Wszystko o Interze
- qwerty1337
- Juventino
Obejrzales do konca jakis mecz Interu przed Farsopoli?Serpente pisze:1-0 w dupę,wyłączam to,nie ma sensu tego oglądać... [*]

- Puma1908
- Interista
Przecież to jest wstyd.
Przed tym spotkaniem twierdziłem że to najlepszy czas, przeciwnik i moment aby nabrać wiatru w skrzydła. Jednak nie spodziewałem się że do przerwy będziemy dostawać z Navarą do tego nie prezentując zupełnie NIC. Ale czego tu sie spodziewać skoro z kimś takim jak beniaminkiem z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wie skąd, niepotrafimy oddać strzału na bramke. Lucio szarpie jak Eto w tam tym sezonie, Sneijder zmuszony rozgrywać w OBRONIE
Wywalić ten siwy pusty łeb jeszcze w przerwie a na drugą połowe na ławce chce widzieć chociażby Figo. Przecież gorzej już byc nie może . . . no nie . . .?
Przed tym spotkaniem twierdziłem że to najlepszy czas, przeciwnik i moment aby nabrać wiatru w skrzydła. Jednak nie spodziewałem się że do przerwy będziemy dostawać z Navarą do tego nie prezentując zupełnie NIC. Ale czego tu sie spodziewać skoro z kimś takim jak beniaminkiem z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wie skąd, niepotrafimy oddać strzału na bramke. Lucio szarpie jak Eto w tam tym sezonie, Sneijder zmuszony rozgrywać w OBRONIE

Respect +
- strong return
- Juventino
@D@$-teraz żeś wyjechał :roll: . W ogóle nie czaję dlaczego myślisz, że Ranieri nie przyjąłby oferty Interu, gdyby był pierwszą opcją. Ancelotti-miał z tym problem-nie? Leonardo miał z tym problem, że całe życie był Milanistą? Idzie się tam gdzie płacą, a Claudiusz był już w Romie, która do przyjaciół naszych z pewnością nie należy- to było widać bez znaczenia. Dowodem kolejnym zresztą może być Capello. A to, że zwolnią Gasperiniego po dzisiejszej hipotetycznej porażce,-jest dla mnie pewne. Jednocześnie siłą rzeczy nie da się grać już gorzej i mniej konsekwentnie, więc nawet z Delio Rossim zanotowaliby odczuwalną poprawę. No ,ale nawet osiem pkt przewagi(ewentualne)-piechotą nie chodzi. 
Jeszcze jedna uwaga-przed drugą połową. Dziwi mnie pisanie inter.
Każdy kto napisze juventus-robi to specjalnie i nie robi tego z niedbalstwa- zasługuje na plaskacza-wirtualnego- przynajmniej. Mimo, że calciopoli uszło im na sucho dzięki prokuraturze, to uważam taką formę napinki za nonsens. Miejmy szacunek do samych siebie jako kibice Juentusu. Niech nasi wygrają z nimi na boisku po prostu i ustawią ich do szeregu kiedy trzeba i po sprawie.

Jeszcze jedna uwaga-przed drugą połową. Dziwi mnie pisanie inter.
Każdy kto napisze juventus-robi to specjalnie i nie robi tego z niedbalstwa- zasługuje na plaskacza-wirtualnego- przynajmniej. Mimo, że calciopoli uszło im na sucho dzięki prokuraturze, to uważam taką formę napinki za nonsens. Miejmy szacunek do samych siebie jako kibice Juentusu. Niech nasi wygrają z nimi na boisku po prostu i ustawią ich do szeregu kiedy trzeba i po sprawie.
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 22:11 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
- annihilator1988
- Juventino
Dawać 2 połowę meczu
, oby Navara "trzymała gardę", a w razie czego posłała po raz drugi piłkę do bramki interu

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Tharp
inter slabiutko, bardzo slabiutko, beda mieli problem zeby wywiezc remis, jesli nic sie nie zmieni w drugiej polowie.
Gasperini uno di noi!
Gasperini uno di noi!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie ma to jak wyłączyć mecz po utracie bramki swojej drużyny... Mogliby się co poniektórzy od kibiców Juve sporo uczyć, my nie takie kryzysy mamy za sobą.qwerty1337 pisze:Obejrzales do konca jakis mecz Interu przed Farsopoli?Serpente pisze:1-0 w dupę,wyłączam to,nie ma sensu tego oglądać... [*]
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Postawa doprawdy gorsząca. Jak tak w ogóle można? Aaaa... (parafrazując wypowiedź Lucio) to normalne, bo to kibic Interu (tfu, tfu).
Witam nowego interistę
Może się mylę, ale Novara, nie ma nic wspólnego z Navar(r)ą, czyli regionem Hiszpanii.
Witam nowego interistę

Może się mylę, ale Novara, nie ma nic wspólnego z Navar(r)ą, czyli regionem Hiszpanii.
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 22:17 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- ReggaeMan
- Juventino
Mhm, jeśli taka Novara stwarza takie okazje, to jestem ciekaw co będzie z lepszymi drużynami.. System z trzema obrońcami się kompletnie nie sprawdza. Dla nas oczywiście świetnie 

Być piłkarzem Juventusu to należeć do jednej z nielicznych prawdziwych legend sportu.
Michel Platini
Michel Platini
- Monte Cristo
- Juventino
E tam, nie ma sie z czego smiac. My wcale podczas ostatnich dwoch lat nie bylismy lepsi 
Ale musze przyznac ze wcale mnie taka sytuacja nie martwi
Ale by bylo fajnie miec jutro u siebie Inter a nie Bologne
Mimo wszystko mysle ze Inter jeszcze sie podniesie w tym sezonie i wcale nie bedzie taki niegrozny.

Ale musze przyznac ze wcale mnie taka sytuacja nie martwi

- @D@$
- Juventino
Dobra, ale skąd pomysł że Ranieri jest kandydatem? Z resztą nawet jeśli jest taka opcja, to nie ma teraz powodu by pisać to jako fakt. Co do dymisji, no nie wiem czy Moratti jest taki szybki z wywalaniem, ale to nie mój problem.strong return pisze:@D@$-teraz żeś wyjechał :roll: . W ogóle nie czaję dlaczego myślisz, że Ranieri nie przyjąłby oferty Interu, gdyby był pierwszą opcją. Ancelotti-miał z tym problem-nie? Leonardo miał z tym problem, że całe życie był Milanistą? Idzie się tam gdzie płacą, a Claudiusz był już w Romie, która do przyjaciół naszych z pewnością nie należy- to było widać bez znaczenia. Dowodem kolejnym zresztą może być Capello. A to, że zwolnią Gasperiniego po dzisiejszej hipotetycznej porażce,-jest dla mnie pewne.
- roccoco23r
- Juventino
Uuuhhhuuuu co się dzieje z Interkiem? Chyba sędziowie ich opuścili...
- dav3d
- Juventino
- strong return
- Juventino
@D@$ Mój też nie tylko, że trzymanie gorszego motywatora i dużo gorszego taktyka od schyłkowego Del Neriego byłoby dziwne. Zwłaszcza jak mają kłopoty finansowe i mogą odpaść z LM. Ranieri jest wolny i w miarę tani, na jeden sezon nie najgorszy. Poza tym napisałem-mówię za siebie "np.Ranieri", a nie, że będzie trenerem Interu na pewno.
Nawet jak mamy kryzys(y) to i tak piłkarsko jesteśmy lepsi.
Nawet jak mamy kryzys(y) to i tak piłkarsko jesteśmy lepsi.

Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 22:35 przez strong return, łącznie zmieniany 3 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!