Mirko Vučinić

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 6 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:33

nynek pisze:A skończy się to tak:

Tevez -> Inter
Aguero -> Man City
Sanchez -> Barcelona
Rossi = Villareal

Vucinic / Osvaldo / Maxi Lopez -> Juventus
No to jeszcze tylko Tevez i zmieniam nick na Nostradamus :C

Wszyscy, którzy chwalą Vucinica powinni wyłączyć FM-a. Skład jest bardzo solidnie wzmacniany względem celu, jakim jest wyjście z grupy w LE, w której prawdopodobnie będziemy grali za rok. :bravo:

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:34

szczypek pisze:Pytanie, KTO JEST TĄ OBIECANĄ GWIAZDĄ skoro przepadł i Aguero i Rossi?
Hummels :rotfl:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:37

Monte Cristo pisze:Nie rozumiem jak można mówić o Fabio i Matrim jako wzmocnieniach. Trzeba wzmocnić drużynę z poprzedniego sezonu a oni wtedy tu już byli.
Byli. Ale mogło ich nie być. Dlatego nie masz racji.
Monte Cristo pisze:A tak wogole, może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem Mirko ma grać na skrzydle? Czy on nie jest napastnikiem, czy mi się wydaje?
A kim jest boczny napastnik? ;)

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Gigi Buffon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:41

Castiel pisze:
szczypek pisze:Pytanie, KTO JEST TĄ OBIECANĄ GWIAZDĄ skoro przepadł i Aguero i Rossi?

Nie oglądasz Bundesligi, a tam Hummels gra wprost super i uważany jest za jednego z najlepszych środkowych obrońców. Gdyby on do nas miał przejść to ja jestem za Chiellini, Hummels, Bonucci, barzagli - środek na lata.

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:43

Qrczak pisze:
Giovani pisze:Szczerze ? To zawsze ceniłem Vucinicia jako piłkarza, tylko jakoś mnie do niego zniechęciliście :wink: . Myślę, że warto dać mu szanse.
To za duzo w Fifę grałeś :D

Ale uważasz ,że 13mln i 3,5mln pensji to dobra cena za 28-letniego zawodnika bez formy ?
Uważam, że nie. Pisząc tamto skupiłem się tylko na samym piłkarzu. A co do jego zarobków, to nic jeszcze nie zostało potwierdzone oficjalnie, więc się nie wypowiadam.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:46

deszczowy pisze:Słuchajcie, panowie, ja wiem, że Vucinić trochę się rozminął z naszymi oczekiwaniami (o ile faktem się stanie jego przyjście), ale może nei skreślajmy go tak a conto, co? Jakiś minimalny kredyt zaufania mu dajmy?
Eeeeee... nie. Nie ode mnie. Naprawdę mam ochotę w tym momencie jechać do Turynu i urządzić tym #&%!#&%$ z zarządu, z #%*&#%& norweskie lato z radiem. Mirko w Juve? Niech ginie.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:48

Castiel pisze:
Nie wiem co Cię tak cieszy. Jak Marotta ściągnie mi Hummelsa to mu postawię pomnik na podwórku (z butelek po piwie i wódce bo na nic lepszego mnie nie stać). Być może dlatego jakoś średnio wierzę w powodzenie tego transferu.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:49

deszczowy pisze:
Monte Cristo pisze:Nie rozumiem jak można mówić o Fabio i Matrim jako wzmocnieniach. Trzeba wzmocnić drużynę z poprzedniego sezonu a oni wtedy tu już byli.
Ale atak nie jest silniejszy niż w poprzednim sezonie wiec chyba raczej mam.

deszczowy pisze:
Monte Cristo pisze:A tak wogole, może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem Mirko ma grać na skrzydle? Czy on nie jest napastnikiem, czy mi się wydaje?
A kim jest boczny napastnik? ;)
Nie rozpoczynajmy znowu tej dyskusjii, proszę. :prochno:
Czy to znaczy ze będziemy grali skrzydlowymi w roli jaka maja w 4-3-3? Bo na skrzydło w 4-4-2 Vucinic mi pasuje tak samo jak Quagliarella.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:55

Monte Cristo pisze:
deszczowy pisze:
Ale atak nie jest silniejszy niż w poprzednim sezonie wiec chyba raczej mam.
Nie masz. Bo równie dobrze mogło ich po sezonie nie być u nas. Ale są. Wykupieni, nie wypożyczeni, więc nasz atak jest mocniejszy, niż rok temu. A pewnie dojdzie jeszcze Mirko, więc... hm.

Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:57

nynek pisze:
nynek pisze: Wszyscy, którzy chwalą Vucinica powinni wyłączyć FM-a. Skład jest bardzo solidnie wzmacniany względem celu, jakim jest wyjście z grupy w LE, w której prawdopodobnie będziemy grali za rok. :bravo:
Chyba jestes zbyt optymistyczny, gra w LE bedzie wielkim sukcesem. Ci co zastanawiaja sie kim bedzie gwiazda jesli nie Aguero i Rossi to bedzi nim Krol Mirko , zbawca Turynu. Nie lepiej zostawic juz Amauriego, ktory jest na podobnym poziomie ? Albo Vicenzo.

Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 13:58

ale 13mln + pensja 3,5 za piłkarza bez formy to lekka przesada, bo jak nie wróci do formy to Zezol będzie go za rok sprzedawał tak efektywnie jak Amauriego.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 14:03

Loremaster pisze:
z Pirlo, Marchisio, Vidalem i Pazienza ? Bez typowego przecinaka, 4-3-3 miałoby sens z Melo/Sissoko + Vidalem, 4-3-3 miałoby sens gdyż Pirlo się świetnie w tej taktyce odnajduje ( a do 4-4-2 mam wątpliwości).
Wydaję mi się, że do 4-3-3 nie potrzeba typowego przecinaka. Wystarczą dwaj wybiegani uniwersalni pomocnicy, którzy będą zapieprzać w obronie i ataku (Marchisio, Vidal) + dobry rozgrywający jakim jest Pirlo.
Przecinak jest niezbędny w 4-4-2, gdzie musi poświęcić się głównie defensywie. Tak to właśnie widzę.

Damianoss60

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 14:03

Cena transferu jest ok.Ale wynagrodzenie jest przesadą :/

Obrazek
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 14:06

Damianoss60 pisze:Cena transferu jest ok.Ale wynagrodzenie jest przesadą :/
Ja i tak uważam ,że to strata kasy ...

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2011, 14:06

Raaja pisze:
nynek pisze:Wszyscy, którzy chwalą Vucinica powinni wyłączyć FM-a. Skład jest bardzo solidnie wzmacniany względem celu, jakim jest wyjście z grupy w LE, w której prawdopodobnie będziemy grali za rok. :bravo:
Chyba jestes zbyt optymistyczny, gra w LE bedzie wielkim sukcesem. Ci co zastanawiaja sie kim bedzie gwiazda jesli nie Aguero i Rossi to bedzi nim Krol Mirko , zbawca Turynu. Nie lepiej zostawic juz Amauriego, ktory jest na podobnym poziomie ? Albo Vicenzo.
Trochę przesadzasz. Enzo do poziomu gry Vucinicia trochę jednak brakuje. A poza tym Mirko jest secStrikerem, a obaj wymienieni wyżej to raczej typowe sępy.

Zablokowany