Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
qwerty1337

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 21:43

Serpente pisze:1-0 w dupę,wyłączam to,nie ma sensu tego oglądać... [*]
Obejrzales do konca jakis mecz Interu przed Farsopoli? :prochno:

Puma1908

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 21:43

Przecież to jest wstyd.

Przed tym spotkaniem twierdziłem że to najlepszy czas, przeciwnik i moment aby nabrać wiatru w skrzydła. Jednak nie spodziewałem się że do przerwy będziemy dostawać z Navarą do tego nie prezentując zupełnie NIC. Ale czego tu sie spodziewać skoro z kimś takim jak beniaminkiem z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wie skąd, niepotrafimy oddać strzału na bramke. Lucio szarpie jak Eto w tam tym sezonie, Sneijder zmuszony rozgrywać w OBRONIE :angry: Wywalić ten siwy pusty łeb jeszcze w przerwie a na drugą połowe na ławce chce widzieć chociażby Figo. Przecież gorzej już byc nie może . . . no nie . . .?

Respect +
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 21:44

@D@$-teraz żeś wyjechał :roll: . W ogóle nie czaję dlaczego myślisz, że Ranieri nie przyjąłby oferty Interu, gdyby był pierwszą opcją. Ancelotti-miał z tym problem-nie? Leonardo miał z tym problem, że całe życie był Milanistą? Idzie się tam gdzie płacą, a Claudiusz był już w Romie, która do przyjaciół naszych z pewnością nie należy- to było widać bez znaczenia. Dowodem kolejnym zresztą może być Capello. A to, że zwolnią Gasperiniego po dzisiejszej hipotetycznej porażce,-jest dla mnie pewne. Jednocześnie siłą rzeczy nie da się grać już gorzej i mniej konsekwentnie, więc nawet z Delio Rossim zanotowaliby odczuwalną poprawę. No ,ale nawet osiem pkt przewagi(ewentualne)-piechotą nie chodzi. :ok:
Jeszcze jedna uwaga-przed drugą połową. Dziwi mnie pisanie inter.
Każdy kto napisze juventus-robi to specjalnie i nie robi tego z niedbalstwa- zasługuje na plaskacza-wirtualnego- przynajmniej. Mimo, że calciopoli uszło im na sucho dzięki prokuraturze, to uważam taką formę napinki za nonsens. Miejmy szacunek do samych siebie jako kibice Juentusu. Niech nasi wygrają z nimi na boisku po prostu i ustawią ich do szeregu kiedy trzeba i po sprawie.
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 22:11 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 21:44

Dawać 2 połowę meczu :happy:, oby Navara "trzymała gardę", a w razie czego posłała po raz drugi piłkę do bramki interu

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Tharp

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 21:49

inter slabiutko, bardzo slabiutko, beda mieli problem zeby wywiezc remis, jesli nic sie nie zmieni w drugiej polowie.

Gasperini uno di noi!

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 21:50

qwerty1337 pisze:
Serpente pisze:1-0 w dupę,wyłączam to,nie ma sensu tego oglądać... [*]
Obejrzales do konca jakis mecz Interu przed Farsopoli? :prochno:
Nie ma to jak wyłączyć mecz po utracie bramki swojej drużyny... Mogliby się co poniektórzy od kibiców Juve sporo uczyć, my nie takie kryzysy mamy za sobą.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 22:12

Postawa doprawdy gorsząca. Jak tak w ogóle można? Aaaa... (parafrazując wypowiedź Lucio) to normalne, bo to kibic Interu (tfu, tfu).

Witam nowego interistę :D

Może się mylę, ale Novara, nie ma nic wspólnego z Navar(r)ą, czyli regionem Hiszpanii. :wink:
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 22:17 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
ReggaeMan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 22:15

Mhm, jeśli taka Novara stwarza takie okazje, to jestem ciekaw co będzie z lepszymi drużynami.. System z trzema obrońcami się kompletnie nie sprawdza. Dla nas oczywiście świetnie :D

Być piłkarzem Juventusu to należeć do jednej z nielicznych prawdziwych legend sportu.

Michel Platini
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 22:19

E tam, nie ma sie z czego smiac. My wcale podczas ostatnich dwoch lat nie bylismy lepsi ;)

Ale musze przyznac ze wcale mnie taka sytuacja nie martwi :prochno: Ale by bylo fajnie miec jutro u siebie Inter a nie Bologne :D Mimo wszystko mysle ze Inter jeszcze sie podniesie w tym sezonie i wcale nie bedzie taki niegrozny.

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 22:26

strong return pisze:@D@$-teraz żeś wyjechał :roll: . W ogóle nie czaję dlaczego myślisz, że Ranieri nie przyjąłby oferty Interu, gdyby był pierwszą opcją. Ancelotti-miał z tym problem-nie? Leonardo miał z tym problem, że całe życie był Milanistą? Idzie się tam gdzie płacą, a Claudiusz był już w Romie, która do przyjaciół naszych z pewnością nie należy- to było widać bez znaczenia. Dowodem kolejnym zresztą może być Capello. A to, że zwolnią Gasperiniego po dzisiejszej hipotetycznej porażce,-jest dla mnie pewne.
Dobra, ale skąd pomysł że Ranieri jest kandydatem? Z resztą nawet jeśli jest taka opcja, to nie ma teraz powodu by pisać to jako fakt. Co do dymisji, no nie wiem czy Moratti jest taki szybki z wywalaniem, ale to nie mój problem.

roccoco23r

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 22:28

Uuuhhhuuuu co się dzieje z Interkiem? Chyba sędziowie ich opuścili...

k_mat

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 22:29

skończyła się kasa na telefonie. 2-0

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 22:29

normlanie:

:lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 22:30 przez risto, łącznie zmieniany 1 raz.

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 22:30

-inter !
-co?
-novara :prochno:

topboxing.pl zapraszam :)
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 22:30

@D@$ Mój też nie tylko, że trzymanie gorszego motywatora i dużo gorszego taktyka od schyłkowego Del Neriego byłoby dziwne. Zwłaszcza jak mają kłopoty finansowe i mogą odpaść z LM. Ranieri jest wolny i w miarę tani, na jeden sezon nie najgorszy. Poza tym napisałem-mówię za siebie "np.Ranieri", a nie, że będzie trenerem Interu na pewno.
Nawet jak mamy kryzys(y) to i tak piłkarsko jesteśmy lepsi. :D
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 22:35 przez strong return, łącznie zmieniany 3 razy.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
ODPOWIEDZ