Serie A (2): JUVENTUS 4-1 Parma [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 10:06

szczypek pisze:Gazetta aktualnie: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Pirlo, Marchisio - Pepe, Del Piero, Vucinic, Giaccherini.
:| Ja rozumiem, że nieznajomość języka i te sprawy, ale... część tego składu jakaś taka... przeciętna jest. Szczególnie do tego "kolorowego" nie jestem przekonany
szczypek pisze:Ja: Storari - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Pirlo, Vidal - Krasic, Del Piero, Vucinic, Estigarribia/Elia.
:ok: to już wygląda zdecydowanie lepiej

Powtarzam: z takimi drużynami trzeba wygrywać od początku!

Obrazek
Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 10:08

Trzeba jutro ograć Parmę aby dobrze wejść w sezon.

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 10:23

pumex pisze:
szczypek pisze:Gazetta aktualnie: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Pirlo, Marchisio - Pepe, Del Piero, Vucinic, Giaccherini.
:| Ja rozumiem, że nieznajomość języka i te sprawy, ale... część tego składu jakaś taka... przeciętna jest. Szczególnie do tego "kolorowego" nie jestem przekonany
szczypek pisze:Ja: Storari - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Pirlo, Vidal - Krasic, Del Piero, Vucinic, Estigarribia/Elia.
:ok: to już wygląda zdecydowanie lepiej

Powtarzam: z takimi drużynami trzeba wygrywać od początku!
Tylko że ten "kolorowy" jest najbardziej ograny w Serie A, z drugiej strony jest dla nas kibiców największą niewiadomą, bo nie widzieliśmy go w żadnym meczu Juve a wspomniana wyżej dwójka (konkurująca z nim o miejsce na lewej flance), zaprezentowała się ostatnio bardzo obiecująco :)
Jutro wszystko będzie jasne. Myślę, że mimo wszystko w ataku zobaczymy parę Vucinic - Matri...
Arty83 pisze:Trzeba jutro ograć Parmę aby dobrze wejść w sezon.
A no wypadałoby. Tym bardziej na nowym stadionie. Świetnie byłoby żeby jego inauguracja w lidze włoskiej była zwycięska :)

Mój optymalny skład jest praktycznie taki sam z tym że w bramce będzie Buffon a w ataku do Vucinica dokoptowany zostanie Matri.

ObrazekObrazekObrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 10:36

Przeraża mnie fakt, że jutro może zagrać Cegła :roll: Nawet taki as jak Sławek Peszko był dla Włocha trudnym przeciwnikiem, a co dopiero Giovinco, który najprawdopodobniej upodoba sobie ataki stroną , na której będzie grał Paolo. Może dla tego pojawia się wizja Vidala jako skrzydłowego ? Chociaż to bez sensu. Równie dobrze to Chilijczyk może grać na lewej stronie obrony, a na skrzydle Holender, bądź Paragwajczyk.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 10:43

annihilator1988 pisze:Przeraża mnie fakt, że jutro może zagrać Cegła :roll:
Przyzwyczaj się - aż do kontuzji będziesz go oglądał mecz w mecz.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 10:51

Myślę, że na lewej jednak Elia a w środku Marchisio, choć wolałbym Vidal. Ciekawe czemu Giaccherini nie grał w czwartek, podejrzewam jakiś drobny uraz. Pytanie tylko czy Krasic zagra od początku, czy dopiero z ławki wejdzie a w pierwszym Pepe. Aha od De Ceglie wolę Grosso, no ale nie ma bata na to, z resztą w sytuacji kiedy nie grał żadnego meczu, to kiepski pomysł.
annihilator1988 pisze:Przeraża mnie fakt, że jutro może zagrać Cegła :roll: Nawet taki as jak Sławek Peszko był dla Włocha trudnym przeciwnikiem, a co dopiero Giovinco, który najprawdopodobniej upodoba sobie ataki stroną , na której będzie grał Paolo.
Na szczęście Seba to raczej drugą stronę woli, tak więc tyle dobrze, że jest Lichtsteiner a nie Motta.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 12:19

Conte jako człowiek ograniczony może tymi sympatiami jeszcze bardziej nas osłabić. No, ale mam nadzieje, że jak zobaczy Pepe w akcji to się ogarnie. Kompletnie niczym nie imponuje mi Pepe. Nie wiem. Być może Krasić nie nadaje się do 4-2-4 :lol: Antonio wydaje się być jeszcze bardziej uparty niż Del Neri czy Ranieri.

