Trofeo Berlusconi Milan 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:46

Conte w ogóle nie ma pojęcia o taktyce... W środku powinien grać Vidal z Pirlo. Jakiś nowy zawodnik na lewym skrzydle, ale pewnie już takiego nie kupimy. Tragedia...

Obrazek
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:47

Milan bez Ibry, Pato, Robinho i Silvy a my optymalnym składzie... Nie mam pytań.

Mamy środek pomocy?
Mamy skrzydła obrony?
Mamy skrzydła pomocy?

Jak zobacze Vidala na skrzydle w drugiej połowie to padnę na ryj...

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:48

Please. Mamy bodajże 5 nowych zawodników w podstawowym składzie, niepewnego Bonucciego i świeżo poskładanego De Ceglie. W Milanie jest z 5 zawodników grających ze sobą od ładnych paru lat. Rozumieją się bez słów. Nie ma się co spinać.

Gorecki.M

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:49

Kubba pisze:
Mamy środek pomocy?
Mamy skrzydła obrony?
Mamy skrzydła pomocy?

Jak zobacze Vidala na skrzydle w drugiej połowie to padnę na ryj...
Nie,nie,nie
W sumie fakt to jest mecz towarzyski, ale jak Vidal dalej będzie grał na skrzydle to jest to dziwne moim zdaniem.

liqu!d

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:49

Mecz przegrywamy przez naszego terenera moim zdaniem, nie piłkarzy. Widać, że nie jesteśmy przygotowani taktycznie do meczu, bo biegać to nasi biegają, tyle, że bezproduktywnie...jeżeli Conte myślał, że dwóch pomocników w środku zdominuje choinkę z Mediolanu, to jest chyba niespełna rozumu. Dobrze, że Alex wszedł, bo Matri jest bezproduktywny w ataku pozycyjnym.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:50

Buffon nie potrafi ustawić muru. Gratuluję.

Gramy beznadziejnie, jesteśmy o dwie klasy słabsi od niekompletnego Milanu i nic nie wskazuje na poprawę. Wszystko wskazuje na powtórkę z rozrywki - Conte to nasz nowy Ferrara. Obrona beznadziejnie, pomoc nieporadnie, a atak zupełnie nic. Czarno widzę nadchodzący sezon. Nie mamy lewego skrzydła, obrona dziurawa, a atak nieporadnie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
radioland

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Panowie, +35 stopni w cieniu księżyca. Sparing jak co roku. Poczekajmy z krytką jeszcze parę dni.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Arcadio Morello pisze:Conte w ogóle nie ma pojęcia o taktyce...
Weź syniu przestań marudzić. Conte nie ma pojęcia o taktyce, bla, bla, bla... za to Ty masz. Bez obrazy, ale denerwuje mnie takie ujadanie. To mecz towarzyski, poczekajmy na ligę.
Skupmy się na faktach, a są one takie, że Bonucci, De Ceglie, Lichtsteiner i Vucinic grają dziś bardzo słabo.
Lypsky pisze:Conte to nasz nowy Ferrara
Lypsky, mistrzu, nie za wcześnie z takimi osądami?
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011, 21:52 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:51

Marchisio powinien zejsc za Del Piero, Vucinic na skrzylo, Vidal na srodek, bo to za ciekawie nie wyglada, zwlaszcza jesli chodzic o srodek pomocy :?

KLIK ==>www
johny55552

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:52

tylko czasem krasica nie krytykujcie poraz kolejny bo nie ma kogo wyróżnić w meczu wszyscy jacyś marni dzis

nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 6 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:53

Castiel pisze:Please. Mamy bodajże 5 nowych zawodników w podstawowym składzie, niepewnego Bonucciego i świeżo poskładanego De Ceglie. W Milanie jest z 5 zawodników grających ze sobą od ładnych paru lat. Rozumieją się bez słów. Nie ma się co spinać.
Nawet jak się zgrają to Marotta za rok dokona kolejnej rewolucji i tyle będzie ze wzajemnego rozumienia się.
Świeżo poskładany De Ceglie nie różni się niczym od nieposkładanego De Ceglie.
A to, że mamy niepewnego Bonucciego świadczy tylko o poziomie drużyny.

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:53

Wszystko ładnie, pięknie - piłkarze Milanu sobie robi rozgrzewkę a ja się pytam gdzie są piłkarze Juventusu, bo chyba najwyższy czas zacząć mecz...

Myślę, że to najlepszy komentarz do pierwszej połowy - drużyna Juventusu nie istnieje a Milan gra co tylko chce.

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:54

pumex pisze:
Arcadio Morello pisze:Conte w ogóle nie ma pojęcia o taktyce...
Weź syniu przestań marudzić. Conte nie ma pojęcia o taktyce, bla, bla, bla... za to Ty masz. Bez obrazy, ale denerwuje mnie takie ujadanie. To mecz towarzyski, poczekajmy na ligę.
Skupmy się na faktach, a są one takie, że Bonucci, De Ceglie, Lichtsteiner i Vucinic grają dziś bardzo słabo.
Lypsky pisze:Conte to nasz nowy Ferrara
Lypsky, mistrzu, nie za wcześnie z takimi osądami?
Gdyby miał to by Vidal nie grał z boku pomocy tylko w środku. Dawno już by był lewy pomocnik i środkowy obrońca. Dlaczego nie broni Storari?

Obrazek
Gorecki.M

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 21:55

Teraz to ja liczę na w miarę po układane akcje a nie piły przez pół boiska :)

Druga połowa ładna na minus Krasic i Cegła (no i jescze Martinez) :prochno:

Del Piero przepiękne podanie do Krasica

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 22:47

kilka dni temu Lypsky pisze:Widzę, że mam do czynienia z trudnym przypadkiem. Udinese JUŻ WCZORAJ rozpoczęło sezon od gry w europejskich pucharach, na wczorajszy mecz musieli być przygotowani w 100%. My mamy jeszcze prawie 2 tygodnie i kilka spotkań sparingowych, co oznacza, że znajdujemy się z zupełnie innym momencie przygotowań. Pewnie i tak nie zrozumiecie.
[...]
Wiedziałem, że nie zrozumiesz :lol:

Poczekaj 10 dni, a sam przekonasz się
przed chwilą Lypsky pisze:Buffon nie potrafi ustawić muru. Gratuluję.

Gramy beznadziejnie, jesteśmy o dwie klasy słabsi od niekompletnego Milanu i nic nie wskazuje na poprawę. Wszystko wskazuje na powtórkę z rozrywki - Conte to nasz nowy Ferrara. Obrona beznadziejnie, pomoc nieporadnie, a atak zupełnie nic. Czarno widzę nadchodzący sezon. Nie mamy lewego skrzydła, obrona dziurawa, a atak nieporadnie.
Fajnie, naprawdę konsekwentny z Ciebie człowiek. To czego się mamy spodziewać z Udinese? Wielkiej gry, czy jednak batów, bo już się pogubiłem?
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011, 22:47 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany