Liverpool negocjuje z Rivaldo!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 17 listopada 2003, 18:59

Brazylijski piłkarz AC Milan potwierdził że prowadzi rozmowy z angielskim Liverpoolem.

-Bardzo chciałbym wrócić do Barcelony, ale wiem że to niemożliwe.
Katalończycy inwestują w młodych piłkarzy, a ja mam już 31 lat-Pwiedział Rivaldo.-Mogę potwierdzić, że prowadzę rozmowy z Liverpoolem.Do ich zakończenia nie moge jednak określić swojej przyszłości.

Piłkarz dał również wyraz swojemu rozczarowaniu jakiej doświadcza obecnie w Milanie.

-Na treningach daje z siebie wszystko, trener stale pomija mnie przy ustalaniu składu.Jest to frustrujące, tym bardziej, że nie wiem dlaczego tak sie dzieje i jakie sa tego powody.

-Niektórzy mówią że jestem już za strary.Myślę jednak , że kibice dobrze znaja moją prawdziwą wartość-dodał Rivaldo.

No najpierw Real a teraz Liverpool, no nieżle, ale pewnie nie przejdzie do żadnego klubu! :lol: :lol: :lol: :lol:

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 07:23

Bardzo dobrze będzie dla Liverpolu że zatrudni tego piłkarza oglądfąłem skróty z meczu Brazylia-Peru to Rivaldo grał dobrze i strzelił nawet bramke dla mnie to nadal świetny piłkarz 8)

Zawsze Wierni ! ! !
fanka-juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 14:09

fajnie by bylo jakby tam przeszedl Dudek mialby fajnego kolege :P

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 14:20

Rivaldo to świetny zawodnik, uwarzam że w Milanie nie ma szans z dwoma takimi napastnikami jak Inzaghi i Szewczenko (choć ich nie lubię to muszę to przyznać) i uwarzam że to by było dobre posunięcie tylko że wtedy będzie musiał walczyć z Owenem i Barosem o miejsce w jedenastce.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 15:15

No niech przechodzi..tylko się marnuje w Mediolanie... :wink:

rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 15:27

Niech przejdzie, może odzyska formę... :?

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 16:01

Hiszpania za słaba , Włochy za mocne, ciekawe co będzie z Anglią :?: :?: :?: :?: ( Jeżeli to nie plotka)

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 16:12

Bo ma na nazwisko Rivaldo i jest sławny a cienki Liverpool nie wie co robi :?

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 16:19

pilkarska emerytura na Wyspach to chyba najlepsze rozwiazanie dla Rivaldo, wystarczy zreszta spojrzec na ponad polowe druzyn Premiership - w skladzie prawie sami weterani europejskich boisk
mam nadzieje, ze Rivaldo w koncu sie odnajdzie i znow zacznie grac na wysokim poziomie

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 16:31

informacja z ostatniej chwili:

Liverpool zaprzecza informacjom, które obwieszcza w włoskiej prasie, Brazylijczyk Rivaldo.

Zawodnik AC Milan twierdził w jednym z ostatnich wywiadów, że jest w stałym kontakcie z działaczami angielskiego klubu i już w styczniu przeprowadzi się na wyspy.

Działacze Liverpoolu dodają, że nie są zainteresowani usługami brazylijskiej gwiazdy. Głownie ze względu na zbyt wysokie apanaże, których zażądał Rivaldo.

zrodlo: www.lechsport.pl

ROTFL :lol:

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 18:53

Nie wiem czemu Rivaldo nie dostaje szans, moze i powinien przejsc ale trudno mu bedzie teraz odbudowac dobra opinie o sobie...

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 19:04

Rivaldo to wielki piłkarz, jeden z najlepszych na świecie. Milan zniszczył mu karierę. Mam nadzieję że w Liverpoolu jeszcze się odrodzi.

Obrazek
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 19:14

swiergot pisze:Rivaldo to wielki piłkarz, jeden z najlepszych na świecie. Milan zniszczył mu karierę. Mam nadzieję że w Liverpoolu jeszcze się odrodzi.
Dokładnie to samo miałem napisac. Gdyby nie odchodził, nadal mógłby być filarem Barcy. A tak... no kto wie. Może Liverpool? choć jak dla mnie Brazylijczycy mają bardzo ciężko na wyspach.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 19:28

I tak nawet jeśli pzejdzie do Liverpoolu, to będzie grzał ławę, ale niech pierw przejdzie. Zobaczymy za ile go kupią. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2003, 10:54

Rivaldo to dobry zawodnik, nie wiem tylko na co go stac po tak długiej przerwie od gry w podstawowej jedenastce w klubie. Pozyjemy, zobaczymy

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
ODPOWIEDZ