LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2011, 23:39

To dopiero początek sezonu, jeszcze wszystko może się zdarzyć i nie ma się co łamać od razu. Mou nie jest aż tak daremny - skoro z Interem mógł wygrać LM...

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2011, 13:18

Junakson pisze:Ronaldo bez formy = Real bez wygranej
Nie przesadzaj :stop: To my możemy powiedzieć: Pirlo bez formy = Juve bez wygranej czy coś w ten deseń, ale i tak do końca nie będzie to prawdą.
Real oprócz Krystyny ma cały wachlarz piłkarzy robiących różnicę i na pewno jego gra nie jest uzależniona od Ronaldo

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2011, 13:48

pumex pisze:
Nie przesadzaj :stop: To my możemy powiedzieć: Pirlo bez formy = Juve bez wygranej czy coś w ten deseń, ale i tak do końca nie będzie to prawdą
:stop: Graliśmy w tym sezonie bez Pirlo? Wiadomo, że to nasz rozgrywający ale z takimi deklaracjami proszę się wstrzymać.
pumex pisze:Real oprócz Krystyny ma cały wachlarz piłkarzy robiących różnicę i na pewno jego gra nie jest uzależniona od Ronaldo
No cóż, madridista chyba wie lepiej. Poza tym, ci różnicujący gracze nie dali rady strzelić bramki w 2 kolejnych spotkaniach ligowych z wcale nie tak wymagającymi rywalami więc coś w tym jest.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 23 września 2011, 13:52

Junakson pisze:To chyba nie będzie drugi najlepszy sezon Mourinho. Gra Realu to totalna padaka. Dziwne uczucie przegrać ligę jeszcze we wrześniu. WTF?
Wyluzuj. To były dopiero 4 kolejki, Real ma 1 punkt straty do najgroźniejszego rywala w wyścigu po mistrzostwo, a 5 punktów straty do liderującego beniaminka. Trudno o zespół, który nie przechodzi przez kryzys w ciągu sezonu, jedni wcześniej, inni później. Fakt faktem, gra Realu jest porażająco słaba ostatnio, ale ale chyba za wcześnie na mówienie o przegraniu ligi.

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2011, 13:59

Dokładnie. Zresztą dlaczego nikt nie bierze pod uwagę, że Mourinho i Guardiola(ok FCB osiąga nierówne wyniki)-wiedząc, że i tak wygrają ligę- nie"naczasówują" formy zawodników specjalnie na póżniej?

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2011, 15:12

Mietson pisze:
pumex pisze:
Nie przesadzaj :stop: To my możemy powiedzieć: Pirlo bez formy = Juve bez wygranej czy coś w ten deseń, ale i tak do końca nie będzie to prawdą
:stop: Graliśmy w tym sezonie bez Pirlo? Wiadomo, że to nasz rozgrywający ale z takimi deklaracjami proszę się wstrzymać.
pumex pisze:Real oprócz Krystyny ma cały wachlarz piłkarzy robiących różnicę i na pewno jego gra nie jest uzależniona od Ronaldo
No cóż, madridista chyba wie lepiej. Poza tym, ci różnicujący gracze nie dali rady strzelić bramki w 2 kolejnych spotkaniach ligowych z wcale nie tak wymagającymi rywalami więc coś w tym jest.
Ronaldo po prostu bardziej celuje w swoje sukcesy (bycie Pichichi czy Złota Piłka) niż troszczy się o dobro drużyny. Messi chociaż piłkarsko są mniej-więcej równi, przedkłada dobro drużyny ponad własne, dlatego też między innymi taki Fabregas ma tylko jednego gola mniej od Mesjasza. Z Ronaldo tak grającym jak obecnie Real nie wygra ligi, wspomnicie moje słowa :)

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2011, 16:57

Mietson pisze:Graliśmy w tym sezonie bez Pirlo? Wiadomo, że to nasz rozgrywający ale z takimi deklaracjami proszę się wstrzymać.
Dlatego napisałem, że do końca nie może to być prawdą.
Mietson pisze:No cóż, madridista chyba wie lepiej. Poza tym, ci różnicujący gracze nie dali rady strzelić bramki w 2 kolejnych spotkaniach ligowych z wcale nie tak wymagającymi rywalami więc coś w tym jest.
Nie wiem, co jest nie tak, ale chyba zgodzisz się ze mną, że Ozil, Di Maria, Benzema, Kaka, Xabi Alonso to zdecydowanie piłkarze najwyższych lotów?

