Stroje na sezon 2011/2012

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 16:02

Nie zdziwię się jeśli Juve dostanie "fortepian" , ale ten drugi zestaw jakiś taki "ubogi" się wydaje . Inna rzecz to , to że jeśli 1 komplet będzie jasny (a wiele na to wskazuje) automatycznie 2 powinien być ciemny .

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 16:19

Filippo911 pisze:Nie zdziwię się jeśli Juve dostanie "fortepian" , ale ten drugi zestaw jakiś taki "ubogi" się wydaje . Inna rzecz to , to że jeśli 1 komplet będzie jasny (a wiele na to wskazuje) automatycznie 2 powinien być ciemny .
I tak będzie (jeżeli nie dostaniemy trzech kompletów) Setny raz to napiszę, co sezon away z poprzedniego przechodzi na alternatywny w nowym sezonie, przykładowo ostatnie sezony:
10/11 Pasiak, Biały, Srebrny
09/10 Pasiak, Srebrny, Złoty
08/09 Pasiak, Złoty, Niebieski
07/08 Pasiak, Niebieski, Czarny
06/07 Pasiak, Czarny, Czerwony (ten był piękny!)

Obrazek
Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 16:34

dr.DeV pisze:
Filippo911 pisze:Nie zdziwię się jeśli Juve dostanie "fortepian" , ale ten drugi zestaw jakiś taki "ubogi" się wydaje . Inna rzecz to , to że jeśli 1 komplet będzie jasny (a wiele na to wskazuje) automatycznie 2 powinien być ciemny .
I tak będzie (jeżeli nie dostaniemy trzech kompletów) Setny raz to napiszę, co sezon away z poprzedniego przechodzi na alternatywny w nowym sezonie, przykładowo ostatnie sezony:
No , że tak powiem możesz napisać sto pierwszy raz , ... ale "o so chosi?" .

Napisałem ze mało prawdopodobnie jest żeby:
1 komplet - fortepian (wszystko wskazuje na to ze jasny)
2 komplet - biały z wąskim paskiem fioleto-lawendo-biskupio-wrzosowym
3 komplet - biały z zieloną i czerwoną "błyskawicą"

ten 2 komplet tu nie pasuje i właśnie o to mi chodziło.

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 16:36

To będziemy grać w kamizelkach, a logo sponsora piłkarze będą trzymać w rękach w formie chorągiewek :smile:

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 16:36

dr.DeV pisze:I tak będzie (jeżeli nie dostaniemy trzech kompletów) Setny raz to napiszę, co sezon away z poprzedniego przechodzi na alternatywny w nowym sezonie, przykładowo ostatnie sezony:
09/10 Pasiak, Srebrny, Złoty
08/09 Pasiak, Złoty, Niebieski
07/08 Pasiak, Niebieski, Czarny
06/07 Pasiak, Czarny, Czerwony (ten był piękny!)
Racja, ale według Twojej teorii teraz będzie pasiak (fortepian), biały z różowymi wstawkami (ten z posta Sorek21) i alternatywny biały z minionego sezonu 2010/2011 z barwami Italii? W takim razie wypadałyby 2x białe a to niemożliwe, prawda?

Edit:
Nasze ostatnie stroje wyjazdowe pozostawiają wiele do życzenia ;<

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 16:48

typkens trochę źle napisałem swojego posta w nawiasie powinno być jeżeli dostaniemy trzy komplety bo jeżeli tylko home i away to potwierdzi się moja teoria. -> Pasiak, Różowy, Biały z 10/11 a jak trzy komplety to podobnie będzie tyle, że dostaniemy nowy biały.

Obrazek
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 21:31

mnowo pisze:Z tymi screenami kilka postów wyżej to dziwna sprawa - na naszych koszulkach nie ma logo "BetClick" tylko "BetClic". Poniosło ich :)
Poza tym, logo jest tam fatalnie wkomponowane. Powinno być tak:
Obrazek

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 21:46

Kogut W. pisze:
mnowo pisze:Z tymi screenami kilka postów wyżej to dziwna sprawa - na naszych koszulkach nie ma logo "BetClick" tylko "BetClic". Poniosło ich :)
Poza tym, logo jest tam fatalnie wkomponowane. Powinno być tak:
Obrazek
wydaje mi się, że to fake ;d a na poważnie może powinniśmy poszukać innego sponsora, bo raz, że mieli nam pomóc z Neymarem :smile: i nic, a dwa, że ich projekty koszulek są badziewne i bez gustu jak żarty Strasburgera. Może czas pożegnać się z wielkim Nike, które chyba myśli, że może wszystko wpychając kolejny rok nam taki badziew.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 22:17

Jak co roku, wielkie przeżycia związane z wyglądem naszych panienek. Jak co roku powiem, że dopóki Juventus nie będzie Juventusem, to i najpiękniejsze stroje nie wynagrodzą żalu i wstydu. Tyle w temacie.

LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2011, 22:28

Ale jak będziesz chciał sobie kupić koszulkę na nowy sezon to przynajmniej nie będzie wiochy jeśli Nike się postara :)

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2011, 19:48

Prezes Atletico zdementował aby stroje klubu z Madrytu przypominały te Barcelony. Więc spodziewajmy się innego modelu dla Atleti. Ale co z nami? Jak zwykle bez jaj podchodzą nasi do kwestii stroi i wychodzi potem szydło z worka :D

jakiś taki projekt Serpico z VS
Obrazek

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2011, 20:32

dr.DeV pisze:Prezes Atletico zdementował aby stroje klubu z Madrytu przypominały te Barcelony. Więc spodziewajmy się innego modelu dla Atleti. Ale co z nami? Jak zwykle bez jaj podchodzą nasi do kwestii stroi i wychodzi potem szydło z worka :D

Obrazek
Ja do różu nic nie mam i zamieszczone na VS projekty bardzo mi się podobają :ok:

Chociaż ten różowy kolor mógłby być nieco delikatniejszy w stylu Palermo.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2011, 21:54

http://www.sport.pl/pilka/1,65080,98054 ... stuja.html

jedną aferę koszulkową już mamy :whistle: mam nadzieję że nasza nie będzie następna :prochno:

danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2011, 22:09

dr.DeV pisze:Prezes Atletico zdementował aby stroje klubu z Madrytu przypominały te Barcelony. Więc spodziewajmy się innego modelu dla Atleti. Ale co z nami? Jak zwykle bez jaj podchodzą nasi do kwestii stroi i wychodzi potem szydło z worka :D

Obrazek

No koszulki obie ładne tylko ze wyjazdowa różowa co mi nie pasuje wogóle a na domowej jest BetClic co czytałem dzisiaj ze za taką reklame można trafić przed sąd:D :angry:

FORZA JUVENTUS!!!
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2011, 22:12

danielos511 pisze:

Obrazek

No koszulki obie ładne tylko ze wyjazdowa różowa co mi nie pasuje wogóle a na domowej jest BetClic co czytałem dzisiaj ze za taką reklame można trafić przed sąd:D :angry:
1. Różowy jakbyś nie wiedział ma związek z historią naszego klubu
2. Za taką reklamę można trafić pod sąd. W Polsce. I chyba tylko w Polsce :lol:

Zablokowany