Pre-season 2011/2012
- Mateo21
- Juventino
Witam,
Czy już wiadomo z kim Juve będzie grało przed sezonem w ramach przygotowań do sezonu? Ja osobiście nie mogę się doczekać debiutu Conte jako trenera:) Na pewno inaczej to będzie wyglądało bo nie gramy w LE ani w LM. Dobrze żeby skład był w większości skompletowany na te sparingi.
Zapraszam do dyskusji.
Czy już wiadomo z kim Juve będzie grało przed sezonem w ramach przygotowań do sezonu? Ja osobiście nie mogę się doczekać debiutu Conte jako trenera:) Na pewno inaczej to będzie wyglądało bo nie gramy w LE ani w LM. Dobrze żeby skład był w większości skompletowany na te sparingi.
Zapraszam do dyskusji.
- rufi8
- Juventino
Ja liczę na to,że dojdzie do skutku mecz z Lechią bo bym się wybrał
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _lipca.php
na razie wiadomo tyle
sorki za 2 posty jeden pod drugim,ale wlasnie teraz to wyczytałem i wrzucam
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _lipca.php
na razie wiadomo tyle
sorki za 2 posty jeden pod drugim,ale wlasnie teraz to wyczytałem i wrzucam
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Trochę offtopem, ale to się wiąże z przygotowaniami letnimi.
Jeśli za przygotowanie fizyczne ma odpowiadać Cristian Stellini, to po co niby zostaje De Bellis [pan bez kontuzji] ?
- Lypsky
- Juventino
Być może w celu indywidualnych treningów z "maszyną atletyczną" zwaną Martinezem. Panowie lubią się chyba.Ouh_yeah pisze: Jeśli za przygotowanie fizyczne ma odpowiadać Cristian Stellini, to po co niby zostaje De Bellis [pan bez kontuzji] ?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Mateuszello
- Juventino
Chodzi tu o Trofeo TIM<<W@jTEk>> pisze:Napewno zagramy dwa razy z Milanem, raz z Interem. Napewno zagramy też z NapoliOczywiście primka na samym końcu nas sprawdzi

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Wojtek
- Juventino
Birra Moretti to spotkania z Interem i Napoli! I te karne grane z połowy boiskajarmel pisze:Dlaczego Inter i Bari? Nie było zawsze Inter i Milan czy mi się coś pomieszało?zoff pisze:Birra Moretti to Inter i Bari

- juveluck
- Juventino
Trofeo Birra Moretti nie odbyło się już od dwóch lat i wiele wskazuje na to, że ostatecznie zostało zakończone. A drużyny co sezon praktycznie były inne, przewinęło się ich sporo: Juventus, inter, milan, udinese, bari, parma, napoli, sampdoria, palermo, lazio nawet chelsea.<<W@jTEk>> pisze:Birra Moretti to spotkania z Interem i Napoli! I te karne grane z połowy boiskajarmel pisze:Dlaczego Inter i Bari? Nie było zawsze Inter i Milan czy mi się coś pomieszało?zoff pisze:Birra Moretti to Inter i Bari
Co do kalendarza przygotowań to wygląda on na chwile obecna tak:
15 albo 16 lipca pierwszy mecz towarzyski w Susa
18 albo 19 lipca drugi mecz towarzyski w Susa
mniej więcej od 26 lipca do 2 sierpnia mamy mieć turnee po USA i Kanadzie na które składać mają się 3 mecze.
Następnym meczem będzie pojedynek w Villar Perosa z drużyną młodzieżową, nie jest jeszcze znana dokładna data
17 albo 18 sierpień Trofeo Tim (Juventus, milan, inter)
koniec sierpnia Trofeo Berlusconi z milanem
27 albo 28 sierpnia 1 kolejka Serie A
To jeżeli chodzi o pewne punkty, choć wiadomo, że na tak wczesnym etapie wiele się może jeszcze zmienić. Z meczów, które nie są potwierdzone, mówi się jeszcze o meczu na otwarcie nowego stadionu gdzieś między Trofeo Brlusconi a 1 kolejka Serie A.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juventusiak_94
- Juventino
a nie wiecie pod koniec czerwca, czy ok. 26 czereca pilkarze nie beda w Pinzolo w Juventus Centre ?