Mirko Vučinić
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
No to jeszcze tylko Tevez i zmieniam nick na Nostradamus :Cnynek pisze:A skończy się to tak:
Tevez -> Inter
Aguero -> Man City
Sanchez -> Barcelona
Rossi = Villareal
Vucinic / Osvaldo / Maxi Lopez -> Juventus
Wszyscy, którzy chwalą Vucinica powinni wyłączyć FM-a. Skład jest bardzo solidnie wzmacniany względem celu, jakim jest wyjście z grupy w LE, w której prawdopodobnie będziemy grali za rok.

- deszczowy
- Juventino
Byli. Ale mogło ich nie być. Dlatego nie masz racji.Monte Cristo pisze:Nie rozumiem jak można mówić o Fabio i Matrim jako wzmocnieniach. Trzeba wzmocnić drużynę z poprzedniego sezonu a oni wtedy tu już byli.
A kim jest boczny napastnik?Monte Cristo pisze:A tak wogole, może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem Mirko ma grać na skrzydle? Czy on nie jest napastnikiem, czy mi się wydaje?

- Gigi Buffon
- Juventino
Castiel pisze:Hummels :rotfl:szczypek pisze:Pytanie, KTO JEST TĄ OBIECANĄ GWIAZDĄ skoro przepadł i Aguero i Rossi?
Nie oglądasz Bundesligi, a tam Hummels gra wprost super i uważany jest za jednego z najlepszych środkowych obrońców. Gdyby on do nas miał przejść to ja jestem za Chiellini, Hummels, Bonucci, barzagli - środek na lata.
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Giovani
- Juventino
Uważam, że nie. Pisząc tamto skupiłem się tylko na samym piłkarzu. A co do jego zarobków, to nic jeszcze nie zostało potwierdzone oficjalnie, więc się nie wypowiadam.Qrczak pisze:To za duzo w Fifę grałeśGiovani pisze:Szczerze ? To zawsze ceniłem Vucinicia jako piłkarza, tylko jakoś mnie do niego zniechęciliście. Myślę, że warto dać mu szanse.
Ale uważasz ,że 13mln i 3,5mln pensji to dobra cena za 28-letniego zawodnika bez formy ?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Eeeeee... nie. Nie ode mnie. Naprawdę mam ochotę w tym momencie jechać do Turynu i urządzić tym #&%!#&%$ z zarządu, z #%*&#%& norweskie lato z radiem. Mirko w Juve? Niech ginie.deszczowy pisze:Słuchajcie, panowie, ja wiem, że Vucinić trochę się rozminął z naszymi oczekiwaniami (o ile faktem się stanie jego przyjście), ale może nei skreślajmy go tak a conto, co? Jakiś minimalny kredyt zaufania mu dajmy?

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Pan Mietek
- Juventino
Nie wiem co Cię tak cieszy. Jak Marotta ściągnie mi Hummelsa to mu postawię pomnik na podwórku (z butelek po piwie i wódce bo na nic lepszego mnie nie stać). Być może dlatego jakoś średnio wierzę w powodzenie tego transferu.Castiel pisze:Hummels :rotfl:szczypek pisze:Pytanie, KTO JEST TĄ OBIECANĄ GWIAZDĄ skoro przepadł i Aguero i Rossi?
- Monte Cristo
- Juventino
Ale atak nie jest silniejszy niż w poprzednim sezonie wiec chyba raczej mam.deszczowy pisze:Byli. Ale mogło ich nie być. Dlatego nie masz racji.Monte Cristo pisze:Nie rozumiem jak można mówić o Fabio i Matrim jako wzmocnieniach. Trzeba wzmocnić drużynę z poprzedniego sezonu a oni wtedy tu już byli.
Nie rozpoczynajmy znowu tej dyskusjii, proszę.deszczowy pisze:A kim jest boczny napastnik?Monte Cristo pisze:A tak wogole, może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem Mirko ma grać na skrzydle? Czy on nie jest napastnikiem, czy mi się wydaje?

Czy to znaczy ze będziemy grali skrzydlowymi w roli jaka maja w 4-3-3? Bo na skrzydło w 4-4-2 Vucinic mi pasuje tak samo jak Quagliarella.
- deszczowy
- Juventino
Nie masz. Bo równie dobrze mogło ich po sezonie nie być u nas. Ale są. Wykupieni, nie wypożyczeni, więc nasz atak jest mocniejszy, niż rok temu. A pewnie dojdzie jeszcze Mirko, więc... hm.Monte Cristo pisze:Ale atak nie jest silniejszy niż w poprzednim sezonie wiec chyba raczej mam.deszczowy pisze:Byli. Ale mogło ich nie być. Dlatego nie masz racji.Monte Cristo pisze:Nie rozumiem jak można mówić o Fabio i Matrim jako wzmocnieniach. Trzeba wzmocnić drużynę z poprzedniego sezonu a oni wtedy tu już byli.
- Raaja
- Juventino
nynek pisze:Chyba jestes zbyt optymistyczny, gra w LE bedzie wielkim sukcesem. Ci co zastanawiaja sie kim bedzie gwiazda jesli nie Aguero i Rossi to bedzi nim Krol Mirko , zbawca Turynu. Nie lepiej zostawic juz Amauriego, ktory jest na podobnym poziomie ? Albo Vicenzo.nynek pisze: Wszyscy, którzy chwalą Vucinica powinni wyłączyć FM-a. Skład jest bardzo solidnie wzmacniany względem celu, jakim jest wyjście z grupy w LE, w której prawdopodobnie będziemy grali za rok.
- Loremaster
- Juventino
ale 13mln + pensja 3,5 za piłkarza bez formy to lekka przesada, bo jak nie wróci do formy to Zezol będzie go za rok sprzedawał tak efektywnie jak Amauriego.
- ewerthon
- Juventino
Wydaję mi się, że do 4-3-3 nie potrzeba typowego przecinaka. Wystarczą dwaj wybiegani uniwersalni pomocnicy, którzy będą zapieprzać w obronie i ataku (Marchisio, Vidal) + dobry rozgrywający jakim jest Pirlo.Loremaster pisze:
z Pirlo, Marchisio, Vidalem i Pazienza ? Bez typowego przecinaka, 4-3-3 miałoby sens z Melo/Sissoko + Vidalem, 4-3-3 miałoby sens gdyż Pirlo się świetnie w tej taktyce odnajduje ( a do 4-4-2 mam wątpliwości).
Przecinak jest niezbędny w 4-4-2, gdzie musi poświęcić się głównie defensywie. Tak to właśnie widzę.
- Damianoss60
- Juventino
Cena transferu jest ok.Ale wynagrodzenie jest przesadą 

- deszczowy
- Juventino
Trochę przesadzasz. Enzo do poziomu gry Vucinicia trochę jednak brakuje. A poza tym Mirko jest secStrikerem, a obaj wymienieni wyżej to raczej typowe sępy.Raaja pisze:Chyba jestes zbyt optymistyczny, gra w LE bedzie wielkim sukcesem. Ci co zastanawiaja sie kim bedzie gwiazda jesli nie Aguero i Rossi to bedzi nim Krol Mirko , zbawca Turynu. Nie lepiej zostawic juz Amauriego, ktory jest na podobnym poziomie ? Albo Vicenzo.nynek pisze:Wszyscy, którzy chwalą Vucinica powinni wyłączyć FM-a. Skład jest bardzo solidnie wzmacniany względem celu, jakim jest wyjście z grupy w LE, w której prawdopodobnie będziemy grali za rok.