Trofeo Berlusconi Milan 2-1 JUVENTUS
- Arcadio Morello
- Juventino
Conte w ogóle nie ma pojęcia o taktyce... W środku powinien grać Vidal z Pirlo. Jakiś nowy zawodnik na lewym skrzydle, ale pewnie już takiego nie kupimy. Tragedia...

- Kubba
- Juventino
Milan bez Ibry, Pato, Robinho i Silvy a my optymalnym składzie... Nie mam pytań.
Mamy środek pomocy?
Mamy skrzydła obrony?
Mamy skrzydła pomocy?
Jak zobacze Vidala na skrzydle w drugiej połowie to padnę na ryj...
Mamy środek pomocy?
Mamy skrzydła obrony?
Mamy skrzydła pomocy?
- Castiel
- Juventino
Please. Mamy bodajże 5 nowych zawodników w podstawowym składzie, niepewnego Bonucciego i świeżo poskładanego De Ceglie. W Milanie jest z 5 zawodników grających ze sobą od ładnych paru lat. Rozumieją się bez słów. Nie ma się co spinać.
- Gorecki.M
- Juventino
Nie,nie,nieKubba pisze:
Mamy środek pomocy?
Mamy skrzydła obrony?
Mamy skrzydła pomocy?
W sumie fakt to jest mecz towarzyski, ale jak Vidal dalej będzie grał na skrzydle to jest to dziwne moim zdaniem.
- liqu!d
- Juventino
Mecz przegrywamy przez naszego terenera moim zdaniem, nie piłkarzy. Widać, że nie jesteśmy przygotowani taktycznie do meczu, bo biegać to nasi biegają, tyle, że bezproduktywnie...jeżeli Conte myślał, że dwóch pomocników w środku zdominuje choinkę z Mediolanu, to jest chyba niespełna rozumu. Dobrze, że Alex wszedł, bo Matri jest bezproduktywny w ataku pozycyjnym.
- Lypsky
- Juventino
Buffon nie potrafi ustawić muru. Gratuluję.
Gramy beznadziejnie, jesteśmy o dwie klasy słabsi od niekompletnego Milanu i nic nie wskazuje na poprawę. Wszystko wskazuje na powtórkę z rozrywki - Conte to nasz nowy Ferrara. Obrona beznadziejnie, pomoc nieporadnie, a atak zupełnie nic. Czarno widzę nadchodzący sezon. Nie mamy lewego skrzydła, obrona dziurawa, a atak nieporadnie.
Gramy beznadziejnie, jesteśmy o dwie klasy słabsi od niekompletnego Milanu i nic nie wskazuje na poprawę. Wszystko wskazuje na powtórkę z rozrywki - Conte to nasz nowy Ferrara. Obrona beznadziejnie, pomoc nieporadnie, a atak zupełnie nic. Czarno widzę nadchodzący sezon. Nie mamy lewego skrzydła, obrona dziurawa, a atak nieporadnie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pumex
- Juventino
Weź syniu przestań marudzić. Conte nie ma pojęcia o taktyce, bla, bla, bla... za to Ty masz. Bez obrazy, ale denerwuje mnie takie ujadanie. To mecz towarzyski, poczekajmy na ligę.Arcadio Morello pisze:Conte w ogóle nie ma pojęcia o taktyce...
Skupmy się na faktach, a są one takie, że Bonucci, De Ceglie, Lichtsteiner i Vucinic grają dziś bardzo słabo.
Lypsky, mistrzu, nie za wcześnie z takimi osądami?Lypsky pisze:Conte to nasz nowy Ferrara
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011, 21:52 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- johny55552
- Juventino
tylko czasem krasica nie krytykujcie poraz kolejny bo nie ma kogo wyróżnić w meczu wszyscy jacyś marni dzis
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Nawet jak się zgrają to Marotta za rok dokona kolejnej rewolucji i tyle będzie ze wzajemnego rozumienia się.Castiel pisze:Please. Mamy bodajże 5 nowych zawodników w podstawowym składzie, niepewnego Bonucciego i świeżo poskładanego De Ceglie. W Milanie jest z 5 zawodników grających ze sobą od ładnych paru lat. Rozumieją się bez słów. Nie ma się co spinać.
Świeżo poskładany De Ceglie nie różni się niczym od nieposkładanego De Ceglie.
A to, że mamy niepewnego Bonucciego świadczy tylko o poziomie drużyny.
- Gandalf8
- Juventino
Wszystko ładnie, pięknie - piłkarze Milanu sobie robi rozgrzewkę a ja się pytam gdzie są piłkarze Juventusu, bo chyba najwyższy czas zacząć mecz...
Myślę, że to najlepszy komentarz do pierwszej połowy - drużyna Juventusu nie istnieje a Milan gra co tylko chce.
Myślę, że to najlepszy komentarz do pierwszej połowy - drużyna Juventusu nie istnieje a Milan gra co tylko chce.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Arcadio Morello
- Juventino
Gdyby miał to by Vidal nie grał z boku pomocy tylko w środku. Dawno już by był lewy pomocnik i środkowy obrońca. Dlaczego nie broni Storari?pumex pisze:Weź syniu przestań marudzić. Conte nie ma pojęcia o taktyce, bla, bla, bla... za to Ty masz. Bez obrazy, ale denerwuje mnie takie ujadanie. To mecz towarzyski, poczekajmy na ligę.Arcadio Morello pisze:Conte w ogóle nie ma pojęcia o taktyce...
Skupmy się na faktach, a są one takie, że Bonucci, De Ceglie, Lichtsteiner i Vucinic grają dziś bardzo słabo.Lypsky, mistrzu, nie za wcześnie z takimi osądami?Lypsky pisze:Conte to nasz nowy Ferrara

- zahor
- Juventino
kilka dni temu Lypsky pisze:Widzę, że mam do czynienia z trudnym przypadkiem. Udinese JUŻ WCZORAJ rozpoczęło sezon od gry w europejskich pucharach, na wczorajszy mecz musieli być przygotowani w 100%. My mamy jeszcze prawie 2 tygodnie i kilka spotkań sparingowych, co oznacza, że znajdujemy się z zupełnie innym momencie przygotowań. Pewnie i tak nie zrozumiecie.
[...]
Wiedziałem, że nie zrozumiesz :lol:
Poczekaj 10 dni, a sam przekonasz się
Fajnie, naprawdę konsekwentny z Ciebie człowiek. To czego się mamy spodziewać z Udinese? Wielkiej gry, czy jednak batów, bo już się pogubiłem?przed chwilą Lypsky pisze:Buffon nie potrafi ustawić muru. Gratuluję.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011, 22:47 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.