ED.

Atak Del Piero - Vucinić?! WTF?

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 12:23

szczypek pisze:Z przodu jak mówiłem w temacie o meczu z Notts dwójka Del Piero - Vucinic to aktualnie najlepszy wybór.
Nie, najlepszy wybór to Vucinic - Toni, albo Vucinic - Quagliarella. Przecież to on ma być tym piłkarzem, który robi coś z niczego :think:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 12:30

Ouh_yeah pisze:
szczypek pisze:Z przodu jak mówiłem w temacie o meczu z Notts dwójka Del Piero - Vucinic to aktualnie najlepszy wybór.
Nie, najlepszy wybór to Vucinic - Toni, albo Vucinic - Quagliarella. Przecież to on ma być tym piłkarzem, który robi coś z niczego :think:
Graliśmy duetem Del Piero - Vucinic i w meczu z Interem w Trofeo Tim i Pucharze Berlusconiego i ta dwójka wyglądała razem najlepiej. To jest mój argument.

MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 12:38

Nie jest wazne kto zagra, wazne jest zwyciestwo i dobra gra calego zespolu. Ze strzelimy gola/e to jestem pewien, natomiast z cala nadzieja czekam na zero z tylu. Moze De Cegliszon zlapie forme i bedzie z niego pozytek? Skrzydla Elia/Garibbia - Krasic wydaja sie najbardziej "odjechane", obroncy moga miec duzo problemow (oby nie nasi obroncy).
Nie wiem czemu ale mam przeczucie ze rozjedziemy Parme 3:0 i oby, oby, oby i oby tak bylo.

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 12:55

Raczej w pierwszym składzie w ataku wyjdzie Del Piero. Symboliczna decyzja by to wieloletni kapitan wprowadził swój klub na nowy stadion i zainaugurował pierwszy mecz.

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 15:57

Mam wielką nadzieję, że w jutrzejszym meczu zobaczymy Estigarribie - pokładam wielką nadzieję w młodym Paragwajczyku, lecz niestety w przewidywanych składach wg Corriere dello Sport nie ma go nawet na ławie (http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... sklady.php):/ .
Atak wydaje się być mocny i zrównoważony - nie ważne kto zagra mam nadzieję znajdzie klucz na obronę Parmy. Pewnie od pierwszych minut zagra DelPiero - ale wątpię żeby dotrwał na murawie do końca.
Inny wynik niż solidne zwycięstwo będzie jak porażka. Mam nadzieję, że jutro nie będę chciał znów zniszczyć monitora :prochno:

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 16:06

Mam nadzieję, że te informacje z gazetty się nie sprawdzą. Na skrzydłach jutro widzę tylko Krasic - Elia/Chelo.
Jeśli naprawdę chcemy się liczyc w tym sezonie to w 4 pierwszych kolejkach powinniśmy zgarnąć komplet punktów. Przed nami Parma, Siena, Bologna i Catania.

#AllegriOut
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 16:09

ja obstawiam 3:0 dla juve, moim zdaniem nie ma sie czego obawiac ze strony parmy, tylko juve przez wlasna glupote moze przegrac ten mecz, ale watpie by juve zagralo glupio
czasem mnie dziwi jak czytam komentarz typu ze dobrze by bylo zeby juve przegralo bo wtedy zejdzie na ziemie, chyba o to chodzi by juve nie zeszlo na ziemie

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2011, 16:26

Castiel pisze:Raczej w pierwszym składzie w ataku wyjdzie Del Piero. Symboliczna decyzja by to wieloletni kapitan wprowadził swój klub na nowy stadion i zainaugurował pierwszy mecz.
Oby nie symboliczna tylko wynikająca z formy. Inaczej Conte utwierdzi mnie w przekonaniu, że jest kretynem.

Zablokowany