Felipe Melo
- hinx
- Juventino
Vidal jest niczym E. Davids. Wręcz ten sam Bullterier. Edzio by Cię przekonywał, co nie?;)stahoo pisze:Módlmy się, żeby Vidal wypalił (tzn. po pierwsze przeszedł do nas, a po drugie był grajkiem lepszym od Melo). Pozostanie bez DMa w formie (Pazienzy nie liczę), po doświadczeniach z zeszłego sezonu nie byłoby przyjemne
ps. Mnie nadal Vidal nie przekonuje...
- Skibil
- Redaktor
To, ze Claudio nie skacze po strzelonych golach jak maupa, i w z perspektywy ekranu się nie wyróżnia, nie znaczy że jest "bezpłciowy" w swojej grze i nie ma wpływu na resztę zespołu.szczypek pisze:...był nie tylko dobrym, ale kapitalnym duchem drużyny w tych najważniejszych meczach - z Interem czy Milanem. Po jego zachowaniu można było wnioskować, że mu zależy. W innych spotkaniach zdarzało mu się popełniać błędy, grać zdecydowanie poniżej oczekiwań, ale on miał osobowość na boisku (zupełne przeciwieństwo Marchisio, który jest bezpłciowy i jego po prostu nie widać).
Żeby powtarzały się sytuacje z poprzednich sezonów? W Juventusie nie ma araba pokroju Abdul Wisi-MuLacha za właściciela co jest w stanie przyjąć na klatę 30 paromilionowych kontraktów.Dragon pisze:Ok, sprzedajmy, ale najpierw kupmy!
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Felipe zapowiedział odejście i na 99,9% jego zastępcą będzie Arturo Vidal ale mimo to przynajmniej do mnie nie trafiły żadne plotki kto będzie nowym pracodawcą Brazylijczyka a ponoć dopinane są ostatnie szczegóły jego transferu, ktoś coś wie?

- @Maras@
- Juventino
Raz piszą o drużynach z Brazylii, później o zainteresowaniu Dortmundu, innym razem że zostanie dołączony do transakcji za Rossiego a teraz piszą jeszcze coś o PSG. Innymi słowy, wiemy tyle że nic nie wiemydr.DeV pisze:Felipe zapowiedział odejście i na 99,9% jego zastępcą będzie Arturo Vidal ale mimo to przynajmniej do mnie nie trafiły żadne plotki kto będzie nowym pracodawcą Brazylijczyka a ponoć dopinane są ostatnie szczegóły jego transferu, ktoś coś wie?

- pumex
- Juventino
Mówiło się coś o Borussii, ale niemiecki klub szybko to zdementował. Media spekulują, że największe szanse na pozyskanie Melo ma Galatasaray i PSGdr.DeV pisze:Felipe zapowiedział odejście i na 99,9% jego zastępcą będzie Arturo Vidal ale mimo to przynajmniej do mnie nie trafiły żadne plotki kto będzie nowym pracodawcą Brazylijczyka a ponoć dopinane są ostatnie szczegóły jego transferu, ktoś coś wie?

- jarmel
- Redaktor
Jak dla mnie kandydat jest jeden- Real Madyt
Felipe mówił coś , że ten nowy klub da mu większe zarobki, więc wątpie że to Turki albo PSG, a Mourinho zawsze zachwalał Melo. Tylko pytanie po co im on? Nie wiem, ale tam tak można zapytać o każdego przymierzanego zawodnika na dowolną pozycję na boisku.
Na początku mi było bardzo szkoda Felipe, bo myślałem, że to Conte postawił na nim krzyżyk, ale jeśli po jednym udanym sezonie chce od razu podwyzkę to bye bye. Chociaż siła naszej pomocy na pewno zmaleje.
Na początku mi było bardzo szkoda Felipe, bo myślałem, że to Conte postawił na nim krzyżyk, ale jeśli po jednym udanym sezonie chce od razu podwyzkę to bye bye. Chociaż siła naszej pomocy na pewno zmaleje.
#AllegriOut
- @Maras@
- Juventino
No nie wiem czy Galata nie ma pieniędzy. Żebyś się nie zdziwiłjarmel pisze:Jak dla mnie kandydat jest jeden- Real MadytFelipe mówił coś , że ten nowy klub da mu większe zarobki, więc wątpie że to Turki albo PSG, a Mourinho zawsze zachwalał Melo. Tylko pytanie po co im on? Nie wiem, ale tam tak można zapytać o każdego przymierzanego zawodnika na dowolną pozycję na boisku.

- pumex
- Juventino
Real? No way! Galata od paru lat próbuje do siebie ściągać najlepszych, ale niewielu chce tam pójść mimo, iż zarobki proponują wyborne. PSG płaci Leonardo - swojemu dyrektorowi sportowemu 5mln za sezon, próbują pozyskać Anelkę i Drogbę, więcej chyba dodawać nie muszę...jarmel pisze:Jak dla mnie kandydat jest jeden- Real MadytFelipe mówił coś , że ten nowy klub da mu większe zarobki, więc wątpie że to Turki albo PSG

- jarmel
- Redaktor
Nie zacytuję, bo teraz nie znajdę, ale na bank były takie newsy.ewerthon pisze:Możesz zacytować jakąś konkretną wypowiedź z tym związaną? Bo jakoś wymysły pismaków z tuttojuve pt. "Mourinho chce Melo w Madrycie" mnie nie przekonują.jarmel pisze:a Mourinho zawsze zachwalał Melo.
No właśnie, ciągle tylko "próbują"pumex pisze:Real? No way! Galata od paru lat próbuje do siebie ściągać najlepszych, ale niewielu chce tam pójść mimo, iż zarobki proponują wyborne. PSG płaci Leonardo - swojemu dyrektorowi sportowemu 5mln za sezon, próbują pozyskać Anelkę i Drogbę, więcej chyba dodawać nie muszę...jarmel pisze:Jak dla mnie kandydat jest jeden- Real MadytFelipe mówił coś , że ten nowy klub da mu większe zarobki, więc wątpie że to Turki albo PSG
#AllegriOut
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie wspomniał o sportowym awansie więc wydaje się, że to na 99% Galatasaray
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- nazawszejuve
- Juventino
Moim skromnym zdaniem przeniesie się do Borussi Dortmund
W koncu wygrali ostatnio lige niemiecka więc na pewno mogą zaoferować duze pieniądze. Borussia musi się zbroić jeśli chce coś powalczyć w LM...

- Giovani
- Juventino
Ale niby dlaczego nie liczysz Pazienzy ? Dlatego, że nie ma nazwiska ? Czy może dlatego, że pozyskaliśmy go za darmo ?stahoo pisze:Módlmy się, żeby Vidal wypalił (tzn. po pierwsze przeszedł do nas, a po drugie był grajkiem lepszym od Melo). Pozostanie bez DMa w formie (Pazienzy nie liczę), po doświadczeniach z zeszłego sezonu nie byłoby przyjemne
ps. Mnie nadal Vidal nie przekonuje...
Moim zdaniem, on może stać się naszym podstawowym zawodnikiem, a co !
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dlatego właśnie nie kupią Melonazawszejuve pisze:Borussia musi się zbroić jeśli chce coś powalczyć w LM...

poza tym Klopp wydaje się zbyt inteligentny żeby otaczać się takim piłkarskim głupkiem
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?