Serie A (2): JUVENTUS 4-1 Parma [DPL na meczu!]
- pumex
- Juventino
szczypek pisze:Gazetta aktualnie: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Pirlo, Marchisio - Pepe, Del Piero, Vucinic, Giaccherini.

szczypek pisze:Ja: Storari - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Pirlo, Vidal - Krasic, Del Piero, Vucinic, Estigarribia/Elia.

Powtarzam: z takimi drużynami trzeba wygrywać od początku!

- @Maras@
- Juventino
Tylko że ten "kolorowy" jest najbardziej ograny w Serie A, z drugiej strony jest dla nas kibiców największą niewiadomą, bo nie widzieliśmy go w żadnym meczu Juve a wspomniana wyżej dwójka (konkurująca z nim o miejsce na lewej flance), zaprezentowała się ostatnio bardzo obiecującopumex pisze:szczypek pisze:Gazetta aktualnie: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Pirlo, Marchisio - Pepe, Del Piero, Vucinic, Giaccherini.Ja rozumiem, że nieznajomość języka i te sprawy, ale... część tego składu jakaś taka... przeciętna jest. Szczególnie do tego "kolorowego" nie jestem przekonany
szczypek pisze:Ja: Storari - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Pirlo, Vidal - Krasic, Del Piero, Vucinic, Estigarribia/Elia.to już wygląda zdecydowanie lepiej
Powtarzam: z takimi drużynami trzeba wygrywać od początku!

Jutro wszystko będzie jasne. Myślę, że mimo wszystko w ataku zobaczymy parę Vucinic - Matri...
A no wypadałoby. Tym bardziej na nowym stadionie. Świetnie byłoby żeby jego inauguracja w lidze włoskiej była zwycięskaArty83 pisze:Trzeba jutro ograć Parmę aby dobrze wejść w sezon.

szczypek pisze:Ja: Storari - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Pirlo, Vidal - Krasic, Del Piero, Vucinic, Estigarribia/Elia.
Mój optymalny skład jest praktycznie taki sam z tym że w bramce będzie Buffon a w ataku do Vucinica dokoptowany zostanie Matri.

