu po mistrzostwo, a 5 punktów straty do liderującego beniaminka. Trudno o zespół, który nie przechodzi przez kryzys w ciągu sezonu, jedni wcześniej, inni później. Fakt faktem, gra Realu jest porażająco słaba ostatnio, ale ale chyba za wcześnie na mówienie o przegraniu ligi.Junakson pisze:To chyba nie będzie drugi najlepszy sezon Mourinho. Gra Realu to totalna padaka. Dziwne uczucie przegrać ligę jeszcze we wrześniu. WTF?
- strong return
- Juventino
Dokładnie. Zresztą dlaczego nikt nie bierze pod uwagę, że Mourinho i Guardiola(ok FCB osiąga nierówne wyniki)-wiedząc, że i tak wygrają ligę- nie"naczasówują" formy zawodników specjalnie na póżniej?
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Ronaldo po prostu bardziej celuje w swoje sukcesy (bycie Pichichi czy Złota Piłka) niż troszczy się o dobro drużyny. Messi chociaż piłkarsko są mniej-więcej równi, przedkłada dobro drużyny ponad własne, dlatego też między innymi taki Fabregas ma tylko jednego gola mniej od Mesjasza. Z Ronaldo tak grającym jak obecnie Real nie wygra ligi, wspomnicie moje słowaMietson pisze:pumex pisze:Nie przesadzajJunakson pisze:Ronaldo bez formy = Real bez wygranejTo my możemy powiedzieć: Pirlo bez formy = Juve bez wygranej czy coś w ten deseń, ale i tak do końca nie będzie to prawdą
Graliśmy w tym sezonie bez Pirlo? Wiadomo, że to nasz rozgrywający ale z takimi deklaracjami proszę się wstrzymać.
No cóż, madridista chyba wie lepiej. Poza tym, ci różnicujący gracze nie dali rady strzelić bramki w 2 kolejnych spotkaniach ligowych z wcale nie tak wymagającymi rywalami więc coś w tym jest.pumex pisze:Real oprócz Krystyny ma cały wachlarz piłkarzy robiących różnicę i na pewno jego gra nie jest uzależniona od Ronaldo

BESTER MANN, BESTEEER !

- pumex
- Juventino
Dlatego napisałem, że do końca nie może to być prawdą.Mietson pisze:Graliśmy w tym sezonie bez Pirlo? Wiadomo, że to nasz rozgrywający ale z takimi deklaracjami proszę się wstrzymać.
Nie wiem, co jest nie tak, ale chyba zgodzisz się ze mną, że Ozil, Di Maria, Benzema, Kaka, Xabi Alonso to zdecydowanie piłkarze najwyższych lotów?Mietson pisze:No cóż, madridista chyba wie lepiej. Poza tym, ci różnicujący gracze nie dali rady strzelić bramki w 2 kolejnych spotkaniach ligowych z wcale nie tak wymagającymi rywalami więc coś w tym jest.

- Pan Mietek
- Juventino
No nie da się ukryćpumex pisze:Nie wiem, co jest nie tak, ale chyba zgodzisz się ze mną, że Ozil, Di Maria, Benzema, Kaka, Xabi Alonso to zdecydowanie piłkarze najwyższych lotów?Mietson pisze:No cóż, madridista chyba wie lepiej. Poza tym, ci różnicujący gracze nie dali rady strzelić bramki w 2 kolejnych spotkaniach ligowych z wcale nie tak wymagającymi rywalami więc coś w tym jest.

- DiaVolO
- Juventino
Przecież w tej lidze jest cyrk nie do pomyślenia,Serie A względem nich to świeci przykładem !!! Takie coś powinno się tępić,karać...i to surowo,ale znając życie i tak ucichnie,nikomu nie będzie się chciało ruszyć dupska a problem nie dosyć że zostanie to jeszcze będzie się rozrastać

BTW.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=35959 :shock:
- Pan Mietek
- Juventino
Czy ja dobrze widzę, że Aduriz dostał czerwoną za to? :roll: Naprawdę do tej pory myślałem, że tylko piłkarze Barcelony i Realu lubują się w takich zagraniach ale wygląda na to, że reszta ligi też nie ma wstydu :lol:DiaVolO pisze:
Przecież w tej lidze jest cyrk nie do pomyślenia,Serie A względem nich to świeci przykładem !!! Takie coś powinno się tępić,karać...i to surowo,ale znając życie i tak ucichnie,nikomu nie będzie się chciało ruszyć dupska a problem nie dosyć że zostanie to jeszcze będzie się rozrastaćPrzecież na miejscu Aduriza to jeszcze bym mu sprzedał kopa a temu z "3" na plecach to parę sierpowych też by się przydało,jezu co za ludzie...
- mateo369
- Juventino
TakMietson pisze:Czy ja dobrze widzę, że Aduriz dostał czerwoną za to? :roll:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Wojtek
- Juventino
WTF? Czyli sędzia wiedział że ten koleś symulował ale wywalił też tego drugiego za rzekomo faul?!? :rotfl:mateo369 pisze:TakMietson pisze:Czy ja dobrze widzę, że Aduriz dostał czerwoną za to? :roll:a żeby było śmieszniej, to Spahić za symulowanie też dostał żółtą, nie wiedziałem że tak można
- Dzium
- Juventino
Aduriz dostał kartkę zapewne nie tyle co za faul, ale za niesportowe zachowanie.Wojtek pisze:WTF? Czyli sędzia wiedział że ten koleś symulował ale wywalił też tego drugiego za rzekomo faul?!? :rotfl:mateo369 pisze:TakMietson pisze:Czy ja dobrze widzę, że Aduriz dostał czerwoną za to? :roll:a żeby było śmieszniej, to Spahić za symulowanie też dostał żółtą, nie wiedziałem że tak można
- Piotrekmmz
- Juventino
O ile szopke Spahica, można uznać wręcz za komedie, to tyle do żółtej kartki nie ma co się przyczepiać, bo jest jak najbardziej słuszna. Ale liga hiszpańska, to i tak jest jeden wielki cyrk :C