Pre-season 2011/2012
- Mateuszello
- Juventino
<<W@jTEk>> pisze:jakieś potwierdzenie tej informacji?mat01 pisze:23 lipca ze Sportingiem Lizbona
PS.Fajnie jakbyśmy zagrali z Porto albo Barca
Ciekawe będzie to spotkanie ze Sportingiem, którego się nie spodziewałem. Mam nadzieję, że jak nie w tym trzecim meczu w USA to jeszcze będzie jakiś mecz z ciekawą europejską drużyną.SoloJuve pisze:Letnie plany Juventusu powoli nabierają kształtów - dzisiaj potwierdzono, że zgrupowanie w Stanach Zjednoczonych rozpocznie się 19 lipca, a zakończy 1 sierpnia. Pierwszym testem na kontynencie amerykańskim będzie pojedynek ze Sportingiem Lizbona, zaplanowany na sobotę 23 lipca w kanadyjskim Toronto. Już trzy dni później rywalem włochów na City Field we Flushing (Nowy Jork) będzie meksykańska ekipa Club America. Podczas tournee bazą Juventusu ma być Filadelfia, zaplanowany jest natomiast jeszcze jeden mecz, ale jego szczegóły nie zostały jeszcze ustalone.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- mlody2j
- Juventino
Na pewno żadna z polskich stacji
Gdy byłem na wakacjach we Włoszech jakiś tam kanał sportowy miał właśnie wykupione prawa. Ale nie sądzę, żebyś złapał ten kanał w Polsce
Jak napisał ReggaeMan zostaje nam tylko internet;/

- Rafek
- Juventino
http://www.cyfra.tv/cyfra_plus_22.htmlQrczak pisze:A tak off topic , są informacje jakie stacje telewizyjne wykupi prawo do Serie A ?
Według tej informacji w Polsce ciągle Serie A będzie pokazywać Cyrfa.