Jestem w raju...
- BIGGI
- Qualità Juventino
Taaaa 5 stopni na dworze a ten by latał w koszulce Juve hehe ?? Prędzej w kurtce Juvea_gu_nia pisze:Gratulcje... To rzeczywiście niegłupi pomysł z tym działem z autografami...
BTW: Byłeś (mam nadzieję) w koszulce Juve?
Agnieszka
- Hotbe
- Juventino
Ja też tam byłem i mam autografy Di Vaio i Miccoli'ego tyle że na koszulce!!! Co za przeżycie!!! Okazało sie że autograf od Di Vaio dostawaliśmy ramię w ramię z Dionizosem!HEHE
We play together, we die together. Juventus for life.
- Shadow_Alex
- Juventino
Kurde, macie farta, szkoda ze ja nie wiedzialem o ktorej przyjezdzaja, no i nizabardzo moglbym jechac (mam dzisiaj urodzinki i kumple i dziewczyna byli u mnie)... Fajny prezencik bylby jakbym dostal takie cos i jeszcze bym sobie fotek na cykal cyfrowka:( Kto jedzie po meczu na lotnisko???
POZDRO:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Zwykle mnie autografy nie interesuja, ale teraz az wam pozazdroscilem:(
To nie fair:(((((
Ide sie pohlastac:((((
Dionizos ile masz lat?[/quote]
POZDRO:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Zwykle mnie autografy nie interesuja, ale teraz az wam pozazdroscilem:(
To nie fair:(((((
Ide sie pohlastac:((((
Dionizos ile masz lat?[/quote]
- a_JaH_fu
- Juventino
Tak jak ktos slusznie zauwazyl nie jest wazny sam autograf.. podpis na kartce was jara?
Liczy sie fakt, ze podchodzisz do kolesia, ktory jest na ustach calego Juventusu.. masz go przed soba i zwyczajnie proisz go, aby postawil jakis znak tego zajscia. Wtedy to ma sens.. wtedy dopiero to jest cos szczegolnego.. a sam autograf? pomysl z autografami na stronie jest slaby. Mysle, ze nie warto byloby tego robic.
Ave Juve 

- Hotbe
- Juventino
Nadal nie mogę ochłonąć. Moja ukochana wciąż nie może przestać zachycać się Fabio Cannavaro, ale dzięki niej jestem uwieczniony jak dostaje autograf od Marco. Biedny Miccoli jest taki malutki, że ledwo przebił się przez ten tłum kibiców. Gdy zagrodziłem mu drogę sięgał mi do ramion spojrzał na koszlukę potem mi w oczy:] i złożył upragniony autograf. Moja dziewczyna skwitowała go: " Jaki on jest słodziutki". Za to do Di Vaio musiałem się sporo naprzepychać łokćmi. Gdy dotarłem właśnie skończył składać autografy dwóm kibicom (jednym z nich był Dionizos) juz mnie mijał gdy spojrzał na herb Juve i podpisał się między herbem Włoch a znaczkiem Lotto. To było niesamowite. Teraz mam oryginalna koszulkę Juve z dwoma autografami. Jak tylko wywołam klisze to wrzucę wam na forum.
We play together, we die together. Juventus for life.
- Martin
- Juventino
No no no panowie! Gratuluje! Czekamy na scany ze zdjeciami. Wiem co to oznacza podejsc do takiego pilkarza. Ja sam jak widzialem sie z Lippim to omalo co by mi sie nogi nie ugiely. Gratulacje!! Dla takich chwil się żyje!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja sie zastanawiam za kim ja bede na meczu za Polska czy za Wlochami. hmm jednak za Wlochami. Co do autografu to tez prosze wyslij marcinek01@op.pl PROSZE!!!
- Peja48
- Juventino
kurde jak ja bym taki chciał ale widziałem tylko Juve na treningu jak byłem w Turynie i kupiłem se tam coś bardzo rzadkiego koszulkę Thurama ( replikę) a Alex był dużo wiekszy i grubszy kurcze miałbym z nim zdjęcie ale za szybko odjechał z pod stadionu swojm Ferrari słychać było tylko palenie gum bryczki Alexa
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Następny przed chwilą też przeczytałem że ktoś ma autograf Di Vaio, jak ja wam zazdrszczę.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- wErOn
- Juventino
Yari pisze:a właśnie przed chwilą jak czytałem na onecie newsa że piłkarze włoscy są już w polsce , to sobie myślałem jakby to było fajnie gdybym dostał autograf od Di Vaio i Miccolego:):). Widze że Tobie sie poszczęściło ( chociaż mnie nawet tam nie było:):) , bo wogóle nie mieszkam w warszawie:):)). A propo autografów , to na stronie interu widziałem dział z autografami , może dałoby sie takie coś zrobić na juvepoland???. Może ktoś ma na kompie autografy??...
www.figcpl.prv.pl <-- autografy ;]
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!