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2011, 16:59

pumex pisze:
Mietson pisze:No cóż, madridista chyba wie lepiej. Poza tym, ci różnicujący gracze nie dali rady strzelić bramki w 2 kolejnych spotkaniach ligowych z wcale nie tak wymagającymi rywalami więc coś w tym jest.
Nie wiem, co jest nie tak, ale chyba zgodzisz się ze mną, że Ozil, Di Maria, Benzema, Kaka, Xabi Alonso to zdecydowanie piłkarze najwyższych lotów?
No nie da się ukryć :) Problem musi leżeć w takim razie gdzie indziej bo to jest niebywałe, żeby nie strzelili nic przez 180 minut :whistle:

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2011, 18:00

Przecież w tej lidze jest cyrk nie do pomyślenia,Serie A względem nich to świeci przykładem !!! Takie coś powinno się tępić,karać...i to surowo,ale znając życie i tak ucichnie,nikomu nie będzie się chciało ruszyć dupska a problem nie dosyć że zostanie to jeszcze będzie się rozrastać :angry: Przecież na miejscu Aduriza to jeszcze bym mu sprzedał kopa a temu z "3" na plecach to parę sierpowych też by się przydało,jezu co za ludzie...

BTW.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=35959 :shock:

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2011, 18:11

DiaVolO pisze:
Przecież w tej lidze jest cyrk nie do pomyślenia,Serie A względem nich to świeci przykładem !!! Takie coś powinno się tępić,karać...i to surowo,ale znając życie i tak ucichnie,nikomu nie będzie się chciało ruszyć dupska a problem nie dosyć że zostanie to jeszcze będzie się rozrastać :angry: Przecież na miejscu Aduriza to jeszcze bym mu sprzedał kopa a temu z "3" na plecach to parę sierpowych też by się przydało,jezu co za ludzie...
Czy ja dobrze widzę, że Aduriz dostał czerwoną za to? :roll: Naprawdę do tej pory myślałem, że tylko piłkarze Barcelony i Realu lubują się w takich zagraniach ale wygląda na to, że reszta ligi też nie ma wstydu :lol:

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2011, 18:18

Mietson pisze:Czy ja dobrze widzę, że Aduriz dostał czerwoną za to? :roll:
Tak :/ a żeby było śmieszniej, to Spahić za symulowanie też dostał żółtą, nie wiedziałem że tak można

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2011, 19:52

mateo369 pisze:
Tak :/ a żeby było śmieszniej, to Spahić za symulowanie też dostał żółtą, nie wiedziałem że tak można
WTF? Czyli sędzia wiedział że ten koleś symulował ale wywalił też tego drugiego za rzekomo faul?!? :rotfl:

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2011, 20:02

Na to wygląda :rotfl: A Aduriz dostał podobno żółtko (a jedno już miał na koncie)

Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2011, 20:14

Wojtek pisze:
mateo369 pisze:
WTF? Czyli sędzia wiedział że ten koleś symulował ale wywalił też tego drugiego za rzekomo faul?!? :rotfl:
Aduriz dostał kartkę zapewne nie tyle co za faul, ale za niesportowe zachowanie.

Piotrekmmz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2011, 20:23

O ile szopke Spahica, można uznać wręcz za komedie, to tyle do żółtej kartki nie ma co się przyczepiać, bo jest jak najbardziej słuszna. Ale liga hiszpańska, to i tak jest jeden wielki cyrk :C

ODPOWIEDZ