Pre-season 2011/2012
- Gigi Buffon
- Juventino
Co do praw do Serie A to najbliższy sezon pokaże Canal + . Przetarg na kolejne 2 lata ma być na wiosnę....
Co do letnich sparingów, to nie wiem ,czy kucie formy w USA jest dobre, inna strefa czasowa, klimatyczna, i jeszcze ta podróż 9 godzina...
Co do sparingpartnerów, to Sporting jest ciekawym rywalem , potem trofeo TIM, mecz z Primaverą i Trofeo Berlusconi.... Sam jednak chętnie tak na przetarcie zagrał z jakimiś ogórkami, by chłopcy sobie postrzelali

Co do letnich sparingów, to nie wiem ,czy kucie formy w USA jest dobre, inna strefa czasowa, klimatyczna, i jeszcze ta podróż 9 godzina...

Co do sparingpartnerów, to Sporting jest ciekawym rywalem , potem trofeo TIM, mecz z Primaverą i Trofeo Berlusconi.... Sam jednak chętnie tak na przetarcie zagrał z jakimiś ogórkami, by chłopcy sobie postrzelali
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- ManiekJuve91
- Juventino
Siema
Kiedy będzie terminarz na nowy sezon?
Kiedy będzie terminarz na nowy sezon?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie jest dobre. Ale to jest stałym elementem marketingu wszystkich znanych ekip.Gigi Buffon pisze:Co do letnich sparingów, to nie wiem ,czy kucie formy w USA jest dobre, inna strefa czasowa, klimatyczna, i jeszcze ta podróż 9 godzina...
- ADR
- Juventino
Właśnie mam zamiar dotrzeć do Bardonecchia w tym terminie. Zastanawiam się, jak z biletami będzie. 3500 miejsc dla kibiców na sesję, sądzicie, że do wyrwania w dniu przyjazdu ?hinx pisze:
100,000 fanów się spodziewają. Chyba będę jednym z nich!
- Gigi Buffon
- Juventino
<<W@jTEk>> pisze:Taka ciekawostka. Dzisiaj piłkarze Juve rozegrali mini mecz między sobą, a pierwszego gola w tym sezonie zdobył Alex Del PieroJego drużyna wygrała 2:0.
Zapomniałeś dodać ,że w tym samym meczu padł też nasz pierwszy samobój w sezonie, a strzelił go Frederik Sorensen

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Piotr Juvefan
- Juventino
- CzarnyZkultury
- Juventino
w piątek tj. 15 lipca o godzinie 17 Juventus gra sparing z Rappr. LND Val Susa
- czarny93
- Juventino
Arty83 pisze:Nie chyba tylko na pewno, swoją drogą to Vicek ma mega pecha ale z drugiej to znak, że trzeba się z nim rozstać.
Dokładnie. Gdyby kontuzje to mielibyśmy z niego jeszcze duży pożytek. Jednak rzeczywistość jest inna. Szkoda, bo to jeden z moich ulubionych piłkarzy.
DejW
- CzarnyZkultury
- Juventino
na Juventus Channel będzie transmisja.Qrczak pisze: A będzie leciało to w tv ?