- annihilator1988
- Juventino
Przeraża mnie fakt, że jutro może zagrać Cegła :roll: Nawet taki as jak Sławek Peszko był dla Włocha trudnym przeciwnikiem, a co dopiero Giovinco, który najprawdopodobniej upodoba sobie ataki stroną , na której będzie grał Paolo. Może dla tego pojawia się wizja Vidala jako skrzydłowego ? Chociaż to bez sensu. Równie dobrze to Chilijczyk może grać na lewej stronie obrony, a na skrzydle Holender, bądź Paragwajczyk.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Łukasz
- Juventino
Przyzwyczaj się - aż do kontuzji będziesz go oglądał mecz w mecz.annihilator1988 pisze:Przeraża mnie fakt, że jutro może zagrać Cegła :roll:
- @D@$
- Juventino
Myślę, że na lewej jednak Elia a w środku Marchisio, choć wolałbym Vidal. Ciekawe czemu Giaccherini nie grał w czwartek, podejrzewam jakiś drobny uraz. Pytanie tylko czy Krasic zagra od początku, czy dopiero z ławki wejdzie a w pierwszym Pepe. Aha od De Ceglie wolę Grosso, no ale nie ma bata na to, z resztą w sytuacji kiedy nie grał żadnego meczu, to kiepski pomysł.
Na szczęście Seba to raczej drugą stronę woli, tak więc tyle dobrze, że jest Lichtsteiner a nie Motta.annihilator1988 pisze:Przeraża mnie fakt, że jutro może zagrać Cegła :roll: Nawet taki as jak Sławek Peszko był dla Włocha trudnym przeciwnikiem, a co dopiero Giovinco, który najprawdopodobniej upodoba sobie ataki stroną , na której będzie grał Paolo.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Conte jako człowiek ograniczony może tymi sympatiami jeszcze bardziej nas osłabić. No, ale mam nadzieje, że jak zobaczy Pepe w akcji to się ogarnie. Kompletnie niczym nie imponuje mi Pepe. Nie wiem. Być może Krasić nie nadaje się do 4-2-4 :lol: Antonio wydaje się być jeszcze bardziej uparty niż Del Neri czy Ranieri.
ED.
Atak Del Piero - Vucinić?! WTF?
ED.
Atak Del Piero - Vucinić?! WTF?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie, najlepszy wybór to Vucinic - Toni, albo Vucinic - Quagliarella. Przecież to on ma być tym piłkarzem, który robi coś z niczegoszczypek pisze:Z przodu jak mówiłem w temacie o meczu z Notts dwójka Del Piero - Vucinic to aktualnie najlepszy wybór.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Graliśmy duetem Del Piero - Vucinic i w meczu z Interem w Trofeo Tim i Pucharze Berlusconiego i ta dwójka wyglądała razem najlepiej. To jest mój argument.Ouh_yeah pisze:Nie, najlepszy wybór to Vucinic - Toni, albo Vucinic - Quagliarella. Przecież to on ma być tym piłkarzem, który robi coś z niczegoszczypek pisze:Z przodu jak mówiłem w temacie o meczu z Notts dwójka Del Piero - Vucinic to aktualnie najlepszy wybór.
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Nie jest wazne kto zagra, wazne jest zwyciestwo i dobra gra calego zespolu. Ze strzelimy gola/e to jestem pewien, natomiast z cala nadzieja czekam na zero z tylu. Moze De Cegliszon zlapie forme i bedzie z niego pozytek? Skrzydla Elia/Garibbia - Krasic wydaja sie najbardziej "odjechane", obroncy moga miec duzo problemow (oby nie nasi obroncy).
Nie wiem czemu ale mam przeczucie ze rozjedziemy Parme 3:0 i oby, oby, oby i oby tak bylo.
Nie wiem czemu ale mam przeczucie ze rozjedziemy Parme 3:0 i oby, oby, oby i oby tak bylo.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- SirRose
- Juventino
Mam wielką nadzieję, że w jutrzejszym meczu zobaczymy Estigarribie - pokładam wielką nadzieję w młodym Paragwajczyku, lecz niestety w przewidywanych składach wg Corriere dello Sport nie ma go nawet na ławie (http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... sklady.php):/ .
Atak wydaje się być mocny i zrównoważony - nie ważne kto zagra mam nadzieję znajdzie klucz na obronę Parmy. Pewnie od pierwszych minut zagra DelPiero - ale wątpię żeby dotrwał na murawie do końca.
Inny wynik niż solidne zwycięstwo będzie jak porażka. Mam nadzieję, że jutro nie będę chciał znów zniszczyć monitora
Atak wydaje się być mocny i zrównoważony - nie ważne kto zagra mam nadzieję znajdzie klucz na obronę Parmy. Pewnie od pierwszych minut zagra DelPiero - ale wątpię żeby dotrwał na murawie do końca.
Inny wynik niż solidne zwycięstwo będzie jak porażka. Mam nadzieję, że jutro nie będę chciał znów zniszczyć monitora

- jarmel
- Redaktor
Mam nadzieję, że te informacje z gazetty się nie sprawdzą. Na skrzydłach jutro widzę tylko Krasic - Elia/Chelo.
Jeśli naprawdę chcemy się liczyc w tym sezonie to w 4 pierwszych kolejkach powinniśmy zgarnąć komplet punktów. Przed nami Parma, Siena, Bologna i Catania.
Jeśli naprawdę chcemy się liczyc w tym sezonie to w 4 pierwszych kolejkach powinniśmy zgarnąć komplet punktów. Przed nami Parma, Siena, Bologna i Catania.
#AllegriOut
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
ja obstawiam 3:0 dla juve, moim zdaniem nie ma sie czego obawiac ze strony parmy, tylko juve przez wlasna glupote moze przegrac ten mecz, ale watpie by juve zagralo glupio
czasem mnie dziwi jak czytam komentarz typu ze dobrze by bylo zeby juve przegralo bo wtedy zejdzie na ziemie, chyba o to chodzi by juve nie zeszlo na ziemie
czasem mnie dziwi jak czytam komentarz typu ze dobrze by bylo zeby juve przegralo bo wtedy zejdzie na ziemie, chyba o to chodzi by juve nie zeszlo na ziemie
- stahoo
- Juventino
Oby nie symboliczna tylko wynikająca z formy. Inaczej Conte utwierdzi mnie w przekonaniu, że jest kretynem.Castiel pisze:Raczej w pierwszym składzie w ataku wyjdzie Del Piero. Symboliczna decyzja by to wieloletni kapitan wprowadził swój klub na nowy stadion i zainaugurował pierwszy mecz.