Jestem w raju...
- kouba
- Qualità Juventino
prosze zeskanuj i wyślij na wwwkouba@interia.pl prosze!!
ale Ci zazroszcze :-D Jakbym mieszkał bliżej też bym tam bym, ale nie mieszkam blisko
ale Ci zazroszcze :-D Jakbym mieszkał bliżej też bym tam bym, ale nie mieszkam blisko
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2003, 19:34 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yari
- Juventino
a właśnie przed chwilą jak czytałem na onecie newsa że piłkarze włoscy są już w polsce , to sobie myślałem jakby to było fajnie gdybym dostał autograf od Di Vaio i Miccolego:):). Widze że Tobie sie poszczęściło ( chociaż mnie nawet tam nie było:):) , bo wogóle nie mieszkam w warszawie:):)). A propo autografów , to na stronie interu widziałem dział z autografami , może dałoby sie takie coś zrobić na juvepoland???. Może ktoś ma na kompie autografy??...
- juve21
- Juventino
Nie zbieralem nigdy autografów ,ale gdyby trafila mi się okazja to na pewno bym z niej skorzystał. Mam autograf Del Piero na koszulce ,ale wątpie w jego autentyczność 

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- MoreLL_FTL
- Juventino
No to ładnie! Zazdroszcze Ci qrde baaaaardzo
Autograf takiego graczaaaaa
Prosimy zeskanuj i daj na JP... błagam! Na meczyk tez bym chcial jechac...

- Ironek
- Juventino
Ale ty masz szczęście, jak by mi dał autograf to chyba bym się zacieszył na śmierć
Po co wszyscy chcecie żeby zeskanował i wysyłał?? Co to za przyjemność ściągnąć autograf z netu, samemu dostać to jest coś a taki z netu to nawet nikt Ci nie uwieży że to prawdziwy.

Po co wszyscy chcecie żeby zeskanował i wysyłał?? Co to za przyjemność ściągnąć autograf z netu, samemu dostać to jest coś a taki z netu to nawet nikt Ci nie uwieży że to prawdziwy.