Liverpool negocjuje z Rivaldo!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Brazylijski piłkarz AC Milan potwierdził że prowadzi rozmowy z angielskim Liverpoolem.
-Bardzo chciałbym wrócić do Barcelony, ale wiem że to niemożliwe.
Katalończycy inwestują w młodych piłkarzy, a ja mam już 31 lat-Pwiedział Rivaldo.-Mogę potwierdzić, że prowadzę rozmowy z Liverpoolem.Do ich zakończenia nie moge jednak określić swojej przyszłości.
Piłkarz dał również wyraz swojemu rozczarowaniu jakiej doświadcza obecnie w Milanie.
-Na treningach daje z siebie wszystko, trener stale pomija mnie przy ustalaniu składu.Jest to frustrujące, tym bardziej, że nie wiem dlaczego tak sie dzieje i jakie sa tego powody.
-Niektórzy mówią że jestem już za strary.Myślę jednak , że kibice dobrze znaja moją prawdziwą wartość-dodał Rivaldo.
No najpierw Real a teraz Liverpool, no nieżle, ale pewnie nie przejdzie do żadnego klubu! :lol: :lol: :lol: :lol:
-Bardzo chciałbym wrócić do Barcelony, ale wiem że to niemożliwe.
Katalończycy inwestują w młodych piłkarzy, a ja mam już 31 lat-Pwiedział Rivaldo.-Mogę potwierdzić, że prowadzę rozmowy z Liverpoolem.Do ich zakończenia nie moge jednak określić swojej przyszłości.
Piłkarz dał również wyraz swojemu rozczarowaniu jakiej doświadcza obecnie w Milanie.
-Na treningach daje z siebie wszystko, trener stale pomija mnie przy ustalaniu składu.Jest to frustrujące, tym bardziej, że nie wiem dlaczego tak sie dzieje i jakie sa tego powody.
-Niektórzy mówią że jestem już za strary.Myślę jednak , że kibice dobrze znaja moją prawdziwą wartość-dodał Rivaldo.
No najpierw Real a teraz Liverpool, no nieżle, ale pewnie nie przejdzie do żadnego klubu! :lol: :lol: :lol: :lol:
- fanka-juve
- Juventino
fajnie by bylo jakby tam przeszedl Dudek mialby fajnego kolege 

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Rivaldo to świetny zawodnik, uwarzam że w Milanie nie ma szans z dwoma takimi napastnikami jak Inzaghi i Szewczenko (choć ich nie lubię to muszę to przyznać) i uwarzam że to by było dobre posunięcie tylko że wtedy będzie musiał walczyć z Owenem i Barosem o miejsce w jedenastce.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- KwiAtek
- Juventino
pilkarska emerytura na Wyspach to chyba najlepsze rozwiazanie dla Rivaldo, wystarczy zreszta spojrzec na ponad polowe druzyn Premiership - w skladzie prawie sami weterani europejskich boisk
mam nadzieje, ze Rivaldo w koncu sie odnajdzie i znow zacznie grac na wysokim poziomie
mam nadzieje, ze Rivaldo w koncu sie odnajdzie i znow zacznie grac na wysokim poziomie
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- KwiAtek
- Juventino
informacja z ostatniej chwili:
Liverpool zaprzecza informacjom, które obwieszcza w włoskiej prasie, Brazylijczyk Rivaldo.
Zawodnik AC Milan twierdził w jednym z ostatnich wywiadów, że jest w stałym kontakcie z działaczami angielskiego klubu i już w styczniu przeprowadzi się na wyspy.
Działacze Liverpoolu dodają, że nie są zainteresowani usługami brazylijskiej gwiazdy. Głownie ze względu na zbyt wysokie apanaże, których zażądał Rivaldo.
zrodlo: www.lechsport.pl
ROTFL :lol:
Liverpool zaprzecza informacjom, które obwieszcza w włoskiej prasie, Brazylijczyk Rivaldo.
Zawodnik AC Milan twierdził w jednym z ostatnich wywiadów, że jest w stałym kontakcie z działaczami angielskiego klubu i już w styczniu przeprowadzi się na wyspy.
Działacze Liverpoolu dodają, że nie są zainteresowani usługami brazylijskiej gwiazdy. Głownie ze względu na zbyt wysokie apanaże, których zażądał Rivaldo.
zrodlo: www.lechsport.pl
ROTFL :lol:
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- MoreLL_FTL
- Juventino
Nie wiem czemu Rivaldo nie dostaje szans, moze i powinien przejsc ale trudno mu bedzie teraz odbudowac dobra opinie o sobie...
- DeeJay
- Juventino
Dokładnie to samo miałem napisac. Gdyby nie odchodził, nadal mógłby być filarem Barcy. A tak... no kto wie. Może Liverpool? choć jak dla mnie Brazylijczycy mają bardzo ciężko na wyspach.swiergot pisze:Rivaldo to wielki piłkarz, jeden z najlepszych na świecie. Milan zniszczył mu karierę. Mam nadzieję że w Liverpoolu jeszcze się odrodzi.