Felipe Melo

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
hinx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 10:42

stahoo pisze:Módlmy się, żeby Vidal wypalił (tzn. po pierwsze przeszedł do nas, a po drugie był grajkiem lepszym od Melo). Pozostanie bez DMa w formie (Pazienzy nie liczę ;) ), po doświadczeniach z zeszłego sezonu nie byłoby przyjemne :P

ps. Mnie nadal Vidal nie przekonuje...
Vidal jest niczym E. Davids. Wręcz ten sam Bullterier. Edzio by Cię przekonywał, co nie?;)

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 10:45

szczypek pisze:...był nie tylko dobrym, ale kapitalnym duchem drużyny w tych najważniejszych meczach - z Interem czy Milanem. Po jego zachowaniu można było wnioskować, że mu zależy. W innych spotkaniach zdarzało mu się popełniać błędy, grać zdecydowanie poniżej oczekiwań, ale on miał osobowość na boisku (zupełne przeciwieństwo Marchisio, który jest bezpłciowy i jego po prostu nie widać).
To, ze Claudio nie skacze po strzelonych golach jak maupa, i w z perspektywy ekranu się nie wyróżnia, nie znaczy że jest "bezpłciowy" w swojej grze i nie ma wpływu na resztę zespołu.

Dragon pisze:Ok, sprzedajmy, ale najpierw kupmy!
Żeby powtarzały się sytuacje z poprzednich sezonów? W Juventusie nie ma araba pokroju Abdul Wisi-MuLacha za właściciela co jest w stanie przyjąć na klatę 30 paromilionowych kontraktów.

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 15:56

Felipe zapowiedział odejście i na 99,9% jego zastępcą będzie Arturo Vidal ale mimo to przynajmniej do mnie nie trafiły żadne plotki kto będzie nowym pracodawcą Brazylijczyka a ponoć dopinane są ostatnie szczegóły jego transferu, ktoś coś wie?

Obrazek
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 16:00

dr.DeV pisze:Felipe zapowiedział odejście i na 99,9% jego zastępcą będzie Arturo Vidal ale mimo to przynajmniej do mnie nie trafiły żadne plotki kto będzie nowym pracodawcą Brazylijczyka a ponoć dopinane są ostatnie szczegóły jego transferu, ktoś coś wie?
Raz piszą o drużynach z Brazylii, później o zainteresowaniu Dortmundu, innym razem że zostanie dołączony do transakcji za Rossiego a teraz piszą jeszcze coś o PSG. Innymi słowy, wiemy tyle że nic nie wiemy :P Za Vidala za to może Momo pójdzie w rozliczeniu. Całkiem możliwe że w najbliższych godzinach dowiemy się więcej szczegółów...

ObrazekObrazekObrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 16:02

dr.DeV pisze:Felipe zapowiedział odejście i na 99,9% jego zastępcą będzie Arturo Vidal ale mimo to przynajmniej do mnie nie trafiły żadne plotki kto będzie nowym pracodawcą Brazylijczyka a ponoć dopinane są ostatnie szczegóły jego transferu, ktoś coś wie?
Mówiło się coś o Borussii, ale niemiecki klub szybko to zdementował. Media spekulują, że największe szanse na pozyskanie Melo ma Galatasaray i PSG

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 16:02

Mi się wydaje, że chodzi o Galatasaray. Robią niezłą ekipę, próbują kołować Cambiasso, ale że pewnie im się to nie uda to chcą urwać Felipe.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 16:06

Jak dla mnie kandydat jest jeden- Real Madyt :wink: Felipe mówił coś , że ten nowy klub da mu większe zarobki, więc wątpie że to Turki albo PSG, a Mourinho zawsze zachwalał Melo. Tylko pytanie po co im on? Nie wiem, ale tam tak można zapytać o każdego przymierzanego zawodnika na dowolną pozycję na boisku.
Na początku mi było bardzo szkoda Felipe, bo myślałem, że to Conte postawił na nim krzyżyk, ale jeśli po jednym udanym sezonie chce od razu podwyzkę to bye bye. Chociaż siła naszej pomocy na pewno zmaleje.

#AllegriOut
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 16:16

jarmel pisze:Jak dla mnie kandydat jest jeden- Real Madyt :wink: Felipe mówił coś , że ten nowy klub da mu większe zarobki, więc wątpie że to Turki albo PSG, a Mourinho zawsze zachwalał Melo. Tylko pytanie po co im on? Nie wiem, ale tam tak można zapytać o każdego przymierzanego zawodnika na dowolną pozycję na boisku.
Na początku mi było bardzo szkoda Felipe, bo myślałem, że to Conte postawił na nim krzyżyk, ale jeśli po jednym udanym sezonie chce od razu podwyzkę to bye bye. Chociaż siła naszej pomocy na pewno zmaleje.
No nie wiem czy Galata nie ma pieniędzy. Żebyś się nie zdziwił :) A może Anżi ?? heh Ci na pewno mają kasę :D

ObrazekObrazekObrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 16:21

jarmel pisze:a Mourinho zawsze zachwalał Melo.
Możesz zacytować jakąś konkretną wypowiedź z tym związaną? Bo jakoś wymysły pismaków z tuttojuve pt. "Mourinho chce Melo w Madrycie" mnie nie przekonują.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 16:24

jarmel pisze:Jak dla mnie kandydat jest jeden- Real Madyt :wink: Felipe mówił coś , że ten nowy klub da mu większe zarobki, więc wątpie że to Turki albo PSG
Real? No way! Galata od paru lat próbuje do siebie ściągać najlepszych, ale niewielu chce tam pójść mimo, iż zarobki proponują wyborne. PSG płaci Leonardo - swojemu dyrektorowi sportowemu 5mln za sezon, próbują pozyskać Anelkę i Drogbę, więcej chyba dodawać nie muszę...

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 18:17

ewerthon pisze:
jarmel pisze:a Mourinho zawsze zachwalał Melo.
Możesz zacytować jakąś konkretną wypowiedź z tym związaną? Bo jakoś wymysły pismaków z tuttojuve pt. "Mourinho chce Melo w Madrycie" mnie nie przekonują.
Nie zacytuję, bo teraz nie znajdę, ale na bank były takie newsy.
pumex pisze:
jarmel pisze:Jak dla mnie kandydat jest jeden- Real Madyt :wink: Felipe mówił coś , że ten nowy klub da mu większe zarobki, więc wątpie że to Turki albo PSG
Real? No way! Galata od paru lat próbuje do siebie ściągać najlepszych, ale niewielu chce tam pójść mimo, iż zarobki proponują wyborne. PSG płaci Leonardo - swojemu dyrektorowi sportowemu 5mln za sezon, próbują pozyskać Anelkę i Drogbę, więcej chyba dodawać nie muszę...
No właśnie, ciągle tylko "próbują" :wink: Nie mówię, że wg mnie to wykluczone, że przeniesie się do ktoregoś z tych dwóch klubów, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne.

#AllegriOut
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 19:16

nie wspomniał o sportowym awansie więc wydaje się, że to na 99% Galatasaray

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
nazawszejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 19:27

Moim skromnym zdaniem przeniesie się do Borussi Dortmund :) W koncu wygrali ostatnio lige niemiecka więc na pewno mogą zaoferować duze pieniądze. Borussia musi się zbroić jeśli chce coś powalczyć w LM...

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 19:56

stahoo pisze:Módlmy się, żeby Vidal wypalił (tzn. po pierwsze przeszedł do nas, a po drugie był grajkiem lepszym od Melo). Pozostanie bez DMa w formie (Pazienzy nie liczę ;) ), po doświadczeniach z zeszłego sezonu nie byłoby przyjemne :P

ps. Mnie nadal Vidal nie przekonuje...
Ale niby dlaczego nie liczysz Pazienzy ? Dlatego, że nie ma nazwiska ? Czy może dlatego, że pozyskaliśmy go za darmo ?
Moim zdaniem, on może stać się naszym podstawowym zawodnikiem, a co !

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 20:04

nazawszejuve pisze:Borussia musi się zbroić jeśli chce coś powalczyć w LM...
dlatego właśnie nie kupią Melo ;)
poza tym Klopp wydaje się zbyt inteligentny żeby otaczać się takim piłkarskim głupkiem

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Zablokowany