Stroje na sezon 2011/2012
- Filippo911
- Juventino
Nie zdziwię się jeśli Juve dostanie "fortepian" , ale ten drugi zestaw jakiś taki "ubogi" się wydaje . Inna rzecz to , to że jeśli 1 komplet będzie jasny (a wiele na to wskazuje) automatycznie 2 powinien być ciemny .
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
I tak będzie (jeżeli nie dostaniemy trzech kompletów) Setny raz to napiszę, co sezon away z poprzedniego przechodzi na alternatywny w nowym sezonie, przykładowo ostatnie sezony:Filippo911 pisze:Nie zdziwię się jeśli Juve dostanie "fortepian" , ale ten drugi zestaw jakiś taki "ubogi" się wydaje . Inna rzecz to , to że jeśli 1 komplet będzie jasny (a wiele na to wskazuje) automatycznie 2 powinien być ciemny .
10/11 Pasiak, Biały, Srebrny
09/10 Pasiak, Srebrny, Złoty
08/09 Pasiak, Złoty, Niebieski
07/08 Pasiak, Niebieski, Czarny
06/07 Pasiak, Czarny, Czerwony (ten był piękny!)

- Filippo911
- Juventino
No , że tak powiem możesz napisać sto pierwszy raz , ... ale "o so chosi?" .dr.DeV pisze:I tak będzie (jeżeli nie dostaniemy trzech kompletów) Setny raz to napiszę, co sezon away z poprzedniego przechodzi na alternatywny w nowym sezonie, przykładowo ostatnie sezony:Filippo911 pisze:Nie zdziwię się jeśli Juve dostanie "fortepian" , ale ten drugi zestaw jakiś taki "ubogi" się wydaje . Inna rzecz to , to że jeśli 1 komplet będzie jasny (a wiele na to wskazuje) automatycznie 2 powinien być ciemny .
Napisałem ze mało prawdopodobnie jest żeby:
1 komplet - fortepian (wszystko wskazuje na to ze jasny)
2 komplet - biały z wąskim paskiem fioleto-lawendo-biskupio-wrzosowym
3 komplet - biały z zieloną i czerwoną "błyskawicą"
ten 2 komplet tu nie pasuje i właśnie o to mi chodziło.
- Kuben
- Juventino
To będziemy grać w kamizelkach, a logo sponsora piłkarze będą trzymać w rękach w formie chorągiewek 
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- typkens
- Juventino
Racja, ale według Twojej teorii teraz będzie pasiak (fortepian), biały z różowymi wstawkami (ten z posta Sorek21) i alternatywny biały z minionego sezonu 2010/2011 z barwami Italii? W takim razie wypadałyby 2x białe a to niemożliwe, prawda?dr.DeV pisze:I tak będzie (jeżeli nie dostaniemy trzech kompletów) Setny raz to napiszę, co sezon away z poprzedniego przechodzi na alternatywny w nowym sezonie, przykładowo ostatnie sezony:
09/10 Pasiak, Srebrny, Złoty
08/09 Pasiak, Złoty, Niebieski
07/08 Pasiak, Niebieski, Czarny
06/07 Pasiak, Czarny, Czerwony (ten był piękny!)
Edit:
Nasze ostatnie stroje wyjazdowe pozostawiają wiele do życzenia ;<
- dr.DeV
- Juventino
typkens trochę źle napisałem swojego posta w nawiasie powinno być jeżeli dostaniemy trzy komplety bo jeżeli tylko home i away to potwierdzi się moja teoria. -> Pasiak, Różowy, Biały z 10/11 a jak trzy komplety to podobnie będzie tyle, że dostaniemy nowy biały.

- Kogut W.
- Juventino
Poza tym, logo jest tam fatalnie wkomponowane. Powinno być tak:mnowo pisze:Z tymi screenami kilka postów wyżej to dziwna sprawa - na naszych koszulkach nie ma logo "BetClick" tylko "BetClic". Poniosło ich

- Eric6666
- Juventino
wydaje mi się, że to fake ;d a na poważnie może powinniśmy poszukać innego sponsora, bo raz, że mieli nam pomóc z NeymaremKogut W. pisze:Poza tym, logo jest tam fatalnie wkomponowane. Powinno być tak:mnowo pisze:Z tymi screenami kilka postów wyżej to dziwna sprawa - na naszych koszulkach nie ma logo "BetClick" tylko "BetClic". Poniosło ich
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jak co roku, wielkie przeżycia związane z wyglądem naszych panienek. Jak co roku powiem, że dopóki Juventus nie będzie Juventusem, to i najpiękniejsze stroje nie wynagrodzą żalu i wstydu. Tyle w temacie.
- dr.DeV
- Juventino
Prezes Atletico zdementował aby stroje klubu z Madrytu przypominały te Barcelony. Więc spodziewajmy się innego modelu dla Atleti. Ale co z nami? Jak zwykle bez jaj podchodzą nasi do kwestii stroi i wychodzi potem szydło z worka 
jakiś taki projekt Serpico z VS

- francois
- Juventino
Ja do różu nic nie mam i zamieszczone na VS projekty bardzo mi się podobajądr.DeV pisze:Prezes Atletico zdementował aby stroje klubu z Madrytu przypominały te Barcelony. Więc spodziewajmy się innego modelu dla Atleti. Ale co z nami? Jak zwykle bez jaj podchodzą nasi do kwestii stroi i wychodzi potem szydło z worka

Chociaż ten różowy kolor mógłby być nieco delikatniejszy w stylu Palermo.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- wagner
- Juventino
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,98054 ... stuja.html
jedną aferę koszulkową już mamy
mam nadzieję że nasza nie będzie następna 
jedną aferę koszulkową już mamy

- danielos511
- Juventino
dr.DeV pisze:Prezes Atletico zdementował aby stroje klubu z Madrytu przypominały te Barcelony. Więc spodziewajmy się innego modelu dla Atleti. Ale co z nami? Jak zwykle bez jaj podchodzą nasi do kwestii stroi i wychodzi potem szydło z worka
No koszulki obie ładne tylko ze wyjazdowa różowa co mi nie pasuje wogóle a na domowej jest BetClic co czytałem dzisiaj ze za taką reklame można trafić przed sąd:D

FORZA JUVENTUS!!!
- Pan Mietek
- Juventino
1. Różowy jakbyś nie wiedział ma związek z historią naszego klubudanielos511 pisze:dr.DeV pisze:Prezes Atletico zdementował aby stroje klubu z Madrytu przypominały te Barcelony. Więc spodziewajmy się innego modelu dla Atleti. Ale co z nami? Jak zwykle bez jaj podchodzą nasi do kwestii stroi i wychodzi potem szydło z worka
No koszulki obie ładne tylko ze wyjazdowa różowa co mi nie pasuje wogóle a na domowej jest BetClic co czytałem dzisiaj ze za taką reklame można trafić przed sąd:D
2. Za taką reklamę można trafić pod sąd. W Polsce. I chyba tylko w Polsce :